folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mehmet Ali Erbil Akıl Hastası

Mehmet Ali Erbil Akıl Hastası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    O YRK ONA GİRSİN ,
    uzundur tv izlemiyorum gazete okuyun hojalar en güzeli o...... turk tv leri sapıttı coktandır....

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    ben bu sapik adami hiç sevmezdim dün bi kanalda reklam oldu zapping yaparken olaya denk geldim iste, bu rezillikten sonra o kdr seyircinin arasindan biri çekip gitmemis ne mal insanlar var bunu seyreden
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    izleyene değil yapana değilde İZLETENE bak akodum oğulları para içinn götlerini satarlar

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ben hep söylüyorum o adam deli değil , hatta fazla akıllı, uyanık adam reklamın kötüsü olmaz , şimdi belli bi süre kendinden söz ettirir , millet normal şov programlarını seyretmiyor ki , nerde bi salak onu seyrediyor , okan bayülgen , huysuz virjin .. bunlar normal mi , ama seyrediliyordu , şimdi millet RTÜK e kızıyor ama rtük bunu gösteren kanalı kapatmasa bu kanal sahibinin hiçbirşey yapacağı yok , reyting artsında ne gösterilirrse gösterilsin ,

seyretmemek lazım böyle lavukları , ben seyretmiyorum ve hiçte eksikliğini hissetmedim ,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek

Ya A.q En Kıl Oldugum Adamlarda Birisi Gördüüüm ZAman Sie...sim GEliyor a.q coucugunu uyuz oluyorum a.k hele bide bi amngut war durmadfan ay d,e bagırıyor a.q topaçı artık ne sikim olacaksa olsun ibne koskoca 70 miluonun önnde herifin takımları actı millete gösterdei

To Be Or Not To Be
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blacksun
    blacksun's avatar
    Erkek
    en uyuz olduğum üçlüyü açıklıyorum
    uygur kardeşler ve bu uyuz herif

şiddete meyalim vallahi dertten..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Cidden iyice azdı adam,eskiden TRT de çıkardı,sessiz sakin bi adamdı,sonradan sonraya iyice coştu.Bu gidişle de sonu iyi değil gibi,ama bizim halkımız bayılıyor böyle şeylere,ne de olsa
    arz-talep ilişkisi, daha ne kadar rezillik yapar bilmiyorum ama daha da sürer gibi görünüyor,adam zamanında canlı yayında mikrofonu kapalı sanıp izleyiciye sövmüştü hatırlarsanız.Bunu gören milletimiz adamı canla başla seyretmeye devam etmişti, bana daha kalır gibi görünüyor.Rezalet parayla değil ki memlekette..

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ben okan bayulgenin lafına kopuoken buna öldüm bittim a.q. :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    bu adam katıksız o.ç

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deli_gaffur
    deli_gaffur's avatar
    Erkek
    Bu adam akıl hastası falan değil sadece piç!
    Asıl akıl hastaları ise onun yaptığı tüm fırlamalıklara rağmen program sektirmeden mehmet aliyi izleyenler diye düşünüyorum

Ülkücüler için "sokak ortasında adam dövüyor" diyorlar. Yalan hoca, inanma sen! Bizim adam olanı dövdüğümüz nerde görülmüş?
Toplam Hit: 7257 Toplam Mesaj: 55