Meltem Aydın - Evet Atatürk Suçludur. İzleyin Yorumunuzu Bekliorum..
-
ben simdi bi sikimi anlamadım amk şimdi bu eleman atatürk'e hakaret mi edio yoksa özleip sitemimmi edio ?
-
The_Holigan bunu yazdı:
-----------------------------
ben simdi bi sikimi anlamadım amk şimdi bu eleman atatürk'e hakaret mi edio yoksa özleip sitemimmi edio ?
-----------------------------Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürkün değerlerini anlatıyor...VE Askeri darbeleri yapanların şerefsiz olduğunu anlatıyor... 1960DAN BU yana gelen tüm hükümetlerin şerefsiz olduğunu... ülke çıkarları değil kendi çıkarları için yönettiklerini..ve amerikan köpekleri olanların hain olduklarını... Menderesten Tayyibe kadar hepsi şerefsiz...
Bu arada video internete bomba düşmüş gibi etkileyici...
-
iyi güzelde bu bu salak kız Erbakancılar vs vs demiş kimse bilmeden konuşmasın
-
ii güzelde kardes atatürk süpermen değil devletin her bası sıkısmada gelip kurtaracak bıraksınlar bu işleri öle ağlamalan olmaz bokunu çıkardılar bu işin . git çalış devletine milletine hayırlı faydalı bi vatandas ol
-
azğına sağlık galip hocam yıllardır bunu anlatmaya calısıyorum eçvremdeki neteki tanıdıgım tanımadıgım mesajımı ulastırabileceğim herkese ama yok işte anlamıyor kıt kafalılar.Ben diyorum ne peygamberin ne atatürkü'ün ne fatih sultan mehmet'in sana bi faydası yok bırak artık ağlamayı,onu bunu anlmayı bırak kimse dirilips enin yardımına koşamaz,ağlayarak sızlayarak ne bu memlekete faydan dokunur ne kendine.Ağlayıp her zor durumda Atatürk'ü çağırmak,kalk atam gelde gör ne haldeyiz gibi feryat yakarışlar gerici kişiler tarafından "Atatürkçülük" olarak algılanmış bir kere.Bir kere ağlayıp sızlamayı atatürkçülük olarak beyinlere yerleştirmiş yobazlar sonra birisi çıkıp senin benim gibi bu düşüncesini dile getirdimi vay efendim atatürk'e hakaret etti vay efendim vatan haini Lan salak sen önce atatürkçülüğü öğren hiç birşeyden anlamıyorsan şunu anla senin yanlış anladığın o mübarek zaat senin böyle bir aptallık edecğini önceden tahmin edip sana demiş ki ;
EY TÜRK GENÇLİĞİ MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR!!!
Şimdi sen ağla sızla,atatürk gelsin de,gel bak kurdugun cumhuriyet ne hallerde diye hayıflan sonrada ben atatürkçü gençliğim de.sittir lan derler adama !
Not:Yazdıklarım videodaki hakkında değildir atatürk'ü anmak başkadır atatürk'ten medet ummak başkadır.Çakma Atatürkçü'ler aradaki farkı anlamayamaz o ayrı.. -
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------ilk başlarda gayet güzeldi ama ne olduğunu sonrasında belli etti
köy okullarına öğretmen yetiştirmek amacıyla kurulan köy enstitülerilerinin gerçekte bu ülkenin gencecik beyinlerine komunizmi aşılamak için yetiştirilen öğretmenler yetiştirdiğini biliyoruz.enstitülerin çöplüklerinde ceninlerin çıkması gibi binbir türlü pislik ve kapazeliği saymayacağım bile.ne faydası olmuş bu kurumun ülkemize? ATATÜRK'Ü savunuyorsan adam gibi savun gidipte sol propaganda yapma.gerçi bu kızın birşeyden haberi yok vermişler eline okuyor kızcağız.orada söylediği birçok şeyi bilmiyor düşünmüyor yada yanlış bilip yanlış düşünüyor.
Milletini seven ırkçı faşist dinini seven şeriatçı olmuş günümüzde bu nedir ya!
Ben Elhamdürillah Müslüman ve Türk'üm desem şeriatçı vede ırkçı olacaksam evet öyleyim asın beni.
bu şiirde birçok yanlışlık var hepsine deyinemeyeceğim.Bu şiiri yazan yazdırtan yada gazlayanlarda ayan beyan ortada.Atatürk razı olurmuydu kendisini böyle kullanmanıza acaba.
-----------------------------kesinlikle doğru o din kısmına gelince çok sinirlendim dindar ve milliyetçi biriyim resmen sövmüş bana kız