Memati Baş Bu Sefer Yüreklere Sıktı
-
abi ozaman bu adam boşuna demiyor kazım bu türküü benim türküm diye , hasss sektör bak adam doğru diyomuş
-
hp32 bunu yazdı:
-----------------------------
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------İzleyen hemen herkesin diline düşen bu türküyü söyleyenen aslında Memati Baş'ın yani Gürkan Zengin'in ta kendisiydi. Memati hayranları elbette çok şaşıracak. Hep kafaya sıkan Memati bu sefer yüreklere sıktı çünkü.
Gürkan Zengin kim yaw ?
Memati Baş'ın yani Gürkan Zengin'in :|
uygun ve zengin arasında gidip geliyo sanırım
-----------------------------yaw yanlış yazılmıs :/
-
WarninG_ErroR bunu yazdı:
-----------------------------tam olarak söylediğini sanmıyorum ama arkadan sesi geliyor .
-----------------------------aynen,mematinin sesi arkadan geliyor sanırsam
-
ha ha ha hassiktir demek istiyorum sayın seyirciler :|
-
la şu şarkıyı bidaha dinleyin, hiç benziyomu ya, Allah bilir mp3'ün üzerinde memati yazıyo diye öyle sanmışlardır.
-
abi yaşlı bi adamın sesi var şarkıda ama ,
arada bir mematinin sesi geliyor , kezzapda falan çok belli oluyor :D k-e-z-z-ap falan diyor böle ballandıra ballandıra orda belli olayor:D -
FOXXLY bunu yazdı:
perdelerini kaldirinca kedi gibi bi insanmış :|
-----------------------------kedidir o kedi :|
-
Ulan Çakır şarkı söyledi 5 bölüm sonra öldü Memati de şarkı söyledi ölürse sıkarım ben bu diziye.Bu arada memati'nin bu şarkıyı söyleyebiliritesi yüksek çünkü şarkı söylemek ve konuşmak arasında fark vardır.
-
hp32 bunu yazdı:
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------İzleyen hemen herkesin diline düşen bu türküyü söyleyenen aslında Memati Baş'ın yani Gürkan Zengin'in ta kendisiydi. Memati hayranları elbette çok şaşıracak. Hep kafaya sıkan Memati bu sefer yüreklere sıktı çünkü.
Gürkan Zengin kim yaw ?
Memati Baş'ın yani Gürkan Zengin'in :|
uygun ve zengin arasında gidip geliyo sanırım
-----------------------------piyasalar dalgalı bu aralar ondan oluyo :D
-
la bence mematidir çünkü normalda sesi yumusak dizidekiyle alakası yok