Metin 2 Hilesi Lazım
-
Öncelikle hilenin single ve multiplayer'ı olmaz,hile hiledir,kullandıysan aynı terbiyesizliği yapmışsındır.Yapımcılarının önlem alması zorunludur ki oyunda bu kadar insanın hakkı yenmesin,bu millette hileye yönelmesin.Toplum nasıl kurallarla ve önlemlerle bir arada duruyorsa oyununda kuralları ve güvenliği tam olmalıdır yoksa insanlar böyle cıvkını çıkarır.
Sen hileyi insanların emekleri,alınterleri ve haklarını yemek olarak görmüyormusun?Korsan nedir?O kullandığın programın,oyunun,filmin veya müzik yapımcısının haklarının yenmesi değilmidir.Bu işi yapan insanlar bundan ekmek yemiyormu,e sende korsan kullanarak o kadar insanın emeğini çalmış,ekmeğiyle oynamış olmuyormusun?İşte sana korsan ve hilenin alakası.Eğer bir şeyi savunuyorsan tam anlamıyla savun,kişilere veya durumlara göre değişiyorsa düşüncelerin bırak yapanlara da konuşma,komik olursun :)
4.olarak ben tam tersinden bakıyorum olaya.Eğer sen oyundaki hileyi durdurmaz,güvenlik sağlamazsan hile kullanılır,banlamalar yapılır,3 gün sonra başka şekillerde tekrar yapılır devam edip durur.Evet suçu oyunun yapımcısında arıyorum çünkü açıklarını kapatmıyorlar.
Düşün bir kere bu toplumun bir düzeni ve bu düzeni koruyan insanlar var.Suçlular cezalandırılmayıp sokakta ellerini kollarını sallaya sallaya dolaşsa bir gün gelipte onlardan birisi sana bir zarar verse suçu kendinde mi ararsın?
Bir oyun konusunda böyle tartışacağım aklıma gelmezdi,ben hep keyif aracı olarak gördüm oyunları asla bağlanmadım ama gerçekleride söylerim yanlışsa yanlış de.
-
online oyun konusu yasak ama
turkmmo.com > Metin2 Hileleri
'u öneririm biz oynarken ordan alıyoduk :)
aq o günlerin .. :|
-
shadowan bunu yazdı:
-----------------------------
Öncelikle hilenin single ve multiplayer'ı olmaz,hile hiledir,kullandıysan aynı terbiyesizliği yapmışsındır.Yapımcılarının önlem alması zorunludur ki oyunda bu kadar insanın hakkı yenmesin,bu millette hileye yönelmesin.Toplum nasıl kurallarla ve önlemlerle bir arada duruyorsa oyununda kuralları ve güvenliği tam olmalıdır yoksa insanlar böyle cıvkını çıkarır.
Sen hileyi insanların emekleri,alınterleri ve haklarını yemek olarak görmüyormusun?Korsan nedir?O kullandığın programın,oyunun,filmin veya müzik yapımcısının haklarının yenmesi değilmidir.Bu işi yapan insanlar bundan ekmek yemiyormu,e sende korsan kullanarak o kadar insanın emeğini çalmış,ekmeğiyle oynamış olmuyormusun?İşte sana korsan ve hilenin alakası.Eğer bir şeyi savunuyorsan tam anlamıyla savun,kişilere veya durumlara göre değişiyorsa düşüncelerin bırak yapanlara da konuşma,komik olursun :)
4.olarak ben tam tersinden bakıyorum olaya.Eğer sen oyundaki hileyi durdurmaz,güvenlik sağlamazsan hile kullanılır,banlamalar yapılır,3 gün sonra başka şekillerde tekrar yapılır devam edip durur.Evet suçu oyunun yapımcısında arıyorum çünkü açıklarını kapatmıyorlar.
Düşün bir kere bu toplumun bir düzeni ve bu düzeni koruyan insanlar var.Suçlular cezalandırılmayıp sokakta ellerini kollarını sallaya sallaya dolaşsa bir gün gelipte onlardan birisi sana bir zarar verse suçu kendinde mi ararsın?
Bir oyun konusunda böyle tartışacağım aklıma gelmezdi,ben hep keyif aracı olarak gördüm oyunları asla bağlanmadım ama gerçekleride söylerim yanlışsa yanlış de.
-----------------------------hilenin single ı ve multisi olmaz diyerek bikere hatalı bir başlangıç olmuş.Single oyunların hilelerini yapımcılar oyunun içine yerleştirir ve cogunlukla kendileri piyasaya sürerler single lardaki bi bug değildir.oyunu bitirmiş kişilerin herşeyi baştan yapmak yerine daha kolay şekilde bişiler yapabilmek için veya playerın geçemedigi biyer olursa ona yardımcı olmak için ypaılan şeylerdir(nette bi ara hileler konusunda güzel bi makale dolanıyordu gözüme ilişirse eklerim)
oyun ve korsan ilişkisine gelicek olursa burda korsan müzikte vs şarkıcıya,yapımcıya vs kısaca şarkıya emek verenlerin haklarını yemiş oluyorsun şarkıyı dinleyenlerin hakkını yemiyorsun keza oyunlar içindede böyledir sen oyunu yapan kişinin hakkını yersin (metin2 için gameforge) ama onların hakkını yerken playerlarda arada kaynar çünkü adı üstünde online bişi yoksa gf ye benimde kafam girsin bukadar oyuncuyu düşünmeyen başka bir oyun dağıtım firması yoktur.
illaki real hayattan örnek vermek istiyorsanda.Anayasa var , anayasayı uygulayanlar var bunlar herzaman her yerde olmaz hırsızın teki gibi bi evi soyuyor ve bende bunu görüp ihbar etmiyorsam tabiki suç bendedir.tabiki olayın 1. tekili ben olucaksam işin rengi değişir
hileyle bi oyundan nasıl keyif alınır şu zamana kadar anlamadım kimsede anlatamaz. emek vermedigin,düzgün oynayanların hakkını yedigin bi chara bu gönül rahatlıgıyla bu benim charım nasıl denir.
yaklasık 5 sene ( profesyonel ) olarak counter strike oynadım . Sırf temiz ve adımıza yakışır bi oyun oynamak için kendi serverımız herzaman aktifti cheating death varken o kuruluydu onu kırdılar sxe injected kurduk günün en kalabalık saatlerinde mümkün oldugunca online admin bulundurmaya baktık vs ...
oyunlara baglılık konusnda apayrı bi konu karıstırmamak gerekir bence o bi hastalık zaten bildigim kadarıyla amatemde bölümü bile var.
oyunları ciddiye almayıp zevkli vakit geçirme aracı olarak kullanalım kullandıralım
-
indirdiğin dosyaya dikkat et çoğunun içinde stealler gömülü sonra tüm şifrelerin uçar gider.
-
online oyunlarda işe yarayan hile olmaz .
boktan hileler var ama :D