Mekan İsim Fikirleriniz
-
kız çocuğun ya da kız yiğen varsa onun ismini koyabilirsin.. İpek Pastanesi gibi..
ya da değişik bir isim koymak istiyorsan Croissant koyabilirsin.. Pastanende bunlardan da satabilirsin :) ilk yunanistanda yediğimde çok hoşuma gitmişti. Fransızca bir kelime, Türkçe anlamı da Hilal, Ay Çöreği. Fransızca telaffuzu hoşuma gidiyor :)
Markalar zinciri kurmayacaksan Türkçe bir isim koyman daha iyi olabilir :)
Hamurabi yi ben de beğendim :)
unbalanced tarafından 26/May/15 01:57 tarihinde düzenlenmiştir -
ozgunlu bunu yazdı
Hamurabi :)
Bu güzel duruyo hocam isim babası sen olabilirsin=)
-
TrC bunu yazdıozgunlu bunu yazdı
Hamurabi :)
Bu güzel duruyo hocam isim babası sen olabilirsin=)
İsim babası olamaz hocam, varmış.
-
zalimadam bunu yazdı
kaşarlı simit satıp müşteri çekeceğini zannediyorsan yanılıyorsun.
müşteriyi çeken kaşar garsondur.
pavyon acıyorum demiyor. herkes karı satma potansiyeline sahip değil. herkes abazan da değil.
@trc nerede satacagına baglı olarak ta isim değişir. Tebrik ederim öncelikle hayırlısı hayırlı degılse bıle bol para kazanman dileklerimle .
hipokondriyak tarafından 26/May/15 03:11 tarihinde düzenlenmiştir -
susam sokağı ve hamurabi şişlinin en bilindik 2 simit hamur işi vs işi yapan mekanlarıdır,
açacağın yer neresi ayrıca küçük bi ödül de koy iyi fikirler çıkar
-
pastane koyma ben öğrenciyken pastane=pahalı poğoça mantığı güderdim.
camii çay ocağı = ucuz poğoça mantığı da var =D
-
Hocam sana lazım olan tek şey kaliteli hizmet. Zira vereceğin kaliteli hizmetle, temiz ve titiz bir ortamla, güler yüzlülükle tez zamanda kendi kitleni kazanırsın. Kitle kazanmak kolay iş de, devamında bu kitleyi sürdürebilmek de önemli. Yani istersen dükkanının adını "Gelişigüzel pastane" koy önemi yok. İsmin etkisi toplasan %10 bile değildir.
-
hipokondriyak bunu yazdızalimadam bunu yazdı
pavyon acıyorum demiyor. herkes karı satma potansiyeline sahip değil. herkes abazan da değil.
@trc nerede satacagına baglı olarak ta isim değişir. Tebrik ederim öncelikle hayırlısı hayırlı degılse bıle bol para kazanman dileklerimle .
Sağolasın hocam inşallah hayırlı gelir
-
hipokondriyak bunu yazdızalimadam bunu yazdı
şimdi sen nezih bir garson yada kasiyerin ilgi çekmediğini mi iddiia ediyorsun?
yada her kadın işçi çalıştıran pezevenk mi oluyor ?bakış açın bu mu? herneyse cümlelerin ağır geldi ama söyledikleririn benim yazdıklarımla bağlaşmıyor.
-
zalimadam bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdızalimadam bunu yazdı
şimdi sen nezih bir garson yada kasiyerin ilgi çekmediğini mi iddiia ediyorsun?
yada her kadın işçi çalıştıran pezevenk mi oluyor ?bakış açın bu mu? herneyse cümlelerin ağır geldi ama söyledikleririn benim yazdıklarımla bağlaşmıyor.
Her kadın çalıştıran değil de senin yazdığın gibi garsonuna kaşar gözüyle bakanlar tam olarak pezevenk oluyor...