Messenger'ın Yeni Saçmalığı
-
bende de öyle, text box ın boyu kadar alta reklam atmış beyinsizler. deli oluyorum bu microsofta
-
a-patch denen şeyden haberin var mı ?
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------neymiş anlata bilsin haberi olsa sende buraya yazarmısın haberin varmı ? diye paşa
-
YasamaK bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------neymiş anlata bilsin haberi olsa sende buraya yazarmısın haberin varmı ? diye paşa
-----------------------------messenger plus gibi küçük bir ek paket.
içinde güzel maddeler var.
örneğin reklam çubugunu kaldırma titreşim geciktirmesini kaldırma
titreşimi pasifleştirme aynı anda 3den fazla dosya çekmek vs. gibi..
amma velakin :) o reklama herhangi birşey yapmadı bende.
-
http://www.palaq.com/windows-live-msn-2011-surum-dusurme-downgrade-79.html
-
aLsanCaK bunu yazdı:
http://www.palaq.com/windows-live-msn-2011-surum-dusurme-downgrade-79.html
sağol dostum indirdim kurdum :)) Of smile'ları herşeyini özlemişim arkadaş :|
a-patch'ı indirdim sürümle uyumlu değildir 2011, işe yaramadı yani :D neyse şuan 2009 dayım Oh. -
YasamaK bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------paşa kötülemek için yazmadım haberin yoksa bak da kullan demek istedim yani o_O
-
2011'den eski sürüme dönmek kolay ya :) siliyorsun yenisini kuruyorsun sonra güncelleştirmelerden kapatıyorsun birdaha yenisi gelmiyor 2011 kurdum açtığım anda kapatıp eskiye dondum Microsoft iyi bişi yapsa kullancı dostu herdaim arkasındayım ama işte yapmıyor adamlar :)
-
sezeruludag bunu yazdı:
2011'den eski sürüme dönmek kolay ya :) siliyorsun yenisini kuruyorsun sonra güncelleştirmelerden kapatıyorsun birdaha yenisi gelmiyor 2011 kurdum açtığım anda kapatıp eskiye dondum Microsoft iyi bişi yapsa kullancı dostu herdaim arkasındayım ama işte yapmıyor adamlar :)
Hacı, uyumluluk ve + işte a patch o bu gibi programlar vs şeyler var mesela a patch ı bile bilmiyordum ondan sordum :D yoksa sil yükle orası kolay mühim olan silmeden halledebilmekti yapamadık :D:D
Normalde uyumluluk çalışıyordu, ben öyle win2000 de açıyordum güncelleme yaptıktan sonra devam ediyordum yani. bunda olmadı :D -
SpArK bunu yazdı:
Hala MSN ? Gtalk!.
-----------------------------+1. en sorunsuzu gtalk. bir de biri birşey yazdığında o kişiyle olan son görüşmeleri de o ekran üzerinde gösterse mükemmel olacak. zaten bütün sohbet geçmişi gmail'e kaydediliyor. senkronize de çalışır yani.