Metin Uca"Nın Cumhurbaskanlığı Adaylığı
-
Arkadaslar bu konudakı yorumlarınız merak edıyorum....
-
Adamın kafa çalışıyor,kültürlü,bilgi düzeyi yüksek,karizma falanda var bence olsa iyi olur.Hiç olmazsa tayyipten iyidir.
-
FireX +1 yazacaklarımı yazmışsın :)
-
adam ankaradaki evini satılığa çıkartmış tanıtım yapmak için.İyide bu adam kime tanıtım yapacak onu anlamadım.Millet seçmiyor sonuçta cumhurbaşkanını.O zaman şöyle bir soru akla geliyor bu parayı birilerinemi yedirecek.Hoş yüksek bir mevlada değil 100bin ytlden bahsediyoruz sadece. Ki sanmıyorum fazla üstelesin bi kaç gün medayaya kapak olur sonra silinir geçer gider.100bin ytlyi gerçekten kullanırmı kullanır tabi niye kullanmasın adamların aylık geliri 30bin ytl civarı oluyor koymaz onlara.Sonuç olarak nolmuş olur en kötü ihtimalle gündemde kaldığı için fiyatı artar programlara vs konuk olur 100bin koyup 1 milyon kazanır :D doğru adam zeki valla vay a.k.
-
bu yarışma sunan adam değilmi bunu galiba döwmüşlerdi adanada
-
evet ağzını burnunu yamultmuşlardı :)Adam herkese ince ince laf sokup duruyo passaporala değil sanki porolalı siyaset yapıyo.Sürekli birilerine laf sokmaya çalışıyo.Ama yediği dayaktan sonra bile bu huyundan wazgeçmiş değil adamı hiç sevmiyorum ama inandığı şeyleri dilegetirmekten wazgeçmediği içinde takdir ediyorum.
-
Dengesizin tekidir. Cumhurbaşkanı olsa 3 ay şok olur daha adını bile söyleyemez met der kalır. Laf sokunca yada ona buna laf atınca ADAM olmuyor kimse gerçekten ADAM arıyorsanız gerçekten Cumhurbaşkanı istiyorsanız alın size ADAM gibi bir Cumhurbaşkanı Oktay SİNANOĞLU
-
arkadaşlar adam harbiden zeki ve kültürlü bi insan yani adamın yaptığı programları ve yazdığı kitapları incelerseniz gercekten zeki bşr insan nolduğu kanısına varırsınız.... bi rağmetliler ismail cem ve alp aslan türkeş bunlar vardı benim idealim ama ikiside istedikleri ve hakettikleri konuma gelemedi bence değişik ve kültürlü inbsanlar başımızda olmalı fakat bu iş çocuk oyuncağı değil medyatik bir insan bu işi nasıl yürütür bilemem zati bizde önüne gelen siyaset yapıyo ve siyasi biş parti kuruyo ve bence biz bu nedenden dolayıo ilerleyemiyoz yani sadece tartışıp kavga ediyoz mesala a.b.d de bile 2 siyasi parti var bizim ki kadar siyasi partinin olduğu bi ülke yok galiba kuru gürültü kardeşiim bu partiler ve siyasetçiler .....
-
Çok zeki kültürlü donanımlı bilgili bi insan...
Şu anda bizi yönetenlere 5 basacağından şüphe yok...
Bu arada reklamı sadece meclis cevresindeki otobüs duraklarına, binalara ve meclis önünden geçen otobüslere yapacakmış..
-
ben de cumhurbaşkanı olucam
-
sitede veri kaybı war sanırım :S bazı konular yok bazılarınında yorumları uçmuş :S
edit:eet ölemiş görmemişim konuyu (:
Toplam Hit: 4197 Toplam Mesaj: 31