Meslek Yüksek Okulları Mitingi
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------zaten artık öyle bi ihtimal olamaz çünkü sınavsız geçiş kaldırıldı. her meslek lisesi okuyan (yada bu yüzden okuyan) sınavlardan barajı geçmeden giremez Meslek Yüksek Okullarına..
-----------------------------Henüz kaldırılmadı diye biliyorum ben. Seneye kaldırılcakmış herhalde. Eğer kaldırıldıysa miki yedim ben :D
-
abi bi tarafımızı yırtsak nafile kısa dönem olmazz
mhp yapsın bu işi oyum mhp nin :D
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------
4 yıllık okumak önemli değil bir mühendislik bir öğretmenlik yada kayda değer bir bölüm bitirmedikten sonra sırf askerliği kısa yapmak için açık öğretim okuyanları frenleseler sorun kalmaz. Hak edene hak ettiğini vermek gerek
-----------------------------zaten artık öyle bi ihtimal olamaz çünkü sınavsız geçiş kaldırıldı. her meslek lisesi okuyan (yada bu yüzden okuyan) sınavlardan barajı geçmeden giremez Meslek Yüksek Okullarına..
-----------------------------Kastettiğim o değildi
ÖSS'de barajı geçip askerlikten kaçmak için kıytırık bi açık öğretim okuyanlaraydı. Bunlar çıkıpta biz boşuna mı okuduk yok efendim 2 üni bitirdimde iş bulamıyorum diince cinlerim tepeme çıkıyo. Kardeşim sen laf olsun diye askerlikten yırtmak için bölüm okuyosun bide celalleniyosun. falan filan