Mersinde Sabahtan Beri Sular Kesik
-
yav sabah uyandım dedim banyoya giryim baktım hava serin şohpende ısıtmaz buhavada şarteli açtım 1saat bekledim su ısınmıştır diye banyoya girdim önce borunun içindeki su geliyor haliyle ben onunla bigüzel ıslandım sonra ısınmış su gelince soğukla karıştıramayınca suyun kesik olduğunu farkettim baktım haşlanacam mecbur çıktım üstüne kilimanın kumandasınıda bulamadım dondum amk sonra şu saate kadar bekledim suyu kontrol ettim baktım gelmiş bidaha şarteli açtım bidaha banyoya girdim ve bidaha aynı şey oldu dalga geçer gibi şuan kendimi dahada kirlenmiş hissediyorum sanki nereye dokunsam kirleniyormuş gibi yav suyun kesilmesi hoşgörüle bilecek affedilebilir bişeymi tek bir mazeretle su kesile ilir biyerde bir arıza olursa ben doğdğumdan beri busular yılda 2-3 kez kesiliyor yılda 2-3 arıza hoşgörülebilirmi adı üstünde altyapı insanların temel ihtiyaçlarını karşılıyor yılda kaçkez elektiriğin kesildiğinden bahsetmiyorum bile herşeyi geçtim haber verilmesi gerekmezmi illa kesilecekse onagöre bir hazırlık yapardık şimdi su işlerini arasam biz haber vermiştik bilmemnerde duyurmuştuk derler ben mecburmuyum yerel kanalları izlemeye ben televizzyon bile izlemem şimdi arayıp anaavrat düzgitsem haksızmıyım siz söyleyin sen madem kullandığım kadarının parasını benden alıyon tasarruftu ottu boktu kesemezsin
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------
yav sabah uyandım dedim banyoya giryim baktım hava serin şohpende ısıtmaz buhavada şarteli açtım 1saat bekledim su ısınmıştır diye banyoya girdim önce borunun içindeki su geliyor haliyle ben onunla bigüzel ıslandım sonra ısınmış su gelince soğukla karıştıramayınca suyun kesik olduğunu farkettim baktım haşlanacam mecbur çıktım üstüne kilimanın kumandasınıda bulamadım dondum amk sonra şu saate kadar bekledim suyu kontrol ettim baktım gelmiş bidaha şarteli açtım bidaha banyoya girdim ve bidaha aynı şey oldu dalga geçer gibi şuan kendimi dahada kirlenmiş hissediyorum sanki nereye dokunsam kirleniyormuş gibi yav suyun kesilmesi hoşgörüle bilecek affedilebilir bişeymi tek bir mazeretle su kesile ilir biyerde bir arıza olursa ben doğdğumdan beri busular yılda 2-3 kez kesiliyor yılda 2-3 arıza hoşgörülebilirmi adı üstünde altyapı insanların temel ihtiyaçlarını karşılıyor yılda kaçkez elektiriğin kesildiğinden bahsetmiyorum bile herşeyi geçtim haber verilmesi gerekmezmi illa kesilecekse onagöre bir hazırlık yapardık şimdi su işlerini arasam biz haber vermiştik bilmemnerde duyurmuştuk derler ben mecburmuyum yerel kanalları izlemeye ben televizzyon bile izlemem şimdi arayıp anaavrat düzgitsem haksızmıyım siz söyleyin sen madem kullandığım kadarının parasını benden alıyon tasarruftu ottu boktu kesemezsin
-----------------------------Bizim burada cuma günü kesilip sözde cumartesi gece 12 de verilecek olan su daha bugün geldi :) Toroslar ilçesinde oturuyorum. 185 i arayıp suların kesik olduğunu bildirmeyi dene hocam olmadı meskinin sitesinde genel müdürün nosu var ara bildir. 3 gün bildirmeden sonra düzeltebiliyorlar :|
-
hocam sular kesikti ders çalışamadım dersin :))
-
Bende toroslardayım :| Tuvalette kaldım :| Kuyudan su çektik :|
-
bakalım bunuda tayyibe bağlayan biri çıkacakmı merakla bekliyoruz :D
-
AsilKan bunu yazdı:
Bende toroslardayım :| Tuvalette kaldım :| Kuyudan su çektik :|
Beterin beteri var hacı... -
ankara da herhangi bir su kesintisi olacağı zaman 1 gün önceden mail listesine kayıtlı abonelere mail atıyorlar. bi tanıdığımın mail kutusunda rastlamıştım.
-
yılda 2-3 kez azmış :) yatın kalkın dua edin işte :D
-
Neden yatıp kalkıp şükrediyoruz ? Ben aslen Mersinliyim ve şuan yurt dışında yaşıyorum. 1 kez olsun elektrik gitmez mi ya da sular kesilmez mi ? Hayır.
Biz şükredeceğimize sorumlular yeterli altyapıyı oturtsunlar. -
Çamlıca da hava parçalı bulutlu!!!
-
noel_baba bunu yazdı:
Çamlıca da hava parçalı bulutlu!!!
-----------------------------bu şekilde dalga geçebilmen için açtığım konunun saçma olması gerekir öylede olmadığına göre kendini salak konumuna düşürdün hayırlı olsun