Metin2-Türkçe Online Oyun
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------1)oyun türkçe deil sitesi türkçe
2)oyun ya çin yada uzak doğu yapımı bir oyun galeriye bakarsanız çince gibi yazıyor nick ler ve mesajlar
3)beğeneceğinizi sanmıyorum böle yüzlerce oyunvar.
-----------------------------1)oyun tamamen türkçe
2)oyun uzakdoğu yapımı deil alman yapımı
3)oyunun içine girdin mi de yorum yapıyosun
-
bir zamanlar ultima online vardıki şimdi bunlar baktıkca onu hatırlıyorumda çok basit gibi geliyor lakin ozaman tek o vardı en azından benim bildigim valla gınayttı kabaldı mu onlinedı baya gelişti bu online oyun sektörü..
-
evettt, burda görüpte oynamaya başladığım(ız) oyun kapalı beta versiyondu kastık kastık 24 lvl olmuştum şahsen :s ama yarın kapalı betadan açık betaya geçiş var ve bütün karakterler sıfırlanıyor.. oynayanlara geçmiş olsun
-yeniden başlayacak mıyım?
- evet.
-
oyuna başladım
level : 15
tip : shaman
oynayan arkadaşlar varsa parti yaparız beraber.. yalnız sabahtan 6 ya kadar oynayabilirim..
-
vallaindiriyom çok hizlı indiriyor bu çok iyi
kngittan sonra nasıl olacak bakacam :)
-
hıııı :D bende bugun basladim ninjaim 15 lewelim
-
vay be hite bak :) mesaj sayısına bak
-
ben oynamaya başladım 2-3 haftadır oyundayım. 23 lvl warrior :D oyun zevkli beynim sulanınca giriyorum. ko oynamadım ama onun gibiymiş. ilerde bayağı popüler olcak. site domainlerini regledim bile :D:D
-
abi bu oyunu bana sorcaksınız :) metin2 bir kore oyunu. avrupada çinde ve doğal olarak korede serverleri var. en son türkiye de eklendi. oyunu hekleyen bir grubun yüzünden enflasyon çok fena derecede arttı ve oyunun çok afedersiniz .oku çıktı. daha yeni kapattılar açıkları. ama enflasyon hala yüksek. yani bu gelişmenizi çok kötü yönde etkiliyor. sizde para yok ve hiç bir eşya satın alamıyorsunuz, para heki ile milyarlarca para edinenler ise herkeste gül gibi geçinip gidiyorlar. ben UK serverinda oynuyorum ve hiç sorun yok. lvl 23, lvcl 42, lvl 50, lvl 58, lvl 65 çarlarım var. ama artık çok sıkıldım ve kendimi kasmaya, bir şeyler öğrenmeye karar verdim. o yüzden pek oynamıyorum artık.
diyorsanızki ben illaki bir online oyun oynuycam, dünyanın en iyi mmorpg oyunu metin2 dir. başka oyun aramayın. knight a doğru yellenmezsiniz bile metin2 oynadıktan sonra. türkiyede çok tutulduğu içibn 3 gün önce yeni server açıldı. oyuna başlamayı düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun. tavsiyemi isterseniz bir büyücü çar seçin, ve o çarın kara büyü becerilerini açın (lvl 5te), speed hackide kurdunuz mu 1 haftada lvl 40sınız, takip eden 2 haftada lvl 50, takip eden 1 ayda ise lvl 60. sonra haftada bir lvl atlayarak lvl 65 olup oyunun şovalyeleri arasına katılabilirsiniz.
yardım isterseniz msn e ekleyebilirsiniz.