folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mersinde Kimler Var..Bir Konu Var Da..Yardimci Olur Musunuz..?

Mersinde Kimler Var..Bir Konu Var Da..Yardimci Olur Musunuz..?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Kizkalesi dayi ,dayim gil gecen cumartesi gitti yazliga bende giderim guzel yerdir ,kafa dinleycek yerdir ama Mersinin a.k sevmiyorum o kenti :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Erkek
    hocam ben mersinliyim.computerwolf'a katılıom ben burann ta aq xD ayrıca otel isine gelirsek walla buralarda kız kalesi var adam gbi otel bulabilcein.. dier yerlerde otellerde rahat edemezsin aslında pekte secenegin yok zaten.. nası olsa baska yer bulamayınca kız kalesine gidersin :) ama bence gezme direk kız kalesinde temiz bi pansiyon bul..

en cok nick dei$tiren mürid
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Usta tamam da..Ben Cumartesi cikacagim..Orada oldugumda Otel hazir olmali..Gidip bir de otel aramak istemiyorum..Yok mudur hic yer ayirtabilen oteller..Zaman kisitli olacak zaten..Onu da otellere bakmakla gecirmek istemiyorum..Istiyorum ki planli programli olsun..Onemli olan sadece bulusmak,pansiyonda kalmak degil yani..Cevrede dolasabilelim..Kafamiz dinlensin..Yoksa Adana'ya ya da Kayseriye filan giderdik..

Yine de tesekkurler,yardimlariniz icin..

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

hacılar simdi mersin kötü derseniz bozusuruz :::::) olmaz bak mersin kral gibi kenttir.Hacı sana sağlam bi yer sölim akkumu gecince yapraklı koy diye biyer var pek kalabalık değil otel sorunu hiç yasamassın orda.

Gelelim simdi yapraklı koya.Manyak güzel bi yer hacı 15 m suyun dibini görebilirsin.Kumu beyaz kum.Su serin ne soguk ne sıcak tam ortasında.Kyalık kumsan iç içe süper bi yer sana önerim orasıdır.Gittigimde resmini cekmiştim ama uzaktan biraz onu bulabilrsem koyarım resmini.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Hocam iyi güzel diyorsun da..Bu sehirde hic websitesi,telefonu,rezervasyonu yapilacak otel yok mu..?Ya da bildiginiz,tanidiginiz vs..Fazla kalmayacagiz..Sadece 1 gece..

...
Toplam Hit: 1667 Toplam Mesaj: 16