Metro Marketten Aldığım Tableti Geri İade Etmek İstiyorum
-
Arkadaşlar metro marketten çin malı tablet aldım, biraz kullandım hiç hoşuma gitmedi bu ürünü iade etmek istiyorum alalı daha iki gün oldu nasıl bir yol izlemeliyim haklarım nelerdir,
-
gidip bizzat aldıysan iade edemezsin. Ama adamların ayrı bir iade koşulu var ise onu sorabilirsin.
-
Ürün bu ürünün aynısı,
http://www.netsiparis.com/volar-vlr-t1002-8gb-1gb-101-tablet-siyah-_p38563642003
Android mantığını öğreneyim diye aldım, ama öğrenemeden sinir hastası oldum hem ekranı çok siyah hemde dokunmatiği hassas değil, üstat 7 gün iade şartı diye bir şey var o geçirli değilmi ayrıca bizzat markete gidip ben kendim aldım,
-
Görerek aldığın üründe hata yoksa iade edemezsin,
İade ancak internet üzerinden ve veya uzaktan alınan ürünlerde yapılabilir.
Onun haricinde ürün iadesi için ürünün arızalı olması lazım ki garantiye gönderirler onuda
Öyle bir dünya yok hocam, alayım 2 gün kullanayım sonra sıkılınca bırakayım diye.
Eğer cihazın arızası varsa o zaman olabilir, arıza yapması içinde, 12 voltuk bi adaptör yada akü bulup, usb girişinden ortadaki iki kabloya ver, usb devresi yanında usbsi calışmıyor diye götürür iade edersin.
Ama %100 iade alırlar demiyorum dikkat et :) Kullanıcı hatasıda diyebilir firma.
-
dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da olmasın
-
Geri almazlar.Evdeki çocuklara ver oyuncak niyetine oynasınlar.
-
bi konuya baktım bir de konuyu açan müride ve
bunun sen tarikat ağası robinson abinin çin malı tablet aldım iade etmek istiyorum deyişine inanasım gelmedi be hocam
kıyamet alameti gibi bişey bu :D
O değilde noldu senin su orucu bitti mi hocam
bittiyse ne zaman bitti sonuç ne oldu bitişine sebep neydi :)
-
@ tagext
Olmadı bi ara gider sorarım,
Kesemize küstü desene üstat, :)
Ayrıca diğeri kul hakkına girer vs.. olur üstat yapmam onu ben,
@ SeRDaR
Analadım üstat dediğini,
@ Citizen
Çocukların ipad di var, ben android öğrenim hoşuma giderse iyisini alırım diye düşünmüştüm, ama pişman oldum aldığıma,
Su orucu biteli kaç gün oldu, ne ağası yahu :) kendi halinde gariban birisiyim ben, :)
-
güzelde duruyor ama demekki durusuna aldanmamak lazımmış.
-
2 günde nasıl öğrencenki zaten hocam. biraz alışman lazım. yeni sistemler her zmaan ilk günlerinde zorluk çıkarır belli alışkanlıklar filan kolay yer değiştirmez.
benim tavsiyem kullanmaya devam et. alışırsın illa. yok ben alışamadım dersen bana hediye et ben alışığım :D
-
su ulkede tuketiciye hala nasil 14 gun sorgusuz sualsiz iade hakki verilmez anlamiyorum.