Mersinde Kimler Var..Bir Konu Var Da..Yardimci Olur Musunuz..?
-
Kizkalesi dayi ,dayim gil gecen cumartesi gitti yazliga bende giderim guzel yerdir ,kafa dinleycek yerdir ama Mersinin a.k sevmiyorum o kenti :)
-
hocam ben mersinliyim.computerwolf'a katılıom ben burann ta aq xD ayrıca otel isine gelirsek walla buralarda kız kalesi var adam gbi otel bulabilcein.. dier yerlerde otellerde rahat edemezsin aslında pekte secenegin yok zaten.. nası olsa baska yer bulamayınca kız kalesine gidersin :) ama bence gezme direk kız kalesinde temiz bi pansiyon bul..
-
Usta tamam da..Ben Cumartesi cikacagim..Orada oldugumda Otel hazir olmali..Gidip bir de otel aramak istemiyorum..Yok mudur hic yer ayirtabilen oteller..Zaman kisitli olacak zaten..Onu da otellere bakmakla gecirmek istemiyorum..Istiyorum ki planli programli olsun..Onemli olan sadece bulusmak,pansiyonda kalmak degil yani..Cevrede dolasabilelim..Kafamiz dinlensin..Yoksa Adana'ya ya da Kayseriye filan giderdik..
Yine de tesekkurler,yardimlariniz icin..
-
hacılar simdi mersin kötü derseniz bozusuruz :::::) olmaz bak mersin kral gibi kenttir.Hacı sana sağlam bi yer sölim akkumu gecince yapraklı koy diye biyer var pek kalabalık değil otel sorunu hiç yasamassın orda.
Gelelim simdi yapraklı koya.Manyak güzel bi yer hacı 15 m suyun dibini görebilirsin.Kumu beyaz kum.Su serin ne soguk ne sıcak tam ortasında.Kyalık kumsan iç içe süper bi yer sana önerim orasıdır.Gittigimde resmini cekmiştim ama uzaktan biraz onu bulabilrsem koyarım resmini.
-
Hocam iyi güzel diyorsun da..Bu sehirde hic websitesi,telefonu,rezervasyonu yapilacak otel yok mu..?Ya da bildiginiz,tanidiginiz vs..Fazla kalmayacagiz..Sadece 1 gece..