folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Metin2-Türkçe Online Oyun

Metin2-Türkçe Online Oyun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

1)oyun türkçe deil sitesi türkçe

2)oyun ya çin yada uzak doğu yapımı bir oyun galeriye bakarsanız çince gibi yazıyor nick ler ve mesajlar

3)beğeneceğinizi sanmıyorum böle yüzlerce oyunvar.

-----------------------------

1)oyun tamamen türkçe

2)oyun uzakdoğu yapımı deil alman yapımı 

3)oyunun içine girdin mi de yorum yapıyosun 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    texas
    texas's avatar
    Erkek

bir zamanlar ultima online vardıki şimdi bunlar baktıkca onu hatırlıyorumda çok basit gibi geliyor lakin ozaman tek o vardı en azından benim bildigim valla gınayttı kabaldı mu onlinedı baya gelişti bu online oyun sektörü..

in the end , there will be only chaos"... Everything must come to be END..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

evettt, burda görüpte oynamaya başladığım(ız) oyun kapalı beta versiyondu kastık kastık 24 lvl olmuştum şahsen :s ama yarın kapalı betadan açık betaya geçiş var ve bütün karakterler sıfırlanıyor.. oynayanlara geçmiş olsun

-yeniden başlayacak mıyım?

- evet.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

oyuna başladım

level : 15

tip : shaman

oynayan arkadaşlar varsa parti yaparız beraber.. yalnız sabahtan 6 ya kadar oynayabilirim.. 

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

vallaindiriyom çok hizlı indiriyor  bu çok iyi

kngittan sonra nasıl olacak bakacam :)

Dur be kadınnnn....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    hıııı :D bende bugun basladim ninjaim 15 lewelim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    vay be hite bak :) mesaj sayısına bak
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    ben oynamaya başladım 2-3 haftadır oyundayım. 23 lvl warrior :D oyun zevkli beynim sulanınca giriyorum. ko oynamadım ama onun gibiymiş. ilerde bayağı popüler olcak. site domainlerini regledim bile :D:D

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

abi bu oyunu bana sorcaksınız :) metin2 bir kore oyunu. avrupada çinde ve doğal olarak korede serverleri var. en son türkiye de eklendi. oyunu hekleyen bir grubun yüzünden enflasyon çok fena derecede arttı ve oyunun çok afedersiniz .oku çıktı. daha yeni kapattılar açıkları. ama enflasyon hala yüksek. yani bu gelişmenizi çok kötü yönde etkiliyor. sizde para yok ve hiç bir eşya satın alamıyorsunuz, para heki ile milyarlarca para edinenler ise herkeste gül gibi geçinip gidiyorlar. ben UK serverinda oynuyorum ve hiç sorun yok. lvl 23, lvcl 42, lvl 50, lvl 58, lvl 65 çarlarım var. ama artık çok sıkıldım ve kendimi kasmaya, bir şeyler öğrenmeye karar verdim. o yüzden pek oynamıyorum artık.

diyorsanızki ben illaki bir online oyun oynuycam, dünyanın en iyi mmorpg oyunu metin2 dir. başka oyun aramayın. knight a doğru yellenmezsiniz bile metin2 oynadıktan sonra. türkiyede çok tutulduğu içibn 3 gün önce yeni server açıldı. oyuna başlamayı düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun. tavsiyemi isterseniz bir büyücü çar seçin, ve o çarın kara büyü becerilerini açın (lvl 5te), speed hackide kurdunuz mu 1 haftada lvl 40sınız, takip eden 2 haftada lvl 50, takip eden 1 ayda ise lvl 60. sonra haftada bir lvl atlayarak lvl 65 olup oyunun şovalyeleri arasına katılabilirsiniz.

yardım isterseniz msn e ekleyebilirsiniz.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
Toplam Hit: 24412 Toplam Mesaj: 20