Mercedes - Kendi Kendine Giden Araba
-
https://www.facebook.com/photo.php?v=544094902351587
Viral mi yoksa test mi yapmışlar anlamadım.
-
viral ne?
edit:virali öğrendim.Gerçek kardeşim bunun üzerinde çalışan üniversiteler var zenci bir ibnenin sundugu bir belgeselde izlemiştim.
1234567B tarafından 01/Ara/13 21:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam bu sistem çeşitli araç firmalarınca test edilmekte hatta bir ara amerikada yarışması düzenlenmişti. Şimdi etrafı tarıyor anladığım kadarıyla, şeritte kalmak için yerdeki çizgilere ihtiyaç duyuyor gibi. Çizgisiz yollarda nereyi referans alcak ?
editt// Google bu projenin öncülerinden yanlış hatırlamıyorsam. yada bahsettiğim yarışmayı google mobile kazanmıştı. Googlenin bu işle bi bağlantısı var ama hatırlayamadım :D
piskopatix tarafından 01/Ara/13 20:37 tarihinde düzenlenmiştir
http://www.google.com/about/jobs/lifeatgoogle/self-driving-car-test-steve-mahan.html -
piskopatix bunu yazdı
Hocam bu sistem çeşitli araç firmalarınca test edilmekte hatta bir ara amerikada yarışması düzenlenmişti. Şimdi etrafı tarıyor anladığım kadarıyla, şeritte kalmak için yerdeki çizgilere ihtiyaç duyuyor gibi. Çizgisiz yollarda nereyi referans alcak ?
çizgisiz yoldada adam kullanıversin canım, uzun yolculuklarda işe yarar ne kadar iyide olsa güven konusu sıkıntılı biraz
-
1234567B bunu yazdı
viral ne?
anan oral gibi bişey herhalde. işte bunalr hep seks.
-
1234567B bunu yazdı
viral ne?
virus gibi dilden dile dolaşan reklam kokan hareketler :D
-
piskopatix bunu yazdı
Türkiye şartlarında ikiye ayrılıp giden birbirine karışmış yol çizgileri, üzeri silinmesi için siyaha boyanmış/asfaltlanmış yol çizgileri, çukurlar, önüne kırıp fren yapan öküzler vb... mühendisler çok terleyecek çoookkk....
-
Tnrsk bunu yazdıpiskopatix bunu yazdı
çizgisiz yoldada adam kullanıversin canım, uzun yolculuklarda işe yarar ne kadar iyide olsa güven konusu sıkıntılı biraz
Evet güvenlik sıkıntılımı acaba ? mesela tam sollamaya girerken öndekininde sollamaya girmesi gibi durumlarda ne yapıyor ? yapanlar düşünmüştür bunları kanımca.
-
Buna benzer 1 tane daha video vardı sokakta falan gidiyordu.
Edit : Bizim türkiyede olsa beyaz şerit çizgileri bi kaybolsa , düşünmek bile istemiyorum.
JuMaN tarafından 01/Ara/13 20:45 tarihinde düzenlenmiştir -
hele bir kendi kendine giden tren yapsınlar..
Ondan sonra arabaya bakarız.
-
audi'nin vardı bu şekilde, aylar önce izlemiştim.