Mehmet Ali Erbil Akıl Hastası
-
O YRK ONA GİRSİN ,
uzundur tv izlemiyorum gazete okuyun hojalar en güzeli o...... turk tv leri sapıttı coktandır.... -
ben bu sapik adami hiç sevmezdim dün bi kanalda reklam oldu zapping yaparken olaya denk geldim iste, bu rezillikten sonra o kdr seyircinin arasindan biri çekip gitmemis ne mal insanlar var bunu seyreden
-
izleyene değil yapana değilde İZLETENE bak akodum oğulları para içinn götlerini satarlar
-
ben hep söylüyorum o adam deli değil , hatta fazla akıllı, uyanık adam reklamın kötüsü olmaz , şimdi belli bi süre kendinden söz ettirir , millet normal şov programlarını seyretmiyor ki , nerde bi salak onu seyrediyor , okan bayülgen , huysuz virjin .. bunlar normal mi , ama seyrediliyordu , şimdi millet RTÜK e kızıyor ama rtük bunu gösteren kanalı kapatmasa bu kanal sahibinin hiçbirşey yapacağı yok , reyting artsında ne gösterilirrse gösterilsin ,
seyretmemek lazım böyle lavukları , ben seyretmiyorum ve hiçte eksikliğini hissetmedim , -
Ya A.q En Kıl Oldugum Adamlarda Birisi Gördüüüm ZAman Sie...sim GEliyor a.q coucugunu uyuz oluyorum a.k hele bide bi amngut war durmadfan ay d,e bagırıyor a.q topaçı artık ne sikim olacaksa olsun ibne koskoca 70 miluonun önnde herifin takımları actı millete gösterdei -
en uyuz olduğum üçlüyü açıklıyorum
uygur kardeşler ve bu uyuz herif -
Cidden iyice azdı adam,eskiden TRT de çıkardı,sessiz sakin bi adamdı,sonradan sonraya iyice coştu.Bu gidişle de sonu iyi değil gibi,ama bizim halkımız bayılıyor böyle şeylere,ne de olsa
arz-talep ilişkisi, daha ne kadar rezillik yapar bilmiyorum ama daha da sürer gibi görünüyor,adam zamanında canlı yayında mikrofonu kapalı sanıp izleyiciye sövmüştü hatırlarsanız.Bunu gören milletimiz adamı canla başla seyretmeye devam etmişti, bana daha kalır gibi görünüyor.Rezalet parayla değil ki memlekette.. -
Ben okan bayulgenin lafına kopuoken buna öldüm bittim a.q. :)
-
bu adam katıksız o.ç
-
Bu adam akıl hastası falan değil sadece piç!
Asıl akıl hastaları ise onun yaptığı tüm fırlamalıklara rağmen program sektirmeden mehmet aliyi izleyenler diye düşünüyorum
Toplam Hit: 7257 Toplam Mesaj: 55