folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mekik Ve Şınav?

Mekik Ve Şınav?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

rene maymunluk yapma boynunda sakat zaten benim gibi kitlenir kalır sokakta arto gibi gezerssin...

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Antikky bunu yazdı:
    -----------------------------

rene maymunluk yapma boynunda sakat zaten benim gibi kitlenir kalır sokakta arto gibi gezerssin...

yaptığın yorumun a.k. kankaaa :D

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bsw
    Bsw's avatar
    Erkek
    abi bitek mekik ve şınav değil tamam ben vücut yapısından dolayı çok fazla yapamam her ikisinide bi ara feci kastırdım hatta bariz günde 1 kilo 2 kilo verdiğimde oldu sürekli yapmazsan tekrar alıyorsun abi artı kat kat fazla olarak.. bide bendeki sadece mekik şınav değilde hoplama zıplamaya eğilimliydi.. mesela koşturup kapı girişlerine, lambaya kafa atmaya çalışmak filan boyumda uzamıştı öylelikle.. osbir filan diğer kaslarında çalışmasına yardımcı oluyor herhalde.. yalnız niyet çekmek, bilet çekmek, pike çekmek, çekme kat çekik göz bunların insan vücuduna faydası var mıdır bilmiyorum..

Keser döner sap döner dün yedim tavuk döner..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Erkek

Firefox ornek icin tesekkurler,

renegade basitce onerim su; asiri yuklemeden sinav cekersen sorun cikmaz. 

Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Erkek
    Anarsist bunu yazdı:

Firefox ornek icin tesekkurler,

renegade basitce onerim su; asiri yuklemeden sinav ve mekik cekersen sorun cikmaz. Duzeni yapmak cok onemli.

Acaba kosuyormusun bilmiyorum ama sabah ve aksam kosmanida oneririm. Bilgisayar basindaki kasilmalar gerilmeler sikismalari kaldirmis olursun. 

Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karsinojen
    karsinojen's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    FireX bunu yazdı:

Hoca tam olarak anlatabilmek için resim buldum

Vücut geliştirme salonlarında genelde bu şekil yere yatmazsın.Ona göre bacaklarının konumunu ve derecesini ayarlayan ekipmanlar var.Bacaklarının konumu önem taşıyor.

a mekik böyle mi çekilir git allahını seversen.Bak yere yat dizlerini 90 derece bük sonra kalkmaya çalış ama yere fazla yatma sadece kasılı kal resminide verim 30 tane çek kasların nasıl yanıyor göre bakalım yüzmede hep öyle yaptırıyorlardı.

http://www.resimyuklet.com/uploads3/load192571.jpg

tam yere yatmıyıcan kasların hiç durmadan kasılıyor bide yük bindirip indiriyorsun manyak oluyor 

harbi süper resim :))) öldüm yavv

www.karsinojen.tr.cx
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    olum bka gülmeyin tahribat wallpaperı yaparım :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    valla hacim dikkatli olman gereken tek şey bel kasların esnetmeden ısıtmadan mekikçekme. sağa sola donem hareketleri vs.. ler var. onları yapman lazım once. yada ip felan atla 2-3 dk yeter o sana.

ftw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek

resimde gosterilen mekik cekme tekniginin hicbir zarari olamaz dedikleri gibi nefes alis verisi duzenli olursa AMA ters mekikte (dusunki yuksek bir bank yada yatktasin veyuzustu yatiosun ust govden asagi sarkio bacakların yatakta sabitlenmiş birisi oturmus yada biyere sokmuşsun o vaziyet) ust govden en fazla vucudun dik olacak sekilde geriye gelmeli daha fazla esnerse hiperekstansiyon denio ve bel disklerine omurlardaki yastıkcıklar yani zarar gelio bel fitigina kadar gider.hiperekstansiyon eklemlerin izin verdigi yon ve siddetin tersine yapiilan esnemelerdir bu tehlikelidir HİPEREKSTANSİYON  yapmayin sadece.

bu arada sakın bi boksor ile iddiaya girmeyin ben milli boksor bi arkadasa gaz verdim 500 mekik bi kerede cekemezsin diye herif cekti bi takım elbise kaybettim ama helal olsun:)

hız emniyettir...!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jeen
    Jeen's avatar
    Erkek

rene; senin vucut yapın budist kung fu'suna çok uygun :D

(kung fu sokağı filminden alıntı :P )

2004"ten beri ziyaretçi... ulan simdi gördüm bu kayıt forumu yaw, tahrikey üye kodu falan ne ayaktı ya? kefaletle sanıyodum ben amk :)
Toplam Hit: 14689 Toplam Mesaj: 45