Metallica Konser Bileti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
     Saha İçi Metallica Konser Bileti 120 YTL dir. Alıcak Olan Ciddi Alıcılar Bana Ulaşsın.  150 Ye sattığım biletleri 120 ye satıyorum. pazarlık payı yoktur.

dışarda çok ses var içerde uzay.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hoja askere gitmeseydim alırdım ama ben askerdeyken geliyo metallica :D

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    bak sen 85lik biletleri karaborsadan 150ye satmış.tahribata indirim yapmış 120 yetale.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
     İlk Bileti öle sattım tahribata indirim sadece 120 YTL başka hiç bir yerde bu fiyata bulamazsınız çok çok düşük ihtimal

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    iide adamım saha içi bilet 120 yetale etmezki :/

all this pain is an illusion...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
     ne kadar eder :D 85 YTl normal fiyattı hocam... şimdi bitti biletler 120 YTLden de aşağı bulman çok zor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    bak bulurum biletle tokatlarım seni, karaborsacıya bak lan :D olm iki üç üstte msj yazan adam triumph satıyodu lan daha geçen ne adamsınız he :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

dayı bu gençlik ne kadar maddiyatçı(uyanık) olmuş böyle:) yanlız ortada inanılmaz bir çeliki var nickinde,profilinde göründüğü kadarıyla rock'ı,metallicayı çok seviyor.muhtemelen ortamlarda truth felsefesini benimsiyor ona göre tavır takınıyordur.fakat para kazanacam,kar edecem diye bu çok sevdiği müziği dinleyen arkadaşlarına pahalı bilet satıyor.

Ayrıca profil bilgilerinde yaşı 15 Hakkında kısmında da Gitar Çalıyor(Uzman:) yazıyor

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek

öncelikle konser biletini bass gitar almak için satıyorum babam malesef bana bir anda 1.500 ytl masraf yapıcak akdar zengin değil bas gitarımı almak için para biriktirdim ve üstüne biletleri satarak alıcam... Metallica konseri için yurtdışındaki bir konserede gidebilirim.. metallica kaçmıyor.. metallica olmaz rammstein olur rammstein olmaz Iron Maiden olur olurda olur... Bu benim için büyük bir fedekarlık oldu kariyerim için bass gitarı tercih etmek zorunda kaldım kimbilir belki kendi konserlerime çıkarım... Klasik gitar uzman olmak metallica konserine mutlaka gitmek demek değil :) önce durmu anlasanız daha mantıklı cevap verebilir ve bana hak verirsiniz :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek

yurtdışında konsere gidebilecek durumdaysan veriver sevabına birinede sebeplensin garipler, öncelikle müzik ruhunu benimse parayı kariyeri felanı filanı degil! yinede söliyim ama o bileti degerinden fazla paraya satıyosun yakışmıyo nerde bahsettigin fedakarlık, sölediklerimizi çokta skine takmayacagını düşünüyorum beni yanıltma...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------

dayı bu gençlik ne kadar maddiyatçı(uyanık) olmuş böyle:) yanlız ortada inanılmaz bir çeliki var nickinde,profilinde göründüğü kadarıyla rock'ı,metallicayı çok seviyor.muhtemelen ortamlarda truth felsefesini benimsiyor ona göre tavır takınıyordur.fakat para kazanacam,kar edecem diye bu çok sevdiği müziği dinleyen arkadaşlarına pahalı bilet satıyor.

Ayrıca profil bilgilerinde yaşı 15 Hakkında kısmında da Gitar Çalıyor(Uzman:) yazıyor

-----------------------------

uzun zamndır sıtede aradıgım ajan bu olsa gerek :|  eleman hakında ne cok bılgı edınmıss

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
Toplam Hit: 2882 Toplam Mesaj: 30