Mehmet Ali Ağca
-
zumsuk bunu yazdı:
Demekki hristiyan yada yahudi biri gelse bizim dinimize geçse sen diyeceksinki bu bilmem hangi din asıllı kabullenmiyeceksin öylemi?Eğer bana dinini bulaştırmadığı sürece yada inancını ben herkezle arkadaş olurum.Satanistlede bilmem kimlede.Kısacası dinine minine bakmam çünkü ben onunla arkadaş olursam çıkariçin değil arkadaşlık için arkadaş olurum.
Kardeşim.Satanist biride olsa bende onla arkadş olurdum.Çünkü o da eninde sonunda bir insan.Onun da kendine göre düşünceleri var.Ama sabetayistlerin amacı devletin üst rütbelerini ele geçirmektir.Zaten bu yüzden de neden Milliyet'in başında olduğunu anlarsın.İnsanları etkilemek en kolay yol: Basındır.
Bu yüzden de durdurulması gerekirdi.Yani bu insanlar ne açık bir düşman.Ne açık bir dost!
-
kokainman bunu yazdı:
neden olmasın ki.belki işiyle dinini karıştırmıyodur.olamaz mı yani???gerçi onun dönemindeki milliyeti pek bilmem de
o sadece devlet işlerinde olur.o da görünüşte :)
sence kendi halinde olan bi sabetayist insan oraya insanlara "güzel" bilgiler vermek için mi çıkar?
Daha önce de dediğim gibi bu insanların amacı devletin üst düzeylerini ele geçiirmek!ve illa cihad iki büyük ordunun kapıştığı yer değildir.Unutmayın ki Fatih Sultan Mehmet bile devletin devamlılığı için yakınlarını bile öldürdü.Burada kendi kişisel çıkarları için yapılmış birşey yok.Devlet için yapılmış birşey var.
-
computerwolf bunu yazdı:
Ayrıca ağca daha papa suikastının cezasını çekmiştir...daha Apdi ipekçi ve 2gasp suçundan daha yargılanması ve cezaya çarptırılması gerekmektedir...Yani cezası bitmemiştir daha.
lan computerwolf sen necisin olum yok papayı vurdu da onun cezasını çekti de adam yaptıysa ülkesi bizim için yaptı len sen papa vuruldu diye üzüntünden ağlamışsındır da nerdeyse bi ooohhhh nası cezasını çekti ama diyecektin zaten ağcayı hapse attıran da adalet filan deil resmen milliyetçi müslüman düşmanlığı -
kamilkamo bunu yazdı:
lan computerwolf sen necisin olum yok papayı vurdu da onun cezasını çekti de adam yaptıysa ülkesi bizim için yaptı len sen papa vuruldu diye üzüntünden ağlamışsındır da nerdeyse bi ooohhhh nası cezasını çekti ama diyecektin zaten ağcayı hapse attıran da adalet filan deil resmen milliyetçi müslüman düşmanlığı
lan kamil san babanın cükünde meyve iken agaca papayı vurdu.sen dunya deildin aslanım ozmn Turkiyenin dustugu hali biliyormusun sen?? insanlarımızın neler cektigini biliyormusun simdi o devri yasamadan konusmak kolay. ayrıca bu işin hangi tarafı vatan için? bizim vatanımızda papayı vurma gibi bi gorev mi var?yada dinimizde bize papayı vurun mu diyor?? bu adamın yaptıgı hicbir iş vatan için deil bi bok bilmeden konusuonuz burda abdi ipekci yi nden vurdugunu ben sana soliyim adam bunların butun pisliklerini acıga vurdu da ondan butun kacakcılık yapanları yolsuzluk yapanları yazdı gazetede sonrada vurdular adamı bunların hangisi vatan için sorarım size
-
şimdi arkadaşlar .aslında aramızdan bazılar bu işi olan biteni herşeyi çok iyi kavramıs buna sevindim gerçekten herkes konusurken kaynak gösteriyor mesela 32. gün gibi.
