Meltem Aydın - Evet Atatürk Suçludur. İzleyin Yorumunuzu Bekliorum..
-
http://video.aol.com/video-detail/meltem-aydin-evet-atatrk-suludur/1367415001/?icid=VIDLRVFOD08
İzlemeden yorum yapmayınız..
-
walla brovao on numara konuşmuş
-
bu kızı birileri resmen öttürmüş.
-
edit //0
-
ilk başlarda gayet güzeldi ama ne olduğunu sonrasında belli etti
köy okullarına öğretmen yetiştirmek amacıyla kurulan köy enstitülerilerinin gerçekte bu ülkenin gencecik beyinlerine komunizmi aşılamak için yetiştirilen öğretmenler yetiştirdiğini biliyoruz.enstitülerin çöplüklerinde ceninlerin çıkması gibi binbir türlü pislik ve kapazeliği saymayacağım bile.ne faydası olmuş bu kurumun ülkemize? ATATÜRK'Ü savunuyorsan adam gibi savun gidipte sol propaganda yapma.gerçi bu kızın birşeyden haberi yok vermişler eline okuyor kızcağız.orada söylediği birçok şeyi bilmiyor düşünmüyor yada yanlış bilip yanlış düşünüyor.
Milletini seven ırkçı faşist dinini seven şeriatçı olmuş günümüzde bu nedir ya!
Ben Elhamdürillah Müslüman ve Türk'üm desem şeriatçı vede ırkçı olacaksam evet öyleyim asın beni.
bu şiirde birçok yanlışlık var hepsine deyinemeyeceğim.Bu şiiri yazan yazdırtan yada gazlayanlarda ayan beyan ortada.Atatürk razı olurmuydu kendisini böyle kullanmanıza acaba.
-
guzel soylemis. soylediklerinden hangisi uydurma ben anlamadim.
koy enstituleri sayesinde koydeki insanlar okur yazar yapilmaya baslandi, oradaki okuma firsati bulmayan zeki cocuklarin ulkeye faydali insan olmasi saglandi.
tabi her zaman ki gibi bu ulkenin kalkinmasini istemeyen insanlarin yaptigi gibi
koy enstituleri kominizm yuvasi, fuhus yuvas vs vs denilmeye baslandi. 3-5 munferit olay sayesinde bu olay butun koy enstitulerine mal edildi.
her toplumdan her kesimden curuk elma cikacaktir, onemli olan curuk elmayi ayiklamaktir. curuk elmayi goruyorsa sesini cikartmiyorsan diger elmalarin curumesine goz yumdugun icin sen suclusun.
koy enstituleri kapatildi
sonuc ?
her sekilde kandirabilecegin bir koyun millet yaratildi. cahil insani nasil kandirirsin ?
-
Halen daha Atatürk'ün yapmaya çalıştıklarını sindiremeyip, anlayamayıp günümüzdede tartışıyor olmamız çok acı verici.
En azından ben şahsım adına üzülüyorum Atamızın yapmaya çalıştıklarının bu kadar dingilce anla$ılmasına.
Türkiye Cumhuriyetinin aklı selim gençleri olarak artık Atamızın yapmaya çalıştıklarından öte.. Yapmayı istediklerini, Hedeflerini bilmeli ve O Hedeflere uygun işler yapmaya çalışarak Türkiye'mizi şekillendirmeliyiz.
Bizler hiç bir şey yapamayan Asalak Millet değiliz. Koyun hiç değiliz! Kendini koyun yada asalak gibi hissedenler varsa... Kendi seçimleri.. Ama ben ve benim gibi düşünenlerin bu tarz şeylerle çokta ilgilenmediğini bu tartışmalara hiç kulak asmadığını düşünüyorum.
Biz işimize bakalım.
Pa$amın dediği gibi; " Hiç bir şeye ihtiyacımız yok, Tek bir şeye ihtiyacımız var; Çalışkan olmak ! "
Çalışalım.. Türkiye için, Atatürk için.. Çalışırkende uyumayalım tabii ki.. Ecnebi olarak nitelendirdiğimiz şahısların Türkiye'miz üzerindeki oyunlarını boşa çıkaralım... Görelim, bilelim, anlatalım, uyaralım, gerektiğinde müdahale edelim.
