Metin2-Türkçe Online Oyun
-
beyler bi oyun var Metin2 diye oyun Türkçe ama nette oyunla ilgili hiç bi kaynak yok bu oyunu oynayan ve biraz oyunu anlatabilecek olan var mı böyle rehber gibi önemli şeylerin püf noktalarını anlatsa çok iyi olcak
İndirme linki
http://dlcl.gfsrv.net/metin2/tr/Metin2_20070926.exe
not:oyunun ismindeki metin kelimesinin Türkçe'de anlamı yok oyunun orjinali almanca
-
ben farketmedim ama indiriyorum we oynicam yakinda fikirlerimi sizle apylasirim guzel bir oyuna benziyor
-
1)oyun türkçe deil sitesi türkçe
2)oyun ya çin yada uzak doğu yapımı bir oyun galeriye bakarsanız çince gibi yazıyor nick ler ve mesajlar
3)beğeneceğinizi sanmıyorum böle yüzlerce oyunvar.
-
galerideki görüntülerde çince görünebilir ama faq sayfasında da
Metin2 tamamen Türkçe mi?
Evet, Metin2 tamamen Türkçeye çevrildi.
böyle yazıyor. demekki türkçe bende indiriyorum.
-
indir bakalım indirince anlarsın
-
Bıktım Online OyunLardan:D önune gelen oyun cıkarıyor. yafs:D
-
oyun tamamen turkce ama baslarda kasarken sıkılıyorsunuz grafikler we muzik bir sure sonra bayiyor ama denemeye deer
Dikkat : tamamen turkce oyun
-
Oyun tamamen türkçe olabilir ama pek tutulacağını sanmıyorum Teknoloji harikası cabal varken diğer oyunlara şans tanımıyorum açıkçası
-
knight online silkroad vb. oyun tarzında bi oyun ben ingilizcesini oynuorum turkcesine geciş yapmadım hala 3 4 aydan fazla oldu oynamaya başlayalı güzel gidiyor şimdilik level atlamak zor ama ugrasmak zevkli tavsiye ederim...
-
Arkadaşlar bu pyunda nasıl para kazanılır nasıl seviye atlanır bir açıklama yapabilecek varmı dolaşıp duruyorum etrafda.
yabanilere yaklaşınca da hemen ölüyorum yapabileceğim neler var bi özet geçermi bilen birileri .
-
şimdilikl sadece level kasabilirsin görev yapabilirsin balık tutabilirsin kazma alıcak kadar paran varsa madencilik yapabilirsin