folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Metro Marketten Aldığım Tableti Geri İade Etmek İstiyorum

Metro Marketten Aldığım Tableti Geri İade Etmek İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Arkadaşlar metro marketten çin malı tablet aldım, biraz kullandım hiç hoşuma gitmedi bu ürünü iade etmek istiyorum alalı daha iki gün oldu nasıl bir yol izlemeliyim haklarım nelerdir,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

gidip bizzat aldıysan iade edemezsin. Ama adamların ayrı bir iade koşulu var ise onu sorabilirsin.

ftw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Ürün bu ürünün aynısı,

http://www.netsiparis.com/volar-vlr-t1002-8gb-1gb-101-tablet-siyah-_p38563642003

Android mantığını öğreneyim diye aldım, ama öğrenemeden sinir hastası oldum hem ekranı çok siyah hemde dokunmatiği hassas değil, üstat 7 gün iade şartı diye bir şey var o geçirli değilmi ayrıca bizzat markete gidip ben kendim aldım,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Görerek aldığın üründe hata yoksa iade edemezsin,

İade ancak internet üzerinden ve veya uzaktan alınan ürünlerde yapılabilir.

Onun haricinde ürün iadesi için ürünün arızalı olması lazım ki garantiye gönderirler onuda 

Öyle bir dünya yok hocam, alayım 2 gün kullanayım sonra sıkılınca bırakayım diye.

Eğer cihazın arızası varsa o zaman olabilir, arıza yapması içinde, 12 voltuk bi adaptör yada akü bulup, usb girişinden ortadaki iki kabloya ver, usb devresi yanında usbsi calışmıyor diye götürür iade edersin.

Ama %100 iade alırlar demiyorum dikkat et :) Kullanıcı hatasıda diyebilir firma.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da olmasın

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Geri almazlar.Evdeki çocuklara ver oyuncak niyetine oynasınlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

bi konuya baktım bir de konuyu açan müride ve 

bunun sen tarikat ağası robinson abinin çin malı tablet aldım iade etmek istiyorum deyişine inanasım gelmedi be hocam

kıyamet alameti gibi bişey bu :D 

O değilde noldu senin su orucu bitti mi hocam

bittiyse ne zaman bitti sonuç ne oldu bitişine sebep neydi :) 

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

tagext

Olmadı bi ara gider sorarım,

renegadealien

Kesemize küstü desene üstat, :)

Ayrıca diğeri kul hakkına girer vs.. olur üstat yapmam onu ben,

SeRDaR

Analadım üstat dediğini,

Citizen

Çocukların ipad di var, ben android öğrenim hoşuma giderse iyisini alırım diye düşünmüştüm, ama pişman oldum aldığıma,

kabadayi09

Su orucu biteli kaç gün oldu, ne ağası yahu :) kendi halinde gariban birisiyim ben, :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

güzelde duruyor ama demekki durusuna aldanmamak lazımmış.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

2 günde nasıl öğrencenki zaten hocam. biraz alışman lazım. yeni sistemler her zmaan ilk günlerinde zorluk çıkarır belli alışkanlıklar filan kolay yer değiştirmez.

benim tavsiyem kullanmaya devam et. alışırsın illa. yok ben alışamadım dersen bana hediye et ben alışığım :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

su ulkede tuketiciye hala nasil 14 gun sorgusuz sualsiz iade hakki verilmez anlamiyorum.

He is finding himself.
Toplam Hit: 3607 Toplam Mesaj: 24