folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mekan İsim Fikirleriniz

Mekan İsim Fikirleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

kaşarlı simit satıp müşteri çekeceğini zannediyorsan yanılıyorsun.

müşteriyi çeken kaşar garsondur.

pavyon acıyorum demiyor. herkes karı satma potansiyeline sahip değil. herkes abazan da değil. 

@trc nerede satacagına baglı olarak ta isim değişir. Tebrik ederim öncelikle hayırlısı hayırlı degılse bıle bol para kazanman dileklerimle .

şimdi sen nezih bir garson yada kasiyerin ilgi çekmediğini mi iddiia ediyorsun?

yada her kadın işçi çalıştıran pezevenk mi oluyor ?bakış açın bu mu? herneyse cümlelerin ağır geldi ama söyledikleririn benim yazdıklarımla bağlaşmıyor.

Her kadın çalıştıran değil de senin yazdığın gibi garsonuna kaşar gözüyle bakanlar tam olarak pezevenk oluyor...

peki kız gerçekten kaşar ise onu savunan kaşarın takla atanı olmuyor mu ?

zorlamı çalıtırıyor iş yeri sahibi?. eline düşşse nefessiz zikersin değilmi ? hala o düşüncende ısrar edersen sende bu çemberin içine girmiş olursun.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

simitçay

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

pavyon acıyorum demiyor. herkes karı satma potansiyeline sahip değil. herkes abazan da değil. 

@trc nerede satacagına baglı olarak ta isim değişir. Tebrik ederim öncelikle hayırlısı hayırlı degılse bıle bol para kazanman dileklerimle .

yada her kadın işçi çalıştıran pezevenk mi oluyor ?bakış açın bu mu? herneyse cümlelerin ağır geldi ama söyledikleririn benim yazdıklarımla bağlaşmıyor.

Her kadın çalıştıran değil de senin yazdığın gibi garsonuna kaşar gözüyle bakanlar tam olarak pezevenk oluyor...

zorlamı çalıtırıyor iş yeri sahibi?. eline düşşse nefessiz zikersin değilmi ? hala o düşüncende ısrar edersen sende bu çemberin içine girmiş olursun.

müşteriyi çeken kaşar garsondur diyen bir insandan beklenecek bir söz daha eline düşse nefessiz zikersin. 

Evet hepimizin tek derdi, birilerini becermek, uçan spagetti canavarı yardımcın olsun. Ne diyim..

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

garson kaşar diye gelecek müşteri sadık bir müşteri olacagını zannetmiyorum. daha önce söylenmiş sıcak simit ve hijyen i uygun fiyata sunarsan müşteri gelir diye düşünüyorum. en azından ben bu şekilde hizmet veren yerlerden kahvaltı yaparım. bayan profili etkili değildir diyemeyiz ama bayana bakacaksam temiz güler yüzlü iyi giyinimli konuşmasını bilen bayana bakarım. kaşar tipli bi bayan sabah sabah ne alaka.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    zalimadam bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

Sürekli alışveriş yaptığım kahvaltı yaptığım iki yer var. Bunların ikisinde de çalışanlar gayet seviyeli, uyumlu, kıçını başını açmamış insanlardan oluşuyor. Yine evin dibinde bir başka unlu mamul var kaşar diye nitelendirebileceğiniz bir kaç kişi çalışıyor. Oldukça lakayıt, pastanede mi çalışıyor yoksa genelevdemi çalışıyor ayrımını insan anlayamıyor. Buradan çok çok çok nadir alışveriş yaptığım oluyor. Sebebine gelirsek zannedildiği gibi kaşar bi kız görenler "ooo karıya bak hamuha goyem" diyip içeri dalmıyor. Kıza bakıyorsun, tavırlarına bakıyosun, sonra müesseseye bakıyorsun. Çalışanları böyle kaşar, böyle lakayitse mekan sahibi, üretimi yapılan ürün kimbilir nasıldır diyorsun.

İşin özü, kaşar hatun ürün sattırmaz kolay kolay. Aksine markaya zarar verir. Şayet gittiğin kafe/market/pastane müşterileri hormonları tavan yapmış ergen abazan bir kitleden oluşsun istiyorsan ne ala.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

yukarıda bol yazılı cumlene ıthafen yazdım bunu .son yorumunda zaten farlı bırseyden bahsetmıssın. 

kaşar garson ve normal ınsanlar arasında fark var . Kadını seks objesi olarak kullanıp pazarlama aracı olarak kullanıyorsan ya da bu zihniyet var ise yaptığın işin farklı bir anlamı yok . 

Zaten kaşar garson var diye giden kesim kerhaneye giden kamyoncu kesımden farklı degıldır. Senın bır cok konunda mesajında bu aclıgı abazanlığı gördüm diğer insanlarında dikkatını cekmiştir.

Çalışan bir yerde ekmeği kazanmaya çalışan insanlara farkı yönlerle yaklaşanlar orospu çocuğunun kralıdır şerefsizdir. yaklaşanlara da gereğini yaparlar herzaman yapılır.

hipokondriyak tarafından 26/May/15 16:00 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    zalimadam bunu yazdı

o senin gittiğin mahalle arası simitçilerde olur anca, sen pek bilmezsin ama görgülü insanların yaşadığı muhitlerde müşteriyi kaşar garson çekmez aksine millet seviyesizlik gördüğünde bir daha o mekana gitmez

kaşar garson ne demek zaten bunuda anlamakta zorlanıyorum, bir bayan para kazanmak için garsonluk yapıyorsa nasıl oluyorda bu kişiye kaşar damgası vurulabiliyor ben anlamıyorum 

Toplam Hit: 3227 Toplam Mesaj: 28