folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Meslek Mi Anadolu Lisesi Mi?

Meslek Mi Anadolu Lisesi Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    meslek lisesi mezunu 2 üni bitirmiş biri olarak iş bulamıyorum anadolu rulz :)

hoca bu biraz senin şansızlıgın abim liseyi bitirdi meslek pc programlama eve 100 metre ilerde abc peugeot plazaya bilgi işlem sorumlusu olarak aldılar direk o işe o zaman buna bkarakta herkes meslek liseli olmalı sen bi işe giremediysen bu meslek lisesinin suçu değil ki bende pc bölümü mezunuyum istedğim zaman teknik servise falan girerim hatta zorlarsam çokta ii işler bulurm ama bu aralar kurslara gidip kendimi geliştrmeye verdim kendimi. anadolu lisesi arkadaslarım var mezunlar onlar kan ağlıyo öss yi kazanamazlarsa yine çalışacaklat başka seçenek yok elinde mesleğin yok çünkü üniden sonra ne bok olacaıda belli değil. 

uzmanlar tv lerde bangır bangır baırolar bu ülkeye mühendis doktor lazım değil teknik eleman yok diyolar zaten parayıda teknik elemanlar götürüyo :) 

www.yesilgrow.com - Growshop
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    anadolu

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    bu konuyu acan elamanı banlamıslar yemın edıyorum sıteden sogudum ıkı gunde bunu banlyan arkdasa sonuz mınnettarım 8) saol hocam allah ne muradın varsa versın

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

aßi tamamen kaTıLıyorum sana (:

kendimden example veriyim : gazeteyi açıyorum ön muhasebe elemanı aranıyor..muhasebe finansman bitirmiş eleman aranıyor..eta,logo kullanabiLen eleman aranıyor gibi..sunların dısındada yuzlerce meslek lisesi cıkışlı eleman arıyorlar..;)
    sen o example ı al .. töbe töbe nese akşam akşam yine konuştrcaksnz adamı

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
Toplam Hit: 5523 Toplam Mesaj: 35