folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mersinde Sabahtan Beri Sular Kesik

Mersinde Sabahtan Beri Sular Kesik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:
    -----------------------------

noel_baba bunu yazdı:

Çamlıca da hava parçalı bulutlu!!!

bu şekilde dalga geçebilmen için açtığım konunun saçma olması gerekir öylede olmadığına göre kendini salak konumuna düşürdün hayırlı olsun

Embesil herif çamlıcada havanın parçalı bulutlu olması bir çok kişi için gerçel bir bilgidir. tebessümle bende bunu paylaştım::. Salak!

Dalga şuan için bu topicte değil denizde mevcut ..Algına verip veriştiriyim ..Gerizekalı! la havle ve la gec gece tövbe tövbe ..

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

neol dayı yavaşş gelllll....      Bende Mersindeyim ama sular şakır şakır hacı :f 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaptanMagaraAdami
    KaptanMagaraAdami's avatar
    Erkek

noel_baba bunu yazdı:

dead_march bunu yazdı:

noel_baba bunu yazdı:

Çamlıca da hava parçalı bulutlu!!!

bu şekilde dalga geçebilmen için açtığım konunun saçma olması gerekir öylede olmadığına göre kendini salak konumuna düşürdün hayırlı olsun

Embesil herif çamlıcada havanın parçalı bulutlu olması bir çok kişi için gerçel bir bilgidir. tebessümle bende bunu paylaştım::. Salak!

Dalga şuan için bu topicte değil denizde mevcut ..Algına verip veriştiriyim ..Gerizekalı! la havle ve la gec gece tövbe tövbe ..

Kelime haznen bu kadar mı? "embesil, gerçel, tebessüm, salak, !, 'topic', algı, verip veriştiriyim, gerizekalı, la havle ve la"

Yok canım sende daha ne cevherler vardır. Derin bir kültür, engin bir  kelime hazinesinin böyle gerçelleşmiş algısallığından tüm tahribat sakinleri ve de cümle alem her daim ve sık sık faydalanmalı. 

Yoksa sifonu çekilmemiş bir tuvaletin algısal gerçelliğine karşı sifonu çekmek bu algıyı gerçellikten silmeye yeter mi? Tabi sular kesik değilse!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Necati
    Necati's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:

yav sabah uyandım dedim banyoya giryim baktım hava serin şohpende ısıtmaz buhavada şarteli açtım 1saat bekledim su ısınmıştır diye banyoya girdim önce borunun içindeki su geliyor haliyle ben onunla bigüzel ıslandım sonra ısınmış su gelince soğukla karıştıramayınca suyun kesik olduğunu farkettim baktım haşlanacam mecbur çıktım üstüne kilimanın kumandasınıda bulamadım dondum amk sonra şu saate kadar bekledim suyu kontrol ettim baktım gelmiş bidaha şarteli açtım bidaha banyoya girdim ve bidaha aynı şey oldu dalga geçer gibi şuan kendimi dahada kirlenmiş hissediyorum sanki nereye dokunsam kirleniyormuş gibi yav suyun kesilmesi hoşgörüle bilecek affedilebilir bişeymi tek bir mazeretle su kesile ilir biyerde bir arıza olursa ben doğdğumdan beri busular yılda 2-3 kez kesiliyor yılda 2-3 arıza hoşgörülebilirmi adı üstünde altyapı insanların temel ihtiyaçlarını karşılıyor yılda kaçkez elektiriğin kesildiğinden bahsetmiyorum bile herşeyi geçtim haber verilmesi gerekmezmi illa kesilecekse onagöre bir hazırlık yapardık şimdi su işlerini arasam biz haber vermiştik bilmemnerde duyurmuştuk derler ben mecburmuyum yerel kanalları izlemeye ben televizzyon bile izlemem şimdi arayıp anaavrat düzgitsem haksızmıyım siz söyleyin sen madem kullandığım kadarının parasını benden alıyon tasarruftu ottu boktu kesemezsin

ya haci dikkatimi cekdi, yazmadan edemedim ,bosluklar dahil 1313 tane harf yazmizsin. a.k adam bitane olsun nokta koymazmi  LoL .

su geldimi su ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

noel salak mersinde sular kesik konusuna bilmemnerdede parçalı bulutlu şeklinde bir mesaj yazarsan bunu tabiki tiye alıyor şeklinde düşünürüm önce kendini düzgün ifadeet dalga geçmeyişini gelince acaba mersinde çamlıbelin ne işi var bukonu genel altyapı sorunları ve sebepleriyle ilgili hadi birbirimize hava raporu sunalım konusu diğil merakeden hava durumuna bakar

4eye ben konuyu 24 ünde açmışım sen 25 inde cevap yazmışsın ayrıca bazı yerlerde kesilmemiş olabilir tabi akdeniz toroslar ve yeni şehirde kesilmiş yani şehrin merkezi komple gitmiş

necati harfler konusunda zaten hiç iyi olamadım msn alışkanlığı konuşur gibi yazıyorum ayrıca evet sular geldi

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Sabah sabah kopardınız beni amk xD Sular kesik die de ban yersiniz şimdi biraz relax olun lan xD

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Sorun etmeyin bunlari haci , 5-6 yil once Adana'da o sekildeydi.Ama altyapi bittikten sonra tas gibi sistem oturttular.Hazir sulardan daha saglikli su iciyoruz,yazin Adana sicaginda cesmemizden soguk su akiyor . Elektrikler yerin altina alindi vs(hala alinmaya devam ediyor) .bunlar iyi icraatlerdir , homurdanmamak gerekir.

@CEO

Olayi senden baska o sahsa baglayan olmamis ne komik :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

mersinde su faciası gece kamyonu deviren geçnç sabah abdest almak için banyoya giripte suların kesik oldugunu görünce başta meski başkanı ve yönetim kuruluna agır ithamlarda bulundu fatularalarını düzenli ödedidigini iddea eden genç olayın tekrarı halinde davasını aihm ye taşıyacagını bildirirken mersin kamyoncular dernegindende destek bekledigini açıkladı :D:D

yunusozturk.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:

noel salak mersinde sular kesik konusuna bilmemnerdede parçalı bulutlu şeklinde bir mesaj yazarsan bunu tabiki tiye alıyor şeklinde düşünürüm önce kendini düzgün ifadeet dalga geçmeyişini gelince acaba mersinde çamlıbelin ne işi var bukonu genel altyapı sorunları ve sebepleriyle ilgili hadi birbirimize hava raporu sunalım konusu diğil merakeden hava durumuna bakar

4eye ben konuyu 24 ünde açmışım sen 25 inde cevap yazmışsın ayrıca bazı yerlerde kesilmemiş olabilir tabi akdeniz toroslar ve yeni şehirde kesilmiş yani şehrin merkezi komple gitmiş

necati harfler konusunda zaten hiç iyi olamadım msn alışkanlığı konuşur gibi yazıyorum ayrıca evet sular geldi

---------------

ya bir kelime daha etme.. /hakaret içeren.. (Bknz:Anneler Kutsaldır. kendi salaklığınız uğruna onlara laf getirmeyin)

yada iste gelirsen beni de gör.. 

Geyiklerimin tabiri ile beyinless..

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

noel_baba bunu yazdı:

dead_march bunu yazdı:

---------------

ya bir kelime daha etme.. /hakaret içeren.. (Bknz:Anneler Kutsaldır. kendi salaklığınız uğruna onlara laf getirmeyin)

yada iste gelirsen beni de gör.. 

Geyiklerimin tabiri ile beyinless..

hoca herzamanki gibi saçmalıyorsun

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 3128 Toplam Mesaj: 23