Melih Gökçek Alemci Çıktı
-
Akp ve Melih Gökçek'i hiç sevmem ama adamın oturup rakı içmesi kadar doğal birşey yok..Bunu eleştirenler kesin hiç içmiyordur anasını satayım..!!!
-
eeee nesi garip ? içemezmi ?
-
benim patronda alemci nolmus yani :)
-
Normal bişey :D
-
solcular içince problem yoq ama akpli içince yıpratmak için ellerinden gelenleri yaparlar ama artık Türkiyemde sol öldü sol öldü..desteklenmiyo iktidar da din var kardeşlik var..%47 ile iktidarız..........
-
GENEL BAŞKAN DENİZ BAYKAL BUGÜN (27 MART 2009 CUMA) SAAT 23.00’TE SHOW TV’NİN CANLI YAYININDA AKŞAM GAZETESİ YAZARLARININ SORULARINI YANITLAYACAK VE GÜNCEL OLAYLARI DEĞERLENDİRECEK
-
ben alem ortamı göremiyorum.nerden çamur atcaklarını şaşırıyorlar : )
-
TORN bunu yazdı:
-----------------------------
solcular içince problem yoq ama akpli içince yıpratmak için ellerinden gelenleri yaparlar ama artık Türkiyemde sol öldü sol öldü..desteklenmiyo iktidar da din var kardeşlik var..%47 ile iktidarız..........
-----------------------------O.o
bu yorumu çok garipsedim valla :|
ama aslan sütünü içmeyen ölsün, melih beyler bir nebzecikte olsa gözümde değerini arttırdı =))
-
ankaraya gelseydim de oyumu sana verseydim koçum benim :D yarasın :D
-
TORN bunu yazdı:
ya bsg.
Toplam Hit: 10792 Toplam Mesaj: 49