folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mersinde Sabahtan Beri Sular Kesik

Mersinde Sabahtan Beri Sular Kesik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yav sabah uyandım dedim banyoya giryim baktım hava serin şohpende ısıtmaz buhavada şarteli açtım 1saat bekledim su ısınmıştır diye banyoya girdim önce borunun içindeki su geliyor haliyle ben onunla bigüzel ıslandım sonra ısınmış su gelince soğukla karıştıramayınca suyun kesik olduğunu farkettim baktım haşlanacam mecbur çıktım üstüne kilimanın kumandasınıda bulamadım dondum amk sonra şu saate kadar bekledim suyu kontrol ettim baktım gelmiş bidaha şarteli açtım bidaha banyoya girdim ve bidaha aynı şey oldu dalga geçer gibi şuan kendimi dahada kirlenmiş hissediyorum sanki nereye dokunsam kirleniyormuş gibi yav suyun kesilmesi hoşgörüle bilecek affedilebilir bişeymi tek bir mazeretle su kesile ilir biyerde bir arıza olursa ben doğdğumdan beri busular yılda 2-3 kez kesiliyor yılda 2-3 arıza hoşgörülebilirmi adı üstünde altyapı insanların temel ihtiyaçlarını karşılıyor yılda kaçkez elektiriğin kesildiğinden bahsetmiyorum bile herşeyi geçtim haber verilmesi gerekmezmi illa kesilecekse onagöre bir hazırlık yapardık şimdi su işlerini arasam biz haber vermiştik bilmemnerde duyurmuştuk derler ben mecburmuyum yerel kanalları izlemeye ben televizzyon bile izlemem şimdi arayıp anaavrat düzgitsem haksızmıyım siz söyleyin sen madem kullandığım kadarının parasını benden alıyon tasarruftu ottu boktu kesemezsin

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:
    -----------------------------

yav sabah uyandım dedim banyoya giryim baktım hava serin şohpende ısıtmaz buhavada şarteli açtım 1saat bekledim su ısınmıştır diye banyoya girdim önce borunun içindeki su geliyor haliyle ben onunla bigüzel ıslandım sonra ısınmış su gelince soğukla karıştıramayınca suyun kesik olduğunu farkettim baktım haşlanacam mecbur çıktım üstüne kilimanın kumandasınıda bulamadım dondum amk sonra şu saate kadar bekledim suyu kontrol ettim baktım gelmiş bidaha şarteli açtım bidaha banyoya girdim ve bidaha aynı şey oldu dalga geçer gibi şuan kendimi dahada kirlenmiş hissediyorum sanki nereye dokunsam kirleniyormuş gibi yav suyun kesilmesi hoşgörüle bilecek affedilebilir bişeymi tek bir mazeretle su kesile ilir biyerde bir arıza olursa ben doğdğumdan beri busular yılda 2-3 kez kesiliyor yılda 2-3 arıza hoşgörülebilirmi adı üstünde altyapı insanların temel ihtiyaçlarını karşılıyor yılda kaçkez elektiriğin kesildiğinden bahsetmiyorum bile herşeyi geçtim haber verilmesi gerekmezmi illa kesilecekse onagöre bir hazırlık yapardık şimdi su işlerini arasam biz haber vermiştik bilmemnerde duyurmuştuk derler ben mecburmuyum yerel kanalları izlemeye ben televizzyon bile izlemem şimdi arayıp anaavrat düzgitsem haksızmıyım siz söyleyin sen madem kullandığım kadarının parasını benden alıyon tasarruftu ottu boktu kesemezsin

Bizim burada cuma günü kesilip sözde cumartesi gece 12 de verilecek olan su daha bugün geldi :) Toroslar ilçesinde oturuyorum. 185 i arayıp suların kesik olduğunu bildirmeyi dene hocam olmadı meskinin sitesinde genel müdürün nosu var ara bildir. 3 gün bildirmeden sonra düzeltebiliyorlar :|

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

hocam sular kesikti ders çalışamadım dersin :))

maaasebeci....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Bende toroslardayım :| Tuvalette kaldım :| Kuyudan su çektik :|

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

bakalım bunuda tayyibe bağlayan biri çıkacakmı merakla bekliyoruz :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:

Bende toroslardayım :| Tuvalette kaldım :| Kuyudan su çektik :|

Beterin beteri var hacı...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

ankara da herhangi bir su kesintisi olacağı zaman 1 gün önceden mail listesine kayıtlı abonelere mail atıyorlar. bi tanıdığımın mail kutusunda rastlamıştım.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yılda 2-3 kez azmış :) yatın kalkın dua edin işte :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zfc
    zfc's avatar
    Erkek

Neden yatıp kalkıp şükrediyoruz ? Ben aslen Mersinliyim ve şuan yurt dışında yaşıyorum. 1 kez olsun elektrik gitmez mi ya da sular kesilmez mi ? Hayır.

Biz şükredeceğimize sorumlular yeterli altyapıyı oturtsunlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Çamlıca da hava parçalı bulutlu!!!

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

noel_baba bunu yazdı:

Çamlıca da hava parçalı bulutlu!!!

bu şekilde dalga geçebilmen için açtığım konunun saçma olması gerekir öylede olmadığına göre kendini salak konumuna düşürdün hayırlı olsun

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 3129 Toplam Mesaj: 23