Metin Uca"Nın Cumhurbaskanlığı Adaylığı
-
ewet :S nese kısaca i<3metinuca=)
-
Benim bildiğim kadarıyla...database lerdeki kucuk bi sorun olmuş ... sistem yaklasık bi gun oncesine alınmış..herneyse konuya doneyim... metin uca haka dansını sabah haberleri die millete izleten bi adam ya... o cumhurbaşkanı olamaz...ama harbi zeki...bide madem bu ulkenin imam hatipli bir cumhurbaşkanı olucak ozaman benim oyun metin ucaya :))
-
bence en güzel aday Onur Öymendir keşke onun gibi biri bu ülkenin başına geçebilse başbakan olarak yada cumhurbaşkanı olarak...
-
olmalı bence karizma, komik, zeki, en azından george clooney tarzı bir duruşu var daha babacan
-
adamı çok beğeniorum sözünün eri hiç yoktan bazıları gibi şehitlere kelle bi şerefsiz ipnenn çocuğuna sayın demio sonuna kadar metin uca !!!
-
bence şimdikilerden kat kat iyi yapabilir kim olsa iyi yapar zaten :P
-
tayyip ten iyidir amk...!!
ama bi de Oktay Sinanoğlu var ki..!! -
Tayyipten daha çok yakışacağı kesin ama yine de başka biri olmalı. Bence riske girmemek lazım tamam zeki kültürlü lafım yok zaten severim de adamı ama yine de olmamalı bence. kim olmalı derseniz onla ilgili bi fikrim de yok ama devlet bu oyun değil.
-
bizim tayyip şakıer şakır ingilizce,fransızca konuşuyor ya :D
biim baykal bülbül gibi konuşup adamın ağzına lafı tıkıyor ya... :DMetin Uca en azından bu ikisiyle karşılaştırdığımızda benim gözümde %100 oraya yakışan bi adam...!
-
Tay Tayyepten Daha iidir