Metin 2 Hilesi Lazım
-
Ya bu oyunu oynamaya başaldım ama hilesiz oynayan yokmuş yeni öğrendim aranızda oynayan ve hile kullananlar banada gönderebilirmi güvenemiyorum nettekilere virüs ve keyloger dolu çoğu.Birde daha eski serverlarda örneğin asena'ya giriş yapamıyorum oynamadığın eski çarınız varsa bana vereilirmisiniz arkdaşla oynayacağız.
-
Yasakkkkkkkkkk :)
-
Ne yasak anlamadım?
-
oyunu oynamiyorum ama google'a yazinca birkac sey cikiyor
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------
Yasakkkkkkkkkk :)
-----------------------------Niye Hevesini Kırıyon Adamın Belki Bende Var Vericem.
-
Türkler online oyunu hilesiz oynamaz hoca kimse laf yapmasın ! :D
-
hocam ben de oynadım oynadığım günlere nalet okudum. yolun başındayken hiç başlama derim. 2 sene önce oynuyodum inan bana oyunu o zamanlar bile b*k götürüyodu. şimdi kim bilir ne durumdadır. online oyun Türklerle oynanmıyor arkadaş.
-
Ben eğlencesine 1 hafta takılacağım gıcık oldum ne kadar adam varsa hepsi hileli oynuyor ne biçim iş arkadaş,16 lvl'e kastım ama 2 lvllik adam yeniyor beni dövüşürken.
O metin2.biz'in hilelerinin çoğunda keylogger var,google'dan aratmayı bende biliyorum ama hepsi trojan yada keylogger dolu o yüzen dedim müritlerden kullanan varsa güvenilir onu göndersin :)
-
shadowan bunu yazdı:
Ben eğlencesine 1 hafta takılacağım gıcık oldum ne kadar adam varsa hepsi hileli oynuyor ne biçim iş arkadaş,16 lvl'e kastım ama 2 lvllik adam yeniyor beni dövüşürken.
O metin2.biz'in hilelerinin çoğunda keylogger var,google'dan aratmayı bende biliyorum ama hepsi trojan yada keylogger dolu o yüzen dedim müritlerden kullanan varsa güvenilir onu göndersin :)
-----------------------------ne çok kasmışsın ya hiçmi online oyun kültürünüz yok hiçmi online oyun terbiyeniz yok ya oyun sonuçta bu hiile ne hile ? hilesiz oynayanlara terbiyesizlik değilmi bu valla sizin gibiler yüzünden insan sinir küpüne dönüo günde sizin gibi rahat 20 kişi ban lattırıyorum banlattırmaya da devam etcem 86 lvl a char kastım 1 sn ligine hile açmak aklımın ucundan geçmedi oyun sonuçta bu nie bukkadar cidiye alıpta hile yapıosunuz oyun eglenmek için oynanır oynamayı beceremiosan oynamicaksın
-
Eğer kassaydım kendimi merak etme çoktan bulmuş olurdum :) Ben sebebimi yukarıda yazdım,eğer folloş olmuş bir oyun varsa ortada hilede kullanırım,yapımcıları adam olsaydı da hile kullananlar yerine hileyi ortadan kaldırsaydı.Tanıdığım tanımadığım herkes kullanıyor hile.Arada sen kalmışsın yazık olmuş o kadar zamanına uğraşmışsın kasmaya :)yapımcıları adam olsunda önce yazdıkları oyunu korumasını öğrenip hileleri engellesinler.Sanki sen hayatında hiçbir oyunda hile kullanmadın .
Bu arada bana bunları söylüyorsunda baksak kullandığın windowstan dinlediğin mp3'e kadar korsandır hepsi,oyunda hile kullanmak terbiyesizlikse sen eminim daha alasını yapıyorsundur,çok güldürdün beni akşam akşam :)
-
shadowan bunu yazdı:
Eğer kassaydım kendimi merak etme çoktan bulmuş olurdum :) Ben sebebimi yukarıda yazdım,eğer folloş olmuş bir oyun varsa ortada hilede kullanırım,yapımcıları adam olsaydı da hile kullananlar yerine hileyi ortadan kaldırsaydı.Tanıdığım tanımadığım herkes kullanıyor hile.Arada sen kalmışsın yazık olmuş o kadar zamanına uğraşmışsın kasmaya :)yapımcıları adam olsunda önce yazdıkları oyunu korumasını öğrenip hileleri engellesinler.Sanki sen hayatında hiçbir oyunda hile kullanmadın .
Bu arada bana bunları söylüyorsunda baksak kullandığın windowstan dinlediğin mp3'e kadar korsandır hepsi,oyunda hile kullanmak terbiyesizlikse sen eminim daha alasını yapıyorsundur,çok güldürdün beni akşam akşam :)
-----------------------------1. hiç bir online oyunda hile kullanmadım kaldıki single player oyunlarda bile sevmem
2.yapımcıları önlem almıo die kimse hiile yapmayı haklı bir sebep olarak göremez
3.online oyunlardaki hileyle korsan şeylerin ne alakası var ?
4. zaten kimse babasının hayrına bi hile yapmaz sen bugun hileyle bi char kasarsın bişiler yapınca hilenin yapımcısı itemlerini elinden alır sen o hırsla yine bişiler yaparsın daha cok hileye asılırsın ve yine gelir elindekini alır bu sefer suçu oyunun yapımcısında ararsın