Memur Alım,Atama,Kpss İşlerinden Anlayan
-
baron_27 bunu yazdı
matematik bölümü olanlar , dhmi nin hava trafik konrol memurluğu3600 TL. maaş alıyorlar. ve bazı illerde yatıyorlar.
onun dışında işkur, sgk, maliye olabilir.
aynen dhmi ilk 1000 olmalı işte hocam o sağlam zaten baya :)
-
sıralamalar cok degismis 2012ye göre kendi puanına 2 puan ekle sen elini korkak alıstırma tavsiye
-
xdabbex bunu yazdı
sıralamalar cok degismis 2012ye göre kendi puanına 2 puan ekle sen elini korkak alıstırma tavsiye
Yok hocam ince eleyip sık dokuyacaz zaten aynen sıralama çok değişti 3-4 puan diyebiliriz hatta baktım sıralamalara dün biraz.
-
memurlar.net forumlarına takıl. güncel haberleri takip et. Türkiye'nin en büyük memur sitesi.mutlaka iyi bir fikir edinirsin.
mesela bu konu konuşulmuş
http://forum.memurlar.net/konu/497967/
-
kuytul bunu yazdı
memurlar.net forumlarına takıl. güncel haberleri takip et. Türkiye'nin en büyük memur sitesi.mutlaka iyi bir fikir edinirsin.
mesela bu konu konuşulmuş
http://forum.memurlar.net/konu/497967/
Takipteym kardeşm.
-
dostum hayirli olsun. siralaman iyi. 13bin kisiden en az 6 7 bini ogretmen. onlar rakibin degil 2 3 bini de muhendis desen siralaman iyi.
4001den ikinci atamaya en kotu gidersin diye tahmin ediyorum. -
atama işinden çok iyi anlarım.
Geçen sene atamaları fettullah gülen örgütü yapıyordu. Şimdi atama işi ondan alındı ama kime verildi bilmiyorum. Öyle tahmin ediyorumki bundan sonraki atama işine menzil tarikati bakabilir. Büyük devlet kurumlarından ( THY ) gibi iş için ise ilgili il millet vekilleri , bakan ve yardımcı danışmanlara müracat edilebilir.
-
joe_black bunu yazdıdostum hayirli olsun. siralaman iyi. 13bin kisiden en az 6 7 bini ogretmen. onlar rakibin degil 2 3 bini de muhendis desen siralaman iyi.
4001den ikinci atamaya en kotu gidersin diye tahmin ediyorum.Hocam tamam 10 bin kişi gitti diyelim iyi ihtimalle 4001 den kaç.kişi alınıor arkadaşım 1500 kişi almıorlar bile dedi.
-
HeYeT bunu yazdıjoe_black bunu yazdıdostum hayirli olsun. siralaman iyi. 13bin kisiden en az 6 7 bini ogretmen. onlar rakibin degil 2 3 bini de muhendis desen siralaman iyi.
4001den ikinci atamaya en kotu gidersin diye tahmin ediyorum.Hocam tamam 10 bin kişi gitti diyelim iyi ihtimalle 4001 den kaç.kişi alınıor arkadaşım 1500 kişi almıorlar bile dedi.
hacım o belli olmuyor. yani normalde bol keseden atıyolar. 2 yıl içinde 300bin memur alcaz diye. bunlarrın olsa olsa 10bini 4001dir.
2012de 82.7 aldım. ünilerdeki öğrenci işleri 83e kadar düştü. bi atama daha yapsalardı gittiydim mk.
bu sene de 83.79 aldım. 22bin sıralama. 1 yıla kadar giderim diye düşünüyorum.
bu arada genel atamalardan ziyade kurumların ilanlarına bak. hiç ilan kaçırmamak için tavsiyem resmigazete.gov.tr
-
baron_27 bunu yazdı
matematik bölümü olanlar , dhmi nin hava trafik konrol memurluğu3600 TL. maaş alıyorlar. ve bazı illerde yatıyorlar.
onun dışında işkur, sgk, maliye olabilir.
kac kısı alınıyor bılgın var mı =) bırde 100 tane stajyer alımı yaparlar herzamanda olmaz gecen sene agustosta yaptılar bır alım 100 kısı 15 ay fılan egıtım verıyorlar aslın bu sekılde alım yapmak tamamen aptallık cunku hava trafık kontrollurlugu bolum var anadolu unıde ama onları almayıp bu sekılde alım yapıyorlar.
bırde lısans 85 ıle 13bın sıralama ıle buraya gıremezsın. belkı 3. alımda fılan atanırsın bırde gumruk e gırebılırsın.
sen bu puanı a dan yapmıs olsan ılk bbınde ıdın ama b den cok zzor artık gırmek muhendıslıkler bıle 85 lere 88 lere yukselmıs gecen bır arkadas demıstı yuh dedım mıllet devlete kacmaya calısıyor hep