Memur Alım,Atama,Kpss İşlerinden Anlayan
-
Hangi memurluk ?
kurumlar hakkında bilgisi olan varmı müridler
2014 Kpss 85.2 aldm sıralama 13767
kimisi sınırdasım diypr kimisi 2. atamadan itibaren atanma durumun var diyor birde nereleri yazalım nereler iyidir.
Daha şu alan açıklanmalı kaç kişi alınacağıda brllli değil zamanı gelince tekrar hortlatırım konuyu ama şimdiden fikirler tartışılsın istedim
Fen ede. Mat.
-
kendi bölümünde sıralaman önemli
2012'de sınav tarihi 7-8 Temmuz, Lisans Programı Bazında Sıralama açıklama tarihi ise 14 Ağustos. Aynı şekilde olursa daha 20 gün var demek ki. Yapacak bir şey yok, beklemeye devam.
-
xdabbex bunu yazdı
kendi bölümünde sıralaman önemli
2012'de sınav tarihi 7-8 Temmuz, Lisans Programı Bazında Sıralama açıklama tarihi ise 14 Ağustos. Aynı şekilde olursa daha 20 gün var demek ki. Yapacak bir şey yok, beklemeye devam.
kendi alanımdan gitmem zor hocam yılda 15-20 matematikçi alınıyor. onlarda ilk 1000 de olmalı 4001 düşünüyorum olursa.
-
olur hocam. ilk atamada olmaz belki ama en geç 2016 da olur :) başka bilgi istersen vereyim 4 senedir bu işlerle uğraşıyorum :)
-
Tebrikler Hocam belediyeleri tavsiye ederim.
-
üniversiteler düşük ppuanlarla alır ama çakılı kalırsın orda. o üniv.den başka üniv.e geçmek imkansıza yakındır. aklıma geldi. maaşlarıda düşük galiba.
-
livane bunu yazdı
olur hocam. ilk atamada olmaz belki ama en geç 2016 da olur :) başka bilgi istersen vereyim 4 senedir bu işlerle uğraşıyorum :)
ben mersinde kalmak istiyorum gerisi önemli değil diyeceğim ama birazda iyi bir memurluk istiyorum ama sıralamam sanki biraz sıkıntılı gibi. şimdi birde bu içerden atamalar oluyor ya hani katiplik gibi falan onlar nasıldır sizce benim mersinde kalmam lazım
hangi kamu kurumları iyidir sence iyi derken artıları eksileri şeklinde bir yorum yapabilirmisn hocam.
HeYeT tarafından 22/Tem/14 00:53 tarihinde düzenlenmiştir -
öncelikle bakanlıklar hocam bence . göze girersen çok yükselebilirsin. Mersin de kalman için napılır bilmiyorum çok özel bişey istiyorsun. Ama bu atama da büyük ihtimalle 87 üstü gidecek iyi yerlere. sen 2015 kasım atamasında gidersin gibi geliyor. geçen sene ankadar çalışma bakanlığında 81 le ataması yapılan oldu. Ankaraya tabi
Belki mersine kadro bile açılmayabilir hocam. şimdiden bişey demek zor.
-
livane bunu yazdı
öncelikle bakanlıklar hocam bence . göze girersen çok yükselebilirsin. Mersin de kalman için napılır bilmiyorum çok özel bişey istiyorsun. Ama bu atama da büyük ihtimalle 87 üstü gidecek iyi yerlere. sen 2015 kasım atamasında gidersin gibi geliyor. geçen sene ankadar çalışma bakanlığında 81 le ataması yapılan oldu. Ankaraya tabi
Belki mersine kadro bile açılmayabilir hocam. şimdiden bişey demek zor.
anladım hocam zaten mersin sevilen bir şehir gelen gitmiyor bende o sebepten merkezi olamayabileceği için bu kurumların kendi yaptıklarına takılayım diyorum.
öğretmenlikte var tabi ama çalışmadğım için alan biraz düşük gelebilir.
-
o zaman ziraat bankasına falan bak hocam.
-
matematik bölümü olanlar , dhmi nin hava trafik konrol memurluğu3600 TL. maaş alıyorlar. ve bazı illerde yatıyorlar.
onun dışında işkur, sgk, maliye olabilir.