Mersinde Kimler Var..Bir Konu Var Da..Yardimci Olur Musunuz..?
-
Herkese merhaba..
Mersin merkezde degil de..Silifke ya da Erdemli de..Deniz kenari ya da az arkasi Güzel ve rahatsiz edilmeyecek,temiz,güvenilir,rezervasyon yapilabilen bir otel var mi..?Bir misafirim olacak..1 gece kalacagiz sadece..Ziyaret amacli denilebilir,kafa dinleme,yogunluktan uzaklasma da denilebilir..Herneyse adi.. Cumartesi gece kalinacaktir,belki haftasonu yogun oluyordur..O manada soyledim gününü..
Bildiginiz otel filan var ise..Rezerve edecegimiz filan..
Simdiden tesekkurler..
Iyi calismalar..
-
hacı kacamak diosn yni =))
-
Denilebilir..Tam olarak kacamakta sayilmaz..Özlem gidermek)) Uzaklasmak biraz yogunluktan..
-
lemm bene baq mersin otogardan kızkalesi srvisleri var onlara biniyomuşun oraya gittiğinde otel bulman imkansızmışş bu kıyağımıda unutma ((: hade kolay gele..
-
Cok espiriksin..
-
allah cezamı versin doğru sölüyorum mersin kız kalesi hem deniz kenarı hemde mersinde en ideal orasıı var arkadaş yanımda 6 tane mersinli var benide fahri mersinli sayarsan daha ne diyimm hehhehe ((:
-
Rezerv e gerek yok , kız kalesine git zaten herkes oda lazımmı diye önüne atlar, yer sorunu olacağını sanmıyorum.
-
Hocam önemli olan bilindik,güvenilir,düzgün bir yer olsun..Önüne atlayan,oda lazim mi diyen pek cazip gelmez..
Otogarda ki karsilama gibi olur..Bizim arabaya bin,biletini iptal et bizimle gel gibi))
-
hee deca da benden ((: baq yalan söylemiyomuşum
-
ahh icim kıpraştı benimkızla buluşmkiçin 2 ay önce mersin merkezde kardelen otelde 4 gun kalmuıştım mersin çok guzel yer ya (:
-
Hacı Mersin merkez pek güzel degildir ya..Kafa dinleyecek yer olsun..Deniz kenari filan..Kimse yok mu ya..Off..