Metal Grup
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------
Metal erkek işidir. Dinleyeceksen Metallica, Megadeth, Dream Theater, Judas Priest, Anathema, Creed, Deep Purple, Guns'n Roses, Iron Maiden, Mayhem, Burzum, Nirvana, Opeth, Pink Floyd, Queen, Sepultra, Slayer ya da White Snake dinleyebilirsin. Metal deyince benim aklıma bunlar geliyo.
Metal erkek işidir :) -
stigmata bence metal erkek isidir diyip cıkma.... ben HDD bozuldugundan ve icindeki bilgileri kurtaramadıgımdan beri kafayı yiyorum. KİTTİE yi bi dinle bakalım ondan sonra metal erkek işidir diyebilecekmisin? ben para verip indiriorum netten, o kadar düşün...
müzigi sınıf ayrımı yapmadan dinlemeni sana oneririm. Metal muzik dinleyip bu sekilde bir ayrım yapıorsan ya metal muzik dinlemeyi bilmioorsun ya da ozenti olarak dinliorsun kanaatına varabilirim ben... oradaki enstrumanları, melodiler, ritimleri, davulları, vokalleri, uyumu, gecişleri, powerlar akorları, notaları ayıramıorsan bu sekilde bir yorum yapman anca mumkun olabilir....
tamam saydıkların metalin babalarıdır. bişi demem ama onları herkes bilir. bana illet grubunun küçük kız parcasını bulabilirmisin? bulursan dinle bi... bende de var. bulabilirsen bana en onemli noktayı soylermisin o parcadaki bulabilirsen eyw...
-
wassh bunu yazdı:
-----------------------------stigmata bence metal erkek isidir diyip cıkma.... ben HDD bozuldugundan ve icindeki bilgileri kurtaramadıgımdan beri kafayı yiyorum. KİTTİE yi bi dinle bakalım ondan sonra metal erkek işidir diyebilecekmisin? ben para verip indiriorum netten, o kadar düşün...
müzigi sınıf ayrımı yapmadan dinlemeni sana oneririm. Metal muzik dinleyip bu sekilde bir ayrım yapıorsan ya metal muzik dinlemeyi bilmioorsun ya da ozenti olarak dinliorsun kanaatına varabilirim ben... oradaki enstrumanları, melodiler, ritimleri, davulları, vokalleri, uyumu, gecişleri, powerlar akorları, notaları ayıramıorsan bu sekilde bir yorum yapman anca mumkun olabilir....
Hoca "istisnalar kaideyi bozmaz" diye bi laf vardır, o lafı daha önce duymamış olduğun ya da o lafın ne anlattığını anlayamadığın kanaatindeyim. Satranç ve Nobel ödülleri de erkek işi mesela. Dünyanın en iyi satranççıları erkektir fakat arada bir - iki tane istisna bayan vardır, aynen Nobel ödülleri gibi..
Ayrıca özenti falan da değilim. Dinlediğim müziği dinlemiş olmak için değil, hissederek, düşünerek dinliyorum. Lise bitince saç - sakal uzatıp, siyahlara bürünen, her yerini piercing dolduran, neden böylesin deyince "Ben metalciyim!" diyen ama daha Metallica'nın albümlerini bilmeyenlerden de değilim..
-
"Exodus" kesin kesin bunu dinle bayılacaksın.Bırakamıyacaksın kesinlikle bir dinle.
örnek olarak:http://www.youtube.com/watch?v=RYfHUGIEkv4&feature=related
-
ağzı olan konuşuyo mk.
-
hatunlu istiyorsun soft hatunlulardan hardcore doğru gidiyorum otep,arch enemy,holy moses,kittie,rockbitch(özellikle kliplerini tavsiye ederim hem kulağa hem göze hem elizabethe :D)
-
Iced Earth, Draconian, Dream Theater, Blind Guardian, Anathema
TavsiyeLerim. -
children of bodom en iyisidir. kulağın pasını alır, uykunu kaçırır, sıkıntını giderir manyaktır yani (mesela if you want peace prepare for war...)
sonra rammstein da manyaktır, adam boğazını yırtmaz şairane bi sesi vardır.
necrophagist vardır, hayvanca bi müzik yapar, böyle kendini duvardan duvar vurasın gelir.:D:D
immortal da bateride 1 numaradır bence bütün işi bateri kurtarır.
metallica da güzeldir.
ama illa bayan olsun dersen "sinergy" derim.... oda güzeldir.
-
genckan,genckan en iyisi genckan yaz youtuba cıkar
-
Kreator
Tankard
Judas Priest
FastKill
Destruction
Metallica