Mersinde Sabahtan Beri Sular Kesik
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------
noel_baba bunu yazdı:
Çamlıca da hava parçalı bulutlu!!!
-----------------------------bu şekilde dalga geçebilmen için açtığım konunun saçma olması gerekir öylede olmadığına göre kendini salak konumuna düşürdün hayırlı olsun
-----------------------------Embesil herif çamlıcada havanın parçalı bulutlu olması bir çok kişi için gerçel bir bilgidir. tebessümle bende bunu paylaştım::. Salak!
Dalga şuan için bu topicte değil denizde mevcut ..Algına verip veriştiriyim ..Gerizekalı! la havle ve la gec gece tövbe tövbe ..
-
neol dayı yavaşş gelllll.... Bende Mersindeyim ama sular şakır şakır hacı :f
-
noel_baba bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
noel_baba bunu yazdı:
Çamlıca da hava parçalı bulutlu!!!
-----------------------------bu şekilde dalga geçebilmen için açtığım konunun saçma olması gerekir öylede olmadığına göre kendini salak konumuna düşürdün hayırlı olsun
-----------------------------Embesil herif çamlıcada havanın parçalı bulutlu olması bir çok kişi için gerçel bir bilgidir. tebessümle bende bunu paylaştım::. Salak!
Dalga şuan için bu topicte değil denizde mevcut ..Algına verip veriştiriyim ..Gerizekalı! la havle ve la gec gece tövbe tövbe ..
-----------------------------Kelime haznen bu kadar mı? "embesil, gerçel, tebessüm, salak, !, 'topic', algı, verip veriştiriyim, gerizekalı, la havle ve la"
Yok canım sende daha ne cevherler vardır. Derin bir kültür, engin bir kelime hazinesinin böyle gerçelleşmiş algısallığından tüm tahribat sakinleri ve de cümle alem her daim ve sık sık faydalanmalı.
Yoksa sifonu çekilmemiş bir tuvaletin algısal gerçelliğine karşı sifonu çekmek bu algıyı gerçellikten silmeye yeter mi? Tabi sular kesik değilse!
-
dead_march bunu yazdı:
yav sabah uyandım dedim banyoya giryim baktım hava serin şohpende ısıtmaz buhavada şarteli açtım 1saat bekledim su ısınmıştır diye banyoya girdim önce borunun içindeki su geliyor haliyle ben onunla bigüzel ıslandım sonra ısınmış su gelince soğukla karıştıramayınca suyun kesik olduğunu farkettim baktım haşlanacam mecbur çıktım üstüne kilimanın kumandasınıda bulamadım dondum amk sonra şu saate kadar bekledim suyu kontrol ettim baktım gelmiş bidaha şarteli açtım bidaha banyoya girdim ve bidaha aynı şey oldu dalga geçer gibi şuan kendimi dahada kirlenmiş hissediyorum sanki nereye dokunsam kirleniyormuş gibi yav suyun kesilmesi hoşgörüle bilecek affedilebilir bişeymi tek bir mazeretle su kesile ilir biyerde bir arıza olursa ben doğdğumdan beri busular yılda 2-3 kez kesiliyor yılda 2-3 arıza hoşgörülebilirmi adı üstünde altyapı insanların temel ihtiyaçlarını karşılıyor yılda kaçkez elektiriğin kesildiğinden bahsetmiyorum bile herşeyi geçtim haber verilmesi gerekmezmi illa kesilecekse onagöre bir hazırlık yapardık şimdi su işlerini arasam biz haber vermiştik bilmemnerde duyurmuştuk derler ben mecburmuyum yerel kanalları izlemeye ben televizzyon bile izlemem şimdi arayıp anaavrat düzgitsem haksızmıyım siz söyleyin sen madem kullandığım kadarının parasını benden alıyon tasarruftu ottu boktu kesemezsin
-----------------------------ya haci dikkatimi cekdi, yazmadan edemedim ,bosluklar dahil 1313 tane harf yazmizsin. a.k adam bitane olsun nokta koymazmi LoL .
su geldimi su ?
-
noel salak mersinde sular kesik konusuna bilmemnerdede parçalı bulutlu şeklinde bir mesaj yazarsan bunu tabiki tiye alıyor şeklinde düşünürüm önce kendini düzgün ifadeet dalga geçmeyişini gelince acaba mersinde çamlıbelin ne işi var bukonu genel altyapı sorunları ve sebepleriyle ilgili hadi birbirimize hava raporu sunalım konusu diğil merakeden hava durumuna bakar
4eye ben konuyu 24 ünde açmışım sen 25 inde cevap yazmışsın ayrıca bazı yerlerde kesilmemiş olabilir tabi akdeniz toroslar ve yeni şehirde kesilmiş yani şehrin merkezi komple gitmiş
necati harfler konusunda zaten hiç iyi olamadım msn alışkanlığı konuşur gibi yazıyorum ayrıca evet sular geldi
-
Sabah sabah kopardınız beni amk xD Sular kesik die de ban yersiniz şimdi biraz relax olun lan xD
-
Sorun etmeyin bunlari haci , 5-6 yil once Adana'da o sekildeydi.Ama altyapi bittikten sonra tas gibi sistem oturttular.Hazir sulardan daha saglikli su iciyoruz,yazin Adana sicaginda cesmemizden soguk su akiyor . Elektrikler yerin altina alindi vs(hala alinmaya devam ediyor) .bunlar iyi icraatlerdir , homurdanmamak gerekir.
@CEO
Olayi senden baska o sahsa baglayan olmamis ne komik :D
-
mersinde su faciası gece kamyonu deviren geçnç sabah abdest almak için banyoya giripte suların kesik oldugunu görünce başta meski başkanı ve yönetim kuruluna agır ithamlarda bulundu fatularalarını düzenli ödedidigini iddea eden genç olayın tekrarı halinde davasını aihm ye taşıyacagını bildirirken mersin kamyoncular dernegindende destek bekledigini açıkladı :D:D

-
dead_march bunu yazdı:
noel salak mersinde sular kesik konusuna bilmemnerdede parçalı bulutlu şeklinde bir mesaj yazarsan bunu tabiki tiye alıyor şeklinde düşünürüm önce kendini düzgün ifadeet dalga geçmeyişini gelince acaba mersinde çamlıbelin ne işi var bukonu genel altyapı sorunları ve sebepleriyle ilgili hadi birbirimize hava raporu sunalım konusu diğil merakeden hava durumuna bakar
4eye ben konuyu 24 ünde açmışım sen 25 inde cevap yazmışsın ayrıca bazı yerlerde kesilmemiş olabilir tabi akdeniz toroslar ve yeni şehirde kesilmiş yani şehrin merkezi komple gitmiş
necati harfler konusunda zaten hiç iyi olamadım msn alışkanlığı konuşur gibi yazıyorum ayrıca evet sular geldi
---------------
ya bir kelime daha etme.. /hakaret içeren.. (Bknz:Anneler Kutsaldır. kendi salaklığınız uğruna onlara laf getirmeyin)
yada iste gelirsen beni de gör..
Geyiklerimin tabiri ile beyinless..
-
noel_baba bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
---------------
ya bir kelime daha etme.. /hakaret içeren.. (Bknz:Anneler Kutsaldır. kendi salaklığınız uğruna onlara laf getirmeyin)
yada iste gelirsen beni de gör..
Geyiklerimin tabiri ile beyinless..
-----------------------------hoca herzamanki gibi saçmalıyorsun