Metal Grup
-
arkadaşlar bana şöyle güzel bi rock-metal yabancı sanatçı ve şarkıcılar tavsiye edebilir misiniz.özellikle bayan olsun :)
-
Bayan olunca ne oluyor a.q :)
-
metallica
children of bodom
soad
Linkin park
evanescence
cramberries
korn
H.I.M
bunlarla basla :D
edit : bayan arıyormus özür dilerim..
evanescence
the Cramberries
Tokio hotel
-
Nightwish tarja li albulumleri :)
-
-
epica
almora
within temptation
flyleaf
nigthwish (tarja version :)
evanescence
vega
gökçeee (aşkmmm bnm:)
üç nokta bir
catafalque
şindilik bayan vokalli olarak bunlar geldi aklıma bunlara bak sen iyi gruplardır
-
erkeklerin sesi çok kaba geliyo kulağıma da ondan bayan istiyorum :) onlar metal olmasına rağmen böle aşk şarkısı sölüyomuş gibi gelio :)
-
livane bunu yazdı:
-----------------------------
erkeklerin sesi çok kaba geliyo kulağıma da ondan bayan istiyorum :) onlar metal olmasına rağmen böle aşk şarkısı sölüyomuş gibi gelio :)
Hoja bende bayanların sesini beğenmiyorum. Rock ve metal dinlemiyorum, rap yapan bayan sayısıda çok az zaten :) -
livane bunu yazdı:
-----------------------------aşk şarkısı söylüomuş gibimi oluyo :S o nasıl oluyomuş lan bende çok bayan vokal dinledimde bana hiç aşk şarkısı filan gibi gelmedi hatta all KİTTİE die bi grupvar tamamı bayanlardan oluşuyor bu grubun buyurdinle buda aşk şarkısı gibi gelio diyosan bırak bilader sen metal dinlemiyi :|
-
slipknot ve sepulturayı diğerlerinin üstüne ilave edeyim.
-
Metal erkek işidir. Dinleyeceksen Metallica, Megadeth, Dream Theater, Judas Priest, Anathema, Creed, Deep Purple, Guns'n Roses, Iron Maiden, Mayhem, Burzum, Nirvana, Opeth, Pink Floyd, Queen, Sepultra, Slayer ya da White Snake dinleyebilirsin. Metal deyince benim aklıma bunlar geliyo.