32. gün programını bende izledim,hatta gecenlerde kanal d ye bağlı bir radyoda ağca ile roportaj yapıldı canlı dinledim.bakın aynen şu cümleler geçiyordu.
spiker:abdi ipekçi yi sen mi öldürdün
ağca:ee iii hayır asla ben saadece olayın içinde vardım.ben öldürmedim.
spiker:peki nasıl yer aldın
ağca:ben ipekçi ile butun bilgileri ben topladım.istihbarat olarak yani nasıl öldürülür.nereye gider nerden gelir en zayıf noktası nedir.gibi
spiker:abi ipekçi gibi buyuk bir aydını öldürenlere ben CANİ diyorum diyor(hareket içeren)
ağca:ben buna katılmıyorum onlar hakkında konusamam.
spiker:abdi ipekçiyi kim öldürdü siz emri kimden alıyosnuz
ağca:mehmet şener(not ben bu adam hakkında fazla bilgim yok)
ağca tekrar:aslına cani suclular mehmet şenere emri verenler.
spiker:peki mehmet şenere emri veren kim
ağca:buyuk ankara istanbul
spiker :kim
ağca:bilmiyorum ama istanbuldan yada ankaradan buyuk birileri.
ve böle devam ediyor.
yani ağca abdi ipekçi öldürülmesinde biberir gidip tetiği çekmemiştir arakdaşlar bana bunu ispatlayın kabul edicem ama hayırrr.
papa olayıda dış güçlerin işi sısmı denilen örgütün işleri bunlar.papa yı vururkende oral çelik çok yardımcı olmustur.
bakın ÇOK ÖENMLİ AĞCA HAPİSTEN KAÇMISTIYA ORDA 2 KERE KAÇMAK İSTEMİŞ AMA BİRİNDE KAÇABİLMİŞ NEDEN.
ÇÜNKÜ 1. KAÇIS DENEMESİNDE ONU KAÇIRMASI İÇİN MİT TEN ELEMAN KONDU.YANİ ONUN GÖREVİ AĞCANIN KAÇMASINI ENGELLEMEKTİ,AMA AĞCA HALEN KENDİSEN KAÇMASINDA YARDIM ETMEK İSTİYEN BİRİ SANIR.
2. kaçısında başarılı olan bunda çatlının yardımlarıyla askeri elbisye kaçtı.bunu MİT TEN ELEMAN BİLMİYORDU.ağca kaçmadan helallık istedi şüphelendi ama üst görevlilere sölemedi GÖREV KUSURU İŞLEYEN MİT AJANI 13 YIL HAPİSTE YATTI
-
reis imizn yoldası bizm candaşımız....
-
Çatlı , Ağca , Özbay ,Çakıcı,Peker vs.. Bunlar gibi insanlar yaşamları.. Ülkücü zihniyetteki gençlerin idealleri haline gelmiş fakat bilinmesi gereken bazı unsurlar var . Gündem deki zaattan ve onunla alakalı kişilerden bahsedelim biraz Şöyleki ; Ağca Çatlının tebasıdır ve o dönemlerde ülkücü olarak bilinirler zira Çatlı Ülkü ocakları genel başkan yardımcısıdır fakat zihniyetinin bozuk olması nedeni ile o zamanın genel başkanı Yazıcıoğlu tarafından aforoz edilerek bu camiyayla hiçbir alakası olmadığı açıklanmıştır bunun karşılığında Çatlı ve gurubu o dönemde Yönetimin karışık olmasıyla beraber bazı zaaflarından faydalanarak kendi çetelerini kurmuşlardır bu çeteye yardım eden şahısların başındada ve asıl örgütü yöneten kişi zamanında Rahmetli Türkeşin Teğmeni olan ve o dönemde yüzbaşı rütbesinde bulunan (Türkeşle hiçbir bağlantısı bulunmayan ) bir insandır tüm askeri lojistik desteği o sağlamaktadır çatlının örgütüne .Çatlının Ve gurubunun o zamanki eylemleri Hırsızlık gasb ve adam öldürmek zira çatlının en pisikobat ve kafası çalışmayan tetikcisi ağca idi yani son tetiği çeken her zaman ağca olmuştur bununla beraber güya miliyetcilik adı altında Türk gençlerine işkence de bulundular en ve Ankarada bombalı eylemle 7 kişinin ölümüne sebeb oldular fakat hiçbir zaman yürütükleri dava Ülkücülükle hiçbir alakası yoktu kendi şahsı egoları ve para kazanmaktı tek gayeleri.. İpekciyide bu sebebden yok ettiler . Bu tür konu lara meraklı olan arkadaşlar bilirler M.İ.T dışarıdan görüldüğü gibi ulaşılmaz bir üst düzey örgüt değildir eğer stratejik konuda bir şeyler biliyorsan ve ispiyonculuk kanına işlediyse rahatlıkla mit le irtibata geçersin zira Çatlının yaptığı gibi Çatlının mitle alakası bu sebeble başlamıştır Kendisi bir zamanlar hiz met etiği kutsal davayı ve liderinin iftiralar atarak mit e muhpirlik suretiyle ispiyonlamıştır ispiyon etiği şahıslar Rahmetli Türkeş Ve O zamanlar Ülkü Ocakları Genel Başkanı Muhsin Yazıcı Oğludur..
