folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Mehmet Ali Agca Hakkında Bi Yorum Yapayım Dedim!!!!

Mehmet Ali Agca Hakkında Bi Yorum Yapayım Dedim!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiReRinG
    FiReRinG's avatar
    Erkek

ağcaya kimse bişey yapamaz arkadaşlar bu kadar heyecanla agcanın ölmesini bekleyenler hüsrana uğrayacak çünkü ağca MİT 'in adamı bu  zaman kadar tükiyede kim  ASKERİ cezaevinden kaçmış bana bir örnek gösterin..Bu Kaçma degil devlet var işin arkasında...Ağcanın çıkışını izleyenler dikkat ettiyse işi iyi takip edenler ağcanın arabasının arkasında 2 adet sivil ARaÇ gidiyordu bunlar MİT...Yani Siz Daha çok beklersiniz Sözüm O =>>>  P.K.K cı  A.Kayayı savunlara ...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    RhiFaT bunu yazdı:

dragomilow bunu yazdı:

valla beyler mehmet ali ağca gericinin teki zaten zamanında abdi ipekçi denem adamı da solcu, ilerici diye öldürdü. herif bizim memlekette cinayet işlesin gazeteci öldürsün bizde onu türk bayrağıyla karşılayalım adam katil be neyini savunalım

sence bu kadar basitmi sırf solcu diye felan değil yaw bir sürü şey var ama anlatsam 3 sayfa sürer :) kısaca bazı gurup ve derin devlet işleri mehmet ali ağca garibanın teki piyon yani onu değilde arkasında kim var o onemli. adam zaten 30 yıla yakın yattı mapusta daha ne yapacak adam

biz anlarız sen yaz 3 sayfanı.. bole diyip merakda koyuyonuz a.q bizde bişiler orenek bakak

NesTo | same shit diffirent asshole
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiReRinG
    FiReRinG's avatar
    Erkek
    dragomilow bunu yazdı:

valla beyler mehmet ali ağca gericinin teki zaten zamanında abdi ipekçi denem adamı da solcu, ilerici diye öldürdü. herif bizim memlekette cinayet işlesin gazeteci öldürsün bizde onu türk bayrağıyla karşılayalım adam katil be neyini savunalım

Ağcayı devlet kullandı.Bu kadar artık biraz ileriyi görün arkadaşlar....

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fuzbing
    fuzbing's avatar
    Erkek
    fazla kurtlar vadisi izlemenin zararları.ayrıca adamın bayraklarla karşılanıp kahraman ilan edilmeside ayrı bir konu yazık ülke ne hale gelmiş.

to be or not to be.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiReRinG
    FiReRinG's avatar
    Erkek

fuzbing bunu yazdı:

fazla kurtlar vadisi izlemenin zararları.ayrıca adamın bayraklarla karşılanıp kahraman ilan edilmeside ayrı bir konu yazık ülke ne hale gelmiş.

Sen ve senin gibiler yüzünden bu ülkede hep ezilen siz olackasınız ve YILMAYACAGIZ BAŞARACAGIZ...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fuzbing
    fuzbing's avatar
    Erkek
    FiReRinG bunu yazdı:

fuzbing bunu yazdı:

Sen ve senin gibiler yüzünden bu ülkede hep ezilen siz olackasınız ve YILMAYACAGIZ BAŞARACAGIZ...

Yazdığını kendin okusan diyorum.Birde neyi başaracaksınız.

to be or not to be.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiReRinG
    FiReRinG's avatar
    Erkek
    fuzbing bunu yazdı:

FiReRinG bunu yazdı:

fuzbing bunu yazdı:

İşte  bunu kadeş  ilk önce bi dinle sonra yorum yap....

http://www.ulkuocaklari.org.tr/yemin.htm

Yazdığını kendin okusan diyorum.Birde neyi başaracaksınız.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fuzbing
    fuzbing's avatar
    Erkek

verdiğin link hani şu üniversiteli öğrencileri katleden aydınları sokak ortasında öldüren türkiye yi karanlığa sokan adamı cezaevi çıkışında türk bayraklarıyla karşılayan zihniyetin yeminimi ? yok ben almıyayım.

to be or not to be.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    kardeş adam adli ipekçi bi yerin papsını öldürmekden hapiscesası alımıs he bı ara af cıkmı ondan yaralanmıs 1999 hapse gırmıs sımdıde cıktı gazetede okudugum bu papayaı niye oldurmeye calıstı bılmıyorum hapıshanelere uygulanan vaiz sohbetlerınde bır vaize cıkınca gene papayı öldürecegım demıs herhalde ama günde iki kez emnıyete ımza bırakmak zorundaymı sımdıde askere gıdıo ne olur bılmeom
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiReRinG
    FiReRinG's avatar
    Erkek
    fuzbing bunu yazdı:

verdiğin link hani şu üniversiteli öğrencileri katleden aydınları sokak ortasında öldüren türkiye yi karanlığa sokan adamı cezaevi çıkışında türk bayraklarıyla karşılayan zihniyetin yeminimi ? yok ben almıyayım.

Ewt aynen katılıyorum onun yeni  Türkiyeyi bölmeye çalışan üniversite ögrencilerinin Türkiyeyi bölmeye çalışan AYDINLARIN yemini.Her kim olursa olsun bu benim babamda olsa aynı şey geçerlidir...

İyi dikkat etmişsin baq...

Neyse konu uzamasın fazla ....Burda Kes...

Toplam Hit: 6982 Toplam Mesaj: 31