Mehmet Ali Erbil Akıl Hastası
-
edit
-
Memedali oglumuz halkimizin cinselligi ayip olarak gormesi sonucu memedali sayesinde kufur ve cinsellik iceren sozleri canli yayinda izliyor...bu noktada tamam ama adami dal dasak acmakta biraz fazla olmus ama memedalidir delidir ne yapsa yeridir...hakimiz bu adama kizmaz....adamin gorevi saklabanlik...zaten egitici bir program sunmuyor tasak gecme programi adamda en ala sekilde yapiyor :)
bu arada elinde dunya kupasi programi ve hangi tv de yayinladigini bilen varmi. -
bu arada adam resmi aciklama yapmis.
Medyatava'ya yaptığı açıklamada bugüne kadar binlerce canlı yayın yaptığını söyleyen Mehmet Ali Erbil, arada böyle talihsizlikler yaşadığını ve çok üzgün olduğunu belirtti. Şu an Antalya'da bir organizasyon için bulunan Erbil şunları söyledi:
"Program öncesinde eleman içine tayt giyecekti, ben de pantolonunu indirdiğimde taytla kalacaktı. Ancak canlı yayın heyecanından olsa gerek tayt giymeyi unutmuş. Böyle bir olay yaşadığım için çok üzgünüm. Tam bir iş kazası, herhangi bir art niyet aranmamalı... Nasıl bir mankenin başına podyumda göğsü açılıp iş kazası geliyorsa, benim de yaşadığım böyle bir iş kazası oldu. Çok üzgünüm, Türk halkından özür diliyorum". -
programı bilmiyorum ama kanal 1 de yayınlanıyor
Şu atv ye mail atmak gerek,binlerce kişi mail atarsa onlarda bir özür metni yayınlamak zorunda kalırlar -
Oradakilerde Ayrı Dangalak,Seyredenlerinden Şaklabanlarına, Mehmet Ali Erbiline Kadar Hepsinin Taaa. A.Q.
Allah Akıl Fikir Versin.
[Paranın Zaten .mına Koymuş] -
olm memedaliyi zikimde dunya kupasi kanal1 de ne isi var amk..trt star atv falan niye vermiyor amk...ilerde verecekmi?...yoksa sadece kanal1 mi verecek...gidip evdeki decoderi getirim bari amk...
-
Görüntü için (18+):
http://www.hemenpaylas.com/download/923948/erbil.rar.html
ŞİFRE: DedektiF
çok özür düzelttim -
hocam şunu düzgün kopyalıncamı be linke sağ tıkla ve kısayolu kopyala de sora buraya gel ve yapıştır de ve bizde o görüntüyü bi izleyelim acaip merak ettim yaf :D
bu arada kompü abü kanal 1 de olması önemli deil spikerlere bakcaksın sen.ntv den güntekin onayı falan kiralamış kanal 1 sorun olmucak yani -
kokain özür kopyala yapıştır yaparken öle yaptım özür ertan söledi halettik indir izle:d:D
-
Frikik Veren Manken Çok Gördümde Frikik Veren Bir Şaklabanı İlk Defa Göreceğim :D
Toplam Hit: 7248 Toplam Mesaj: 55