Mekik Ve Şınav?
-
sert bi zeminde mekik cekersen zarari olmaz ama yumusak bi yerde cekersen bel acikligina neden olur diye biliyorum
-
200 fazla değil.
iki dakikada sanırım 60 çekiyordum. yanlış hatırlamıyorsam böyleydi. ve günde 3 kez.
ama bele zararı olduğunu söyleyebilirim.
o zamanlar belim ağrırdı. belkide spor olarak sadece onu yaptığım içindir.
şimdileri ise göbek büyütmekle meşgulum
-
rene aynen kardeşim bendede artık vazgeçilmez oldu mekik ve şınav hergün en az tek seferde 50 mekik 50 şınav çekiyorum fazla zorlanmadan bunu çektikten 4-5 saat sonra çekebildiğim kadar çekiyorum. ve bununda yararını gördüm karın kaslarımda güzel bi gelişme oldu mekiği sevmeyen arkadaşlara tavsiyem yazda gelio denize girerken karizmam olsun diyosanız çekin bence. birde barfiks var bence içlerinde en zor olanı barfiks ama en fazla yarar sağlayanda o eğer bunları sürekli hale getirmediyseniz tavsiyem hergün 1 er veya 3 er arttırarak çekin gücünüze göre faydasınız görüceksiniz;)
-
Bende Body'e başladım 4 kez gittim 3 kilo verdim tabi ekstra olarak yürüyüş yemeğe dikkat etme ve gece sporları eşliğinde , Body'e uzun zamandır giden arklar varsa onlara bi kaç şey danışmam gerek ; ilk önce kilo verip sonra kas yapmak istiorm hangi aletleri kullanmalıyım yada hangi hareketleri yapmalıyım kilo vermek için ... ve sonrada karın ve göğüs kası özellikle göğüsü inceltmek istiorm varmı bileeeeennnnnnnnn :D
Not: Şınav'ı karıştırmayın hiç beceremem : )