Metallica Konser Bileti
-
Mantıklı konuşuyoruz zaten;
Bileti bass gitar için sattım diyorsun ama bunu ticarete dönüştürmüşsün.Neden mi;?en başta 150'ye sattığım biletleri diye bir ibare var.Demek kisatmak için bayağı bi almışsın.
Ben 8 yıldır çalışmama rağmen hala elimde 300 milyonluk cort marka gitar var.1500 liralık bass alıcam diye böyle birşey yapman yanlış.Neyse ben cevap veriyorum ama anlayacağını ummuyorum.yaptığının doğru,yanlış olduğunu göremeyecek bir ruh hali içerisindesin.
-
ben kendim için olan bilete fedakarlık yapıyorum 85 YTL ye aldık 85x2bilet bi tanesini sattım bass gitarım için bunuda satmam gerekiyor bende metallica konserine gitmeyi isterim 120 YTL yi sen vericeksen satmam giderim konseri ama bass almak için buna mecburum
-
elimde 700-800 lük gitar olucak 100lük Ibanez amfi olucak... İlk Bilet satıldı 150 ye o zmöan para yetmcie gibiydi şimdi elime para geçti ikinci bileti 120 Ye satıyorum daha aşağı satarsam üstünü tamamlamak zorunda kalıcam 120 YTL işimi görüo ve daha ucuznu bulmak kolay değil 300 milyonluk cort seni tatmin ediyormu merak ediyorum tabi gitar hastasıysan ve iyi çalıyorsan...
-
Ama burda sorun benim özel konularım değil... Bende Robertı çalarken canlı performans görmek isterim ama malesef...
Saha İçi Metallica Konser Bileti 120 YTL konu bu...
-
adamım diger konuda bilet daha ucuz istersen oraya gel ordan alalım sana bi bilet daha, onuda 120 den felan satarsan kardasın işte ne güzel gitara bi adım daha yaklaşmış olursun :F
-
:)
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
adamım diger konuda bilet daha ucuz istersen oraya gel ordan alalım sana bi bilet daha, onuda 120 den felan satarsan kardasın işte ne güzel gitara bi adım daha yaklaşmış olursun :F
----------------------------- -
Hoca ortada ticaret var.. Karaborsada olsa adam ticaret yapıyor, alan alır almayan almaz..
Almayanı dövüyorlarmı niye bu kadar polemik çıkıyor anlayabilmiş değilim. :|
-
saint kardeşim boşuna açıklama yapmana gerek yok.neyin ne olduğunu herkes görüyor.sen istediğin kadar yaptığının normal olduğunu söyle.Yanlış yanlıştır.Bitmiştir.Ayaküstü bide ironi yapmışsın bak sen.
-
Bende anlamış değilim iki arkadaş benim satışımı kapatmaya çalışıyor galiba :) kimseyi zorlamıyorum Fiyat 120 YTL ulaştırma bana ait isteyen alır.
-
olsun 120 ytl yede satsa da seviyoruz biz o nu :D