folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Memur Alım,Atama,Kpss İşlerinden Anlayan

Memur Alım,Atama,Kpss İşlerinden Anlayan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Hangi memurluk ?

kurumlar hakkında bilgisi olan varmı müridler 

2014 Kpss 85.2 aldm sıralama 13767  

kimisi sınırdasım diypr kimisi 2. atamadan itibaren atanma durumun var diyor birde nereleri yazalım nereler iyidir.

Daha şu alan açıklanmalı kaç kişi alınacağıda brllli değil zamanı gelince tekrar hortlatırım konuyu ama şimdiden fikirler tartışılsın istedim  

Fen ede. Mat.  

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

kendi bölümünde sıralaman önemli

2012'de sınav tarihi 7-8 Temmuz, Lisans Programı Bazında Sıralama açıklama tarihi ise 14 Ağustos. Aynı şekilde olursa daha 20 gün var demek ki. Yapacak bir şey yok, beklemeye devam.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    xdabbex bunu yazdı

kendi bölümünde sıralaman önemli

2012'de sınav tarihi 7-8 Temmuz, Lisans Programı Bazında Sıralama açıklama tarihi ise 14 Ağustos. Aynı şekilde olursa daha 20 gün var demek ki. Yapacak bir şey yok, beklemeye devam.

kendi alanımdan gitmem zor hocam yılda 15-20 matematikçi alınıyor. onlarda ilk 1000 de olmalı  4001 düşünüyorum olursa.

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

olur hocam. ilk atamada olmaz belki ama en geç 2016 da olur :) başka bilgi istersen vereyim 4 senedir bu işlerle uğraşıyorum :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snooper
    snooper's avatar
    Erkek

Tebrikler Hocam belediyeleri tavsiye ederim. 

sana çirkin dediler düşmanı oldum güzelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

üniversiteler düşük ppuanlarla alır ama çakılı kalırsın orda. o üniv.den başka üniv.e geçmek imkansıza yakındır. aklıma geldi. maaşlarıda düşük galiba.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    livane bunu yazdı

olur hocam. ilk atamada olmaz belki ama en geç 2016 da olur :) başka bilgi istersen vereyim 4 senedir bu işlerle uğraşıyorum :)

ben mersinde kalmak istiyorum gerisi önemli değil diyeceğim ama birazda iyi bir memurluk istiyorum ama sıralamam sanki biraz sıkıntılı gibi. şimdi birde bu içerden  atamalar oluyor ya hani katiplik gibi falan onlar nasıldır sizce benim mersinde kalmam lazım 

hangi kamu kurumları iyidir sence iyi derken  artıları eksileri şeklinde bir yorum yapabilirmisn hocam.

HeYeT tarafından 22/Tem/14 00:53 tarihinde düzenlenmiştir

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

öncelikle bakanlıklar hocam bence . göze girersen çok yükselebilirsin. Mersin de kalman için napılır bilmiyorum çok özel bişey istiyorsun. Ama bu atama da büyük ihtimalle 87 üstü gidecek iyi yerlere. sen 2015 kasım atamasında gidersin gibi geliyor. geçen sene ankadar çalışma bakanlığında 81 le ataması yapılan oldu. Ankaraya tabi

Belki mersine kadro bile açılmayabilir hocam. şimdiden bişey demek zor. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    livane bunu yazdı

öncelikle bakanlıklar hocam bence . göze girersen çok yükselebilirsin. Mersin de kalman için napılır bilmiyorum çok özel bişey istiyorsun. Ama bu atama da büyük ihtimalle 87 üstü gidecek iyi yerlere. sen 2015 kasım atamasında gidersin gibi geliyor. geçen sene ankadar çalışma bakanlığında 81 le ataması yapılan oldu. Ankaraya tabi

Belki mersine kadro bile açılmayabilir hocam. şimdiden bişey demek zor. 

anladım hocam zaten mersin sevilen bir şehir gelen gitmiyor bende o sebepten merkezi olamayabileceği için bu kurumların kendi yaptıklarına takılayım diyorum.

öğretmenlikte var tabi ama çalışmadğım için alan biraz düşük gelebilir.

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

o zaman ziraat bankasına falan bak hocam. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

matematik bölümü olanlar , dhmi nin hava trafik konrol memurluğu3600 TL. maaş alıyorlar. ve bazı illerde yatıyorlar.

onun dışında işkur, sgk, maliye olabilir.

///______________
Toplam Hit: 2264 Toplam Mesaj: 21