Meslek Mi Anadolu Lisesi Mi?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
meslek lisesi mezunu 2 üni bitirmiş biri olarak iş bulamıyorum anadolu rulz :)
-----------------------------hoca bu biraz senin şansızlıgın abim liseyi bitirdi meslek pc programlama eve 100 metre ilerde abc peugeot plazaya bilgi işlem sorumlusu olarak aldılar direk o işe o zaman buna bkarakta herkes meslek liseli olmalı sen bi işe giremediysen bu meslek lisesinin suçu değil ki bende pc bölümü mezunuyum istedğim zaman teknik servise falan girerim hatta zorlarsam çokta ii işler bulurm ama bu aralar kurslara gidip kendimi geliştrmeye verdim kendimi. anadolu lisesi arkadaslarım var mezunlar onlar kan ağlıyo öss yi kazanamazlarsa yine çalışacaklat başka seçenek yok elinde mesleğin yok çünkü üniden sonra ne bok olacaıda belli değil.
uzmanlar tv lerde bangır bangır baırolar bu ülkeye mühendis doktor lazım değil teknik eleman yok diyolar zaten parayıda teknik elemanlar götürüyo :)
-
anadolu
-
bu konuyu acan elamanı banlamıslar yemın edıyorum sıteden sogudum ıkı gunde bunu banlyan arkdasa sonuz mınnettarım 8) saol hocam allah ne muradın varsa versın
-
aßi tamamen kaTıLıyorum sana (:
kendimden example veriyim : gazeteyi açıyorum ön muhasebe elemanı aranıyor..muhasebe finansman bitirmiş eleman aranıyor..eta,logo kullanabiLen eleman aranıyor gibi..sunların dısındada yuzlerce meslek lisesi cıkışlı eleman arıyorlar..;)
-----------------------------
sen o example ı al .. töbe töbe nese akşam akşam yine konuştrcaksnz adamı