O dönemdeki Devlet yönetiminin otorite eksikliğineden yararlanan Çatlı ve ekibi bir çok yasa dışı eylem yapmıştır ve devlette bunlarla uraşmamışdır zira her yerde kan akmaktadır (sağ-sol) Çatlı ve ekibinin yani baş tetikcisi Ağcanın eylemleri Tamamen kendi yaşam tarzları ile alakalı bir durumdur .Bazı gençler ermeni mafyasını yok etti felan diyor evet ermeni ve Yahudilerle savaştılar çünkü onların elleri altında olan kokain ve bu tarz ahlak dışı illegal olayların tek otaritesi olmak için . Papa ya yapılan saldırıda Türkiye de bulunan bu pazarda tek sözün Çatlı ve ekibine ait olduğunu ve Türkiyeyi ancak kendilerinin sömürgesi altında olduğunu kanıtlamak için yapılan bir eylemdir (anlayan Anlar)
Neyse benim demek istedeğim şu arkadaşlar eskide olsa ben bu davaya 12 yılımı verdim bu olay öyle basit bir şey değil 3-5 tane çapulcuya mal edilemez Eroyin satan karı satan kumarhane işleten gasp için adam öldüren şahıslar ülkücü ve devlet adamı veya derin devlet kahramanı diye lanse edilmemelidir bilen bilir 4 ülkü yad edilmiştir türk genclerine ta orta asya diyarlarından .Bu ülküler ışığında ilerlemelidir bu devletin milliyetci gençleri.Şu anda bakın sizin kahraman olarak gördüğünüz adamların hepsi yamuk.. Eroyın ticareti beyaz kadın ticareti kara para aklama tüm kumarhane ve gazino işletmeleri gasb hırsızlık ve bil umum illegal işler kendilerinden sorumludurlar .. Bu kadar pislik taşırlarken hala Ülkücü olarak anılıyorlar ya işte bu beni deli ediyor . Vel hasılı kelam büyüklerimiz bize bişeyler öğretmişti Delikanlıyı 3 şey bozar Kadın-Uyuşturucu-Kumar bunlarda hepsi mevcut sonra bana delikanlı ağır abi ayakları yapmasınlar bir insanın özelharekat daire başkanı olması onun şerefsiz olamayacağı anlıma gelmez.
Bu sebebden konuyla alakalı olan gençler 4 ülküyü hatırlayın ve unutmayınki kendisine faydası olmayan bir insanın vatanına milletine hatta ailesine dahi faydası olmaz .Ve asla şerefsiz konumuna giren insanları ülkücü kahraman olarak nitelendirmeyin gerçek ülkücü şehitlerin hakkını yemiş olursunuz …
-
Çatlı , Ağca , Özbay ,Çakıcı,Peker vs.. Bunlar gibi insanlar yaşamları.. Ülkücü zihniyetteki gençlerin idealleri haline gelmiş fakat bilinmesi gereken bazı unsurlar var . Gündem deki zaattan ve onunla alakalı kişilerden bahsedelim biraz Şöyleki ; Ağca Çatlının tebasıdır ve o dönemlerde ülkücü olarak bilinirler zira Çatlı Ülkü ocakları genel başkan yardımcısıdır fakat zihniyetinin bozuk olması nedeni ile o zamanın genel başkanı Yazıcıoğlu tarafından aforoz edilerek bu camiyayla hiçbir alakası olmadığı açıklanmıştır bunun karşılığında Çatlı ve gurubu o dönemde Yönetimin karışık olmasıyla beraber bazı zaaflarından faydalanarak kendi çetelerini kurmuşlardır bu çeteye yardım eden şahısların başındada ve asıl örgütü yöneten kişi zamanında Rahmetli Türkeşin Teğmeni olan ve o dönemde yüzbaşı rütbesinde bulunan (Türkeşle hiçbir bağlantısı bulunmayan ) bir insandır tüm askeri lojistik desteği o sağlamaktadır çatlının örgütüne .