Mehmet Ali Agca Hakkında Bi Yorum Yapayım Dedim!!!!
-
papa suikastinin arkasında bizim devlet diil GLADİO war (bizimki diil bu bi örgüt):D
italyan derin devleti ayarında bişeydi yalnış hatırlamıyosam.. ağca zaten konuşmaz kolay kolay.. prim yapmak için dünyayı yakacak bi şahsiyet diildir..ancak noolur noolmaz diye öldürürlewrmi onu bilmem(ki zannetmiyom )neyse ii geceler
-
mcyargic bunu yazdı:
aga valla ahmet kaya gebersin şerefsiz vatan bölücü pkk destekcisi ama mehmetali agca devletin elemani
Ahmet KAYA ' ya şerefsiz demişsin ama onun hakkında zerre kadar bişey bildigine inanmıyorum.Biz nasıl Türk kimligimizle övunuyorsak o adamda Kürt kimligiyle ovunucektır bundan dogal birşey yoktur. Ahmet KAYA sahnede " artık bundan sonra kürtçe şarkılarda soylıyecegım " demişti ama halk buna hazır degildi ve yüzlerce iftiraya ugradı. PKK ya yardım etti gibi sözlerde bunlardan birisidir. Tabiki unutmamamız lazım olanda mehmet ali ağca' nın KATİL olmasıdır ve bu adamın salıverilmesini düşünen anlayısta milliyetçi duyguları ahlakının benliğinin önüne geçmiş insanların dusuncesıdır bu düşünce devam ettikçe daha çok Abdi İPEKÇİ' ler ölür.Böylece bu millet oldugu yerde sayar.
Ve Burda Bölücülük yapan Ahmet KAYA değil sen ve senin gibi Düşünenlerdir!!!
-
valla banada öle geliyoki bu adam eceliyle ölmaycek yarını büyük bir heyecanla bekliyorum hapishaneden cıkışnı merak ediyorum ya orda bititrirler yada koşmasını bekleyip öle öldürürler yada abdullah çatlı gibi araba kazasında öldü deyip gömerler bu adam cok şey biliyor bu akşam haberlerde izledimde ddediki ben sadece bi oyuncuydum dedi tabi tam konuşmasını vermedi verse kimbilir neler dedi merak ediyorum....
-
ARKADAŞLAR 27 koca yıl cezasını çekmiş ve çıkmış budur.ayrıca DAHA yargılamanın ne anlamı var ki kendimiz 2 gün evden çıkmadan duramıyoruz.İnsanları insanca görmek ve yorumlamak gerekir.geçmiş olsun ağca işin rast gelsin.sivil hayat içeriden daha acımasız ve zalimdir.Alışman zorda olsa yaşam devam ediyor.Ağca kardeşimizide BİR UC noktaya çekmenin üzerine bilinçsizce gidip eleştirmenin cahillik olduğuna bölücülük olduğuna inanıyorum.İNSAN OLARAK BEN AĞCAYA HAYATTA BAŞARILAR DİLİYORUM SUÇ İŞLEMİSSE CEZASINI ÇEKTİ VE ÇIKTI. DAHA ÜZERİNE YORUM YAPMADAN TOPLUMA KAZANDIRMANIN YOLUNU BULALIM.

-
aggio
ahmet kaya pkk ya desten veren biridir bunu kafana sok ben devletime canımı veririm vata için ölürüm o şerefsizler yaşamasın ben agca cıksın demiyorum sadece cıkarsa ne olur diyorum ikiside gebersin.... -
walla sewiniorm o admın cıkmasına hollandada sırf otomatik kullanmadı die ucu bize doknan bi herif vardı onu serbest bırakdılar..bizdede papayı sikeni bırakırız bolee...helal olsun leyna zana gibileri cıkınca basında kimse bi tarrak diemio bu herif cıkınca millet aslan kesilior..
-
oguzhanbaba bunu yazdı:
belki öbür tarafta vardır kaset firması, ne biliyosun olmadığını?
utandırma beni :P -
valla beyler mehmet ali ağca gericinin teki zaten zamanında abdi ipekçi denem adamı da solcu, ilerici diye öldürdü. herif bizim memlekette cinayet işlesin gazeteci öldürsün bizde onu türk bayrağıyla karşılayalım adam katil be neyini savunalım
-
ahmet kaya denen ŞEREFSİZ pkk'ya destek veren bir haindir...zamanında da Türkiye Cumhuriyeti aleyhine konuşmalar yapmıştır...böle bi ŞEREFSİZ i savunanlar da onun gibi insanlardır!!!!

TEK DİL - TEK VATAN - TEK MİLLET - TEK BAYRAK
-
dragomilow bunu yazdı:
valla beyler mehmet ali ağca gericinin teki zaten zamanında abdi ipekçi denem adamı da solcu, ilerici diye öldürdü. herif bizim memlekette cinayet işlesin gazeteci öldürsün bizde onu türk bayrağıyla karşılayalım adam katil be neyini savunalım
sence bu kadar basitmi sırf solcu diye felan değil yaw bir sürü şey var ama anlatsam 3 sayfa sürer :) kısaca bazı gurup ve derin devlet işleri mehmet ali ağca garibanın teki piyon yani onu değilde arkasında kim var o onemli. adam zaten 30 yıla yakın yattı mapusta daha ne yapacak adam