folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder Metamask Cüzdan Botu Yedik - Yardım

Metamask Cüzdan Botu Yedik - Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı
    ershn bunu yazdı
    MbK bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    MbK bunu yazdı
    ershn bunu yazdı

bu konuda TR'de galiba en iyisi: https://twitter.com/KumpirMafyas

Bu arkadaş sayesinde aldik coinleri.

Buradan da kendisine teşekkür ederim. 

nasıl yaptı hocam?

aynen ben de merak ediyorum :)

Kendini ait botu sanırım cüzdana kurarak bnb'lerin cüzdanda kalmasını sağladı. Böylece claim edebildik. Cspd adminlerine durumu anlatmıştık ama kimse yardımcı olmadı. Metamask'a email de attık geri dönüş yapmadılar. Bu arkadaş resmen sevabına kurtardı. Bizim maceramizi da flood olarak yayınlayacak. Bu arada cüzdan kurtarmak için %15 gibi bir rakam istiyor. Ben arkadaşla reelde görüşürsem mutlaka yemek ismarlayacagim. 😁😁

seni acilen cspad'den de kurtarmak lazım. güvenilir az paraya bol alloc alacağın pad ararsan tavsiyede bulunabilirim. :)

Nedir hocam tavsiyen :-)))

https://t.me/BrandPad_Tr 

gördüğüm en iyi launchpadler arasında. tier seviyeleri ucuz, tamamen yatırımcı odaklı. son gelen projelerin hemen hemen hepsi BZ ile ortak projeler. arka planda çalışan çok iyi bir ekip var. az ve öz proje geliyor (aylık 2/3). yatırımcı güvenliği için ödemeleri projelere TGE sonrasında yapıyorlar, aksi bir durum olursa REFUND yapıyorlar. defalarca refund yaptılar, çalışma prensipleri böyle. incelemenizi tavsiye ederim. şuan alım yapılacak, garanti tier alınacak seviyede. yakında eski seviyelerine döner. :)

Allah Türktür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelebeksim
    kelebeksim's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    MbK bunu yazdı
    ershn bunu yazdı

nasıl yaptı hocam?

Kendini ait botu sanırım cüzdana kurarak bnb'lerin cüzdanda kalmasını sağladı. Böylece claim edebildik. Cspd adminlerine durumu anlatmıştık ama kimse yardımcı olmadı. Metamask'a email de attık geri dönüş yapmadılar. Bu arkadaş resmen sevabına kurtardı. Bizim maceramizi da flood olarak yayınlayacak. Bu arada cüzdan kurtarmak için %15 gibi bir rakam istiyor. Ben arkadaşla reelde görüşürsem mutlaka yemek ismarlayacagim. 😁😁

Cspd adminlerine durumu anlatmıştık ama kimse yardımcı olmadı. Metamask'a email de attık geri dönüş yapmadılar.

öyle bi anlatıyon ki gören de milyon dolarlık cüzdan da sorun yaşıyon sanacak te allam fakirin ekmeği zenginin arabasından kıymetlidir misali

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek
    kelebeksim bunu yazdı

Cspd adminlerine durumu anlatmıştık ama kimse yardımcı olmadı. Metamask'a email de attık geri dönüş yapmadılar.

öyle bi anlatıyon ki gören de milyon dolarlık cüzdan da sorun yaşıyon sanacak te allam fakirin ekmeği zenginin arabasından kıymetlidir misali

bu ne kadar saçma bir yorum aQ? sana ne isterse 100 dolar isterse 1000 dolar sana mı soracak yaptığı işlemleri? 

her konuda mutlaka 1 tane sik sik yorum yapan adam oluyor, bravo.

Allah Türktür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    kelebeksim bunu yazdı
    MbK bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    MbK bunu yazdı
    ershn bunu yazdı

nasıl yaptı hocam?

Şimdi bizim buralarda bı laf var ama sana bunu demiycem zaten sen onu anladın. 

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı

Bir cuzdanimiza bot bulaştı. Botu silmemize rağmen cüzdana bnb atınca 10 saniye sonra bnb başka bir cüzdana gidiyor. Airdrop için bağlanırken yedik botu. Bu bottan nasıl kurtulacağımızı bilen var mı ? Cüzdan bize ön satışına girdiğimiz bir coini claim etmemiz için gerekiyor. 