Genç beyinlerimize Türkiye'nin bugünlere nasıl geldiiğini nelerden geçtiğini ve neler olabileceğini aktaralım.
Kardeşiniz, yeğeniniz, kuzeniniz var mı ?
Çekin bir köşeye bi gün.. Başlayın Osmanlının işgalinden.. Atatürk'den devam edin, Sağ-Sol darbesinden bitirin ve günümüze gelin.. (Çanakkaleyide unutmayın..)
Ha diyeceksiniz ki bacak kadarlar abi ne anlarlar.. Anlarlar.. Hissederler.. Sonra az daha büyüyünce kendi kendilerine gelip sorup araştırırlar.. Bu işleri benimseterek, anlatarak, sevgi ile kalplere girerek hükmetmek bir ülkenin birlik ve beraberliğini gelecek nesillere taşımak ile bağlantılıdır... Nasıl ki Cuma vakitlerinde Camii'lerde hoca efendilerimiz vaaz ve hutbe veriyorlarsa.. Bizlerde etrafımızdakilere bilgilerimizi böyle aşılamalı, Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti Devrimlerine sonuna kadar sahip çıkmalı, Eğrisi ve Doğrusu ile sahiplenmeliyiz..
Ülkenin bugünleere nasıl geldiğini beynine kazıyanlar ülkemizin kolay kolay yem olmayacağını bilip, öyle çalışıp, düzgün işler yapanlardır.
Selametle.
-
ya arkadaşlar peki bu imam hatiplerin ne faydası olmuş.. sadece bayni yıkanmış. milli görüşçüler yetiştiren biyer..
-
Ahmet Taner KIŞLALI
(2 Mart 1994)ne o kız yazdı bunu, nede o kızı oraya çıkaran yazdı.
bence bunu bilin sonra yorum yapın
-
Atatürk Gibi Bir insan daha dünyaya gelmez.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------ilk başlarda gayet güzeldi ama ne olduğunu sonrasında belli etti
köy okullarına öğretmen yetiştirmek amacıyla kurulan köy enstitülerilerinin gerçekte bu ülkenin gencecik beyinlerine komunizmi aşılamak için yetiştirilen öğretmenler yetiştirdiğini biliyoruz.enstitülerin çöplüklerinde ceninlerin çıkması gibi binbir türlü pislik ve kapazeliği saymayacağım bile.ne faydası olmuş bu kurumun ülkemize? ATATÜRK'Ü savunuyorsan adam gibi savun gidipte sol propaganda yapma.gerçi bu kızın birşeyden haberi yok vermişler eline okuyor kızcağız.orada söylediği birçok şeyi bilmiyor düşünmüyor yada yanlış bilip yanlış düşünüyor.
Milletini seven ırkçı faşist dinini seven şeriatçı olmuş günümüzde bu nedir ya!
Ben Elhamdürillah Müslüman ve Türk'üm desem şeriatçı vede ırkçı olacaksam evet öyleyim asın beni.
bu şiirde birçok yanlışlık var hepsine deyinemeyeceğim.Bu şiiri yazan yazdırtan yada gazlayanlarda ayan beyan ortada.Atatürk razı olurmuydu kendisini böyle kullanmanıza acaba.
---------------------------köy enstitüleri neden-nasıl kuruldu.neden e nasıl kapatıldı.eğer Atatürk'ün ömrü biraz daha yetseydi acaba bu halde olurmuyduk.biz değilmiydik 1948 e kadar uçak yapıp satan demekki değilmişiz.Elhamdülillah müslümanım ama Allahım'a bin şükür Türküm.Dinim siyasete alet ediliyordu Atatürk izin vermedi ömrü yetene kadar şimdi hem onu hem dinimi siyasete alet ediyolar kimse birşey demiyor.tc kuruluş:29-10-1923 yıkılış(satılış-yağmalanış)10-11-1938 bu kadar basit