Memati Baş Bu Sefer Yüreklere Sıktı
-
Şiddet ve çatışma sahneleri kadar müzikleri de çok konuşulan Kurtlar Vadisi dizisinde şimdi Memati'nin dinlediği türkü gündemde. Peki bu türküyü kim söylüyor dersiniz? İşe büyük sürpriz
Geçtiğimiz hafta Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Memati Baş'ı herkes efkatlı gördü. Dinlediği türkü dillere dolandı. Desek ki o türküyü söyleyenen Memati'nin ta kendisi... İnanır mısınız?
Biz de ilk duyduğumuzda inanmadık. Ancak sonra öğrendik ki doğru.
Kurtlar Vadisi Pusu'nun 28 Mayıs Perşembe Günü yayınlanan bölümünde efkarlı bir gün geçiren Memati ( Gürkan Uygun ) bir türkü dinlemişti.Söz: Ömer Lütfi Mete
Müzik-düzenleme: Gökhan Kırdar
Solist: Gürkan Uygun (Memati Baş)
Türkünün sözleri şöyle:
‘Öldüm De Uyandım’
bu şehir girdab gülüm
girdab ta mehtab gülüm
feleğin bir suyu var
su değil kezzap gülüm
su değil kezzap
yezidin harcı zulüm
yiğidin burcu ölüm
feleğe dayandım gülüm
öldüm de uyandım gülüm
öldüm de uyandım
İzleyen hemen herkesin diline düşen bu türküyü söyleyenen aslında Memati Baş'ın yani Gürkan Zengin'in ta kendisiydi. Memati hayranları elbette çok şaşıracak. Hep kafaya sıkan Memati bu sefer yüreklere sıktı çünkü. -
o dana görünümlü karga metodlu adamdan bu ses çıkıyosa fatih ürek bok yemiş
-
tam olarak söylediğini sanmıyorum ama arkadan sesi geliyor .
-
" hadi lan ordan :| " demek suretiyle şaşkınlığımı ifade etmek istiyorum
-
:S nası bi ses varmış lan mematide
-
cimri herifler soliste para vermemek için mematiye söyletmiş :P
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
" hadi lan ordan :| " demek suretiyle şaşkınlığımı ifade etmek istiyorum
Yaa hüsso benide alın aranıza bende sizle aynı fikirdeyim yaa. Hadi lan ordan :| -
İzleyen hemen herkesin diline düşen bu türküyü söyleyenen aslında Memati Baş'ın yani Gürkan Zengin'in ta kendisiydi. Memati hayranları elbette çok şaşıracak. Hep kafaya sıkan Memati bu sefer yüreklere sıktı çünkü.
Gürkan Zengin kim yaw ?
-
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------İzleyen hemen herkesin diline düşen bu türküyü söyleyenen aslında Memati Baş'ın yani Gürkan Zengin'in ta kendisiydi. Memati hayranları elbette çok şaşıracak. Hep kafaya sıkan Memati bu sefer yüreklere sıktı çünkü.
Gürkan Zengin kim yaw ?
Memati Baş'ın yani Gürkan Zengin'in :|
uygun ve zengin arasında gidip geliyo sanırım -
perdelerini kaldirinca kedi gibi bi insanmış :|
-
hoca ne yalan solıım bende cok sasırdım ama helal olsun sarkı cok hosuma gıttı!!.