folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Meslek Lisesi MTOK

Meslek Lisesi MTOK

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

Hocam istediğin bölümü seçebilirsin ama puanın azaltılır.Örnek veriyorum diyelim makina okuyorsun ve makina ile alakalı bir bölüm tercih ettiğinde puanın azaltılmaz ama gidip bilgisayar mühendisliği,tıp seçersen puanın kırılır.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

hocam ben bunları zaten biliyorum ben anlatamadım olayı galiba.

alan dışı tercihte puanımın kırıldığını biliyorum . mesela ben teknoloji fakültesinde inşaat mühendisliği tercih yapsam o fakülteye girebilirmiyim? yoksa sadece inşaat bölümünü bitiren şahısmı girebilir o fakülteye?

of ya sıçtılar bu eğitim sisteminin içine ne yaptıkları belli değil..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

KarakartaL bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam ben bunları zaten biliyorum ben anlatamadım olayı galiba.

alan dışı tercihte puanımın kırıldığını biliyorum . mesela ben teknoloji fakültesinde inşaat mühendisliği tercih yapsam o fakülteye girebilirmiyim? yoksa sadece inşaat bölümünü bitiren şahısmı girebilir o fakülteye?

of ya sıçtılar bu eğitim sisteminin içine ne yaptıkları belli değil..

-----------------------------

teknoloji fakültesi inşaat mühendisliği bölümü mf4 ile öğrenci alır. mf4 ten yeterli puanı alırsan girebilirsin

teknoloji fakültesi inşaat mühendisliği bölümü MTOK ygs1 ile öğrenci alır. ygs1 den puanın yeterli ise girersin bölüme..

diğer bölümlerde aynı.. Fakat alan dışı tercih yaptığın için puanın kırılır.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    puanı yüksek canım çalışırsan olur tabi sadece meslek değil bütün sayısal öğrencileri gidebilir mühendisliğe mtok yazanlara ise genel lise ve meslek lisesi
Toplam Hit: 4464 Toplam Mesaj: 15