Çatlının Ve gurubunun o zamanki eylemleri Hırsızlık gasb ve adam öldürmek zira çatlının en pisikobat ve kafası çalışmayan tetikcisi ağca idi yani son tetiği çeken her zaman ağca olmuştur bununla beraber güya miliyetcilik adı altında Türk gençlerine işkence de bulundular en ve Ankarada bombalı eylemle 7 kişinin ölümüne sebeb oldular fakat hiçbir zaman yürütükleri dava Ülkücülükle hiçbir alakası yoktu kendi şahsı egoları ve para kazanmaktı tek gayeleri.. İpekciyide bu sebebden yok ettiler . Bu tür konu lara meraklı olan arkadaşlar bilirler M.İ.T dışarıdan görüldüğü gibi ulaşılmaz bir üst düzey örgüt değildir eğer stratejik konuda bir şeyler biliyorsan ve ispiyonculuk kanına işlediyse rahatlıkla mit le irtibata geçersin zira Çatlının yaptığı gibi Çatlının mitle alakası bu sebeble başlamıştır Kendisi bir zamanlar hiz met etiği kutsal davayı ve liderinin iftiralar atarak mit e muhpirlik suretiyle ispiyonlamıştır ispiyon etiği şahıslar Rahmetli Türkeş Ve O zamanlar Ülkü Ocakları Genel Başkanı Muhsin Yazıcı Oğludur..
O dönemdeki Devlet yönetiminin otorite eksikliğineden yararlanan Çatlı ve ekibi bir çok yasa dışı eylem yapmıştır ve devlette bunlarla uraşmamışdır zira her yerde kan akmaktadır (sağ-sol) Çatlı ve ekibinin yani baş tetikcisi Ağcanın eylemleri Tamamen kendi yaşam tarzları ile alakalı bir durumdur .Bazı gençler ermeni mafyasını yok etti felan diyor evet ermeni ve Yahudilerle savaştılar çünkü onların elleri altında olan kokain ve bu tarz ahlak dışı illegal olayların tek otaritesi olmak için . Papa ya yapılan saldırıda Türkiye de bulunan bu pazarda tek sözün Çatlı ve ekibine ait olduğunu ve Türkiyeyi ancak kendilerinin sömürgesi altında olduğunu kanıtlamak için yapılan bir eylemdir (anlayan Anlar)
Neyse benim demek istedeğim şu arkadaşlar eskide olsa ben bu davaya 12 yılımı verdim bu olay öyle basit bir şey değil 3-5 tane çapulcuya mal edilemez Eroyin satan karı satan kumarhane işleten gasp için adam öldüren şahıslar ülkücü ve devlet adamı veya derin devlet kahramanı diye lanse edilmemelidir bilen bilir 4 ülkü yad edilmiştir türk genclerine ta orta asya diyarlarından .Bu ülküler ışığında ilerlemelidir bu devletin milliyetci gençleri.Şu anda bakın sizin kahraman olarak gördüğünüz adamların hepsi yamuk.. Eroyın ticareti beyaz kadın ticareti kara para aklama tüm kumarhane ve gazino işletmeleri gasb hırsızlık ve bil umum illegal işler kendilerinden sorumludurlar .. Bu kadar pislik taşırlarken hala Ülkücü olarak anılıyorlar ya işte bu beni deli ediyor . Vel hasılı kelam büyüklerimiz bize bişeyler öğretmişti Delikanlıyı 3 şey bozar Kadın-Uyuşturucu-Kumar bunlarda hepsi mevcut sonra bana delikanlı ağır abi ayakları yapmasınlar bir insanın özelharekat daire başkanı olması onun şerefsiz olamayacağı anlıma gelmez.
Bu sebebden konuyla alakalı olan gençler 4 ülküyü hatırlayın ve unutmayınki kendisine faydası olmayan bir insanın vatanına milletine hatta ailesine dahi faydası olmaz .Ve asla şerefsiz konumuna giren insanları ülkücü kahraman olarak nitelendirmeyin gerçek ülkücü şehitlerin hakkını yemiş olursunuz …