folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Metin Yazma Ücretleri Hakkında?

Metin Yazma Ücretleri Hakkında?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı

bu özgünlük olayı neye göre belirleniyor, kriterleri neler ?

Bkz. Turnitin

anlamadım bundan bişey, benim demek istediğim; örneğin bir tane program hazırlamış olsam.

hazır metin içindeki kelimeleri eş ya da yakın anlamlılarıyla replace etse, bu onu özgün kılar mı ?

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

https://eksisozluk.com/turnitin--1461487

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @Ozgunlu, senin dediğin , ParaPhrase `e giriyor sanırım. ekşi`de biri yazmış bu kelime altında :D.

yalnız bu TurnItIn hakkında yazılanlara bakıyorum da. Vay.a.ki diyorum. @_@

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

o ekşide bahsi geçen şey nedir hiç birşey anlamadım ben onun hakkında işin özünü anlatabilecek olan vamrı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı

o ekşide bahsi geçen şey nedir hiç birşey anlamadım ben onun hakkında işin özünü anlatabilecek olan vamrı

intihalleri belirlemeye yönelik bir yazılım. Düzgün çalışıyor mu? Yok. Bodoslama cpleri yakalar, atıfsız paragrafları yakalar o kadar. Eş anlamlı imiş, başlık imiş, yazar adı imiş anlamaz bile.

Olaylara karışmayın!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    incelemeelemani
    incelemeelemani's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

wmaraci.com üyeliğe açık. Oraya üye olarak 100 kelimesi 1 TL'ye arkadaşların dediği gibi yazdırabilirsiniz. Fakat bir süre takip etmeniz ve makale yazdıracağınız kişiye öncelikle az sayıda makale yazdırıp, denemeniz önemli. r10'da da var fakat r10'dakiler daha fazla ücret istiyorlar. 

Durgun sular derin akar.
Toplam Hit: 2776 Toplam Mesaj: 17
makale