folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Metin Uca"Nın Cumhurbaskanlığı Adaylığı

Metin Uca"Nın Cumhurbaskanlığı Adaylığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    Arkadaslar bu konudakı yorumlarınız merak edıyorum....

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Adamın kafa çalışıyor,kültürlü,bilgi düzeyi yüksek,karizma falanda var bence olsa iyi olur.Hiç olmazsa tayyipten iyidir.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    FireX +1 yazacaklarımı yazmışsın :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    adam ankaradaki evini satılığa çıkartmış tanıtım yapmak için.İyide bu adam kime tanıtım yapacak onu anlamadım.Millet seçmiyor sonuçta cumhurbaşkanını.O zaman şöyle bir soru akla geliyor bu parayı birilerinemi yedirecek.Hoş yüksek bir mevlada değil 100bin ytlden bahsediyoruz sadece. Ki sanmıyorum fazla üstelesin bi kaç gün medayaya kapak olur sonra silinir geçer gider.100bin ytlyi gerçekten kullanırmı kullanır tabi niye kullanmasın adamların aylık geliri 30bin ytl civarı oluyor koymaz onlara.Sonuç olarak nolmuş olur en kötü ihtimalle gündemde kaldığı için fiyatı artar programlara vs konuk olur 100bin koyup 1 milyon kazanır :D doğru adam zeki valla vay a.k.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    bu yarışma sunan adam değilmi bunu galiba döwmüşlerdi adanada

çocuktum,büyüdüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
     evet ağzını burnunu yamultmuşlardı :)Adam herkese ince ince laf sokup duruyo passaporala değil sanki porolalı siyaset yapıyo.Sürekli birilerine laf sokmaya çalışıyo.Ama yediği dayaktan sonra bile bu huyundan wazgeçmiş değil adamı hiç sevmiyorum ama inandığı şeyleri dilegetirmekten wazgeçmediği içinde takdir ediyorum.

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Dengesizin tekidir. Cumhurbaşkanı olsa 3 ay şok olur daha adını bile söyleyemez met der kalır. Laf sokunca yada ona buna laf atınca ADAM olmuyor kimse gerçekten ADAM arıyorsanız gerçekten Cumhurbaşkanı istiyorsanız alın size ADAM gibi bir Cumhurbaşkanı Oktay SİNANOĞLU

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek
    arkadaşlar adam harbiden zeki  ve kültürlü bi  insan yani adamın yaptığı programları ve yazdığı kitapları incelerseniz  gercekten zeki bşr  insan nolduğu kanısına  varırsınız.... bi rağmetliler  ismail cem ve  alp aslan türkeş bunlar vardı benim idealim ama ikiside istedikleri ve  hakettikleri  konuma  gelemedi bence değişik ve kültürlü inbsanlar başımızda olmalı fakat bu iş çocuk oyuncağı değil medyatik bir insan bu işi nasıl yürütür bilemem zati bizde önüne gelen siyaset yapıyo ve siyasi biş parti kuruyo ve bence biz  bu nedenden dolayıo ilerleyemiyoz yani sadece tartışıp kavga ediyoz mesala a.b.d de bile 2 siyasi parti var bizim ki kadar siyasi partinin olduğu bi ülke yok galiba kuru gürültü kardeşiim bu partiler ve siyasetçiler .....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Çok zeki kültürlü donanımlı bilgili bi insan...

Şu anda bizi yönetenlere 5 basacağından şüphe yok...

Bu arada reklamı sadece meclis cevresindeki otobüs duraklarına, binalara ve meclis önünden geçen otobüslere yapacakmış..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    ben de cumhurbaşkanı olucam

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

sitede veri kaybı war sanırım :S bazı konular yok bazılarınında yorumları uçmuş :S

edit:eet ölemiş görmemişim konuyu (:

Toplam Hit: 4197 Toplam Mesaj: 31