Hocam KumpirMafyas nasıl çözdü olayı? Script ile mi?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    ershn bunu yazdı
    MbK bunu yazdı
    ershn bunu yazdı
    MbK bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    MbK bunu yazdı
    ershn bunu yazdı

nasıl yaptı hocam?

seni acilen cspad'den de kurtarmak lazım. güvenilir az paraya bol alloc alacağın pad ararsan tavsiyede bulunabilirim. :)

gördüğüm en iyi launchpadler arasında. tier seviyeleri ucuz, tamamen yatırımcı odaklı. son gelen projelerin hemen hemen hepsi BZ ile ortak projeler. arka planda çalışan çok iyi bir ekip var. az ve öz proje geliyor (aylık 2/3). yatırımcı güvenliği için ödemeleri projelere TGE sonrasında yapıyorlar, aksi bir durum olursa REFUND yapıyorlar. defalarca refund yaptılar, çalışma prensipleri böyle. incelemenizi tavsiye ederim. şuan alım yapılacak, garanti tier alınacak seviyede. yakında eski seviyelerine döner. :)

şu pad leri anlayabilmiş değilim, twitterda bi herif var, 300x yaptık, 500x yaptık deyip duruyor, bakıyorum, hiçbir borsada listeli değil, dexlerde satamıyor, çünkü aldığı coinler kilitli.

istersen 1000x yap, elindekini satamadan aldığın fiyata hatta daha da aşağısına düşüyor. ee ne anladım bu işten?

goo.gl/qBNZmW
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    ershn bunu yazdı
    MbK bunu yazdı
    ershn bunu yazdı
    MbK bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    MbK bunu yazdı
    ershn bunu yazdı

nasıl yaptı hocam?

şu pad leri anlayabilmiş değilim, twitterda bi herif var, 300x yaptık, 500x yaptık deyip duruyor, bakıyorum, hiçbir borsada listeli değil, dexlerde satamıyor, çünkü aldığı coinler kilitli.

istersen 1000x yap, elindekini satamadan aldığın fiyata hatta daha da aşağısına düşüyor. ee ne anladım bu işten?

Swaplarda listelendiği zaman çoğu proje ilk yarım saat içinde belli bir kısmının kilidini kaldırıyor hocam. Piyasa yeşilse o kilidi açılan %10-%20 genellikle seni kâra geçiriyor. 

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    break bunu yazdı
    MbK bunu yazdı

Bir cuzdanimiza bot bulaştı. Botu silmemize rağmen cüzdana bnb atınca 10 saniye sonra bnb başka bir cüzdana gidiyor. Airdrop için bağlanırken yedik botu. Bu bottan nasıl kurtulacağımızı bilen var mı ? Cüzdan bize ön satışına girdiğimiz bir coini claim etmemiz için gerekiyor. 

Hocam KumpirMafyas nasıl çözdü olayı? Script ile mi?

Hocam kendi botu ile karşı tarafın botunu yendiğini söyledi sadece. Teknik kısmını bilmiyorum. 

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek
    MiqRoP bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Swaplarda listelendiği zaman çoğu proje ilk yarım saat içinde belli bir kısmının kilidini kaldırıyor hocam. Piyasa yeşilse o kilidi açılan %10-%20 genellikle seni kâra geçiriyor. 

projelerin seed, private ve public roundları oluyor. hangi rounddan girdiğinize bağlı olarak TGE'de unlock olacak token miktarı belirleniyor. DEX listelemelerinde TGE'de dağıtılan tokenları satanlar oluyor, bunun dışında tahtadan alım yapanlar oluyor.

eklenen likidite(busd/bnb ya da token tarafı) ile birlikte IMC'nin kat kat fazlası kadar satış yapılabiliyor. örnek veriyorum $100K IMC ile DEX'de listelenen bir projenin 10X yapması için $1M market değerine ulaşması gerekiyor gibi gibi.

500x 1000x doğru, yakalayanınız var mıdır bilmiyorum. Geçtiğimiz hafta listelenen bir tokenın CEX haberleri çıktığı için 26X'den sattım. :)

Allah Türktür.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

KumpirMafyas Twitter kapanmış ya, üzüldüm.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
Toplam Hit: 4924 Toplam Mesaj: 34
metamask cüzdan bot