Metro Marketten Aldığım Tableti Geri İade Etmek İstiyorum
-
kılolarca altın rezervi olan adam cın tabletı napıcak yada bız yanlıs anladık sen fabrıka mı aldın
-
husnuweb bunu yazdı
su ulkede tuketiciye hala nasil 14 gun sorgusuz sualsiz iade hakki verilmez anlamiyorum.
Ben aldım tableti 14 gün kullandım iade ettim sonra bi temziledir format attılar sana sıfır diye verdiler..
ne hissedersin..
-
swordfish bunu yazdıhusnuweb bunu yazdı
su ulkede tuketiciye hala nasil 14 gun sorgusuz sualsiz iade hakki verilmez anlamiyorum.
Ben aldım tableti 14 gün kullandım iade ettim sonra bi temziledir format attılar sana sıfır diye verdiler..
ne hissedersin..
satici gotluk yapacak diye biz hakkimizdan mi olalim yani.
apple iade edilen sifir ayarinda urunleri 30-40 dolar ucuza satiyor, millet catir catir aliyor, alan mutlu veren mutlu.
-
swordfish bunu yazdıhusnuweb bunu yazdı
ne hissedersin..
arızası, çiziği yoksa birşey hissetmem. nolacak ki? 2 yıl garantiyi benim aldığım tarihten başlatacak nasılsa. namus meselesine çevirmişin hocam :D
-
nıye degıstırılmesın kı? ben yazın mediamarkt'dan oyun kolu almıştım iki tane tanesi 10 tl ye analog yoktu üstünde eve geldim taktım hiç bi oyunu oynayamadım analogsuz olduğu için, aynı akşam gittim dedim bunda analog yokmuş beğenmedim oynayamıyorum alın dedim. aldılar hatta parasını direkt nakit iade ettiler.
-
AntiSeptiK bunu yazdı
nıye degıstırılmesın kı? ben yazın mediamarkt'dan oyun kolu almıştım iki tane tanesi 10 tl ye analog yoktu üstünde eve geldim taktım hiç bi oyunu oynayamadım analogsuz olduğu için, aynı akşam gittim dedim bunda analog yokmuş beğenmedim oynayamıyorum alın dedim. aldılar hatta parasını direkt nakit iade ettiler.
Almanya'daki mediamarkt kk bile kabul etmiyor hacılar kıymetini bilin :D
-
Fakirlik etmeyin,
-
deja-vu bunu yazdıAntiSeptiK bunu yazdı
Almanya'daki mediamarkt kk bile kabul etmiyor hacılar kıymetini bilin :D
Daha neler hocam :)
kart geçersizse dünyanın hiç bi yerinde kabul edilmez :)
-
elektroworlde vatanda 7 günde iade filan yazıyor faturalarda. alınca iade edebiliyosun. ama mediamarkta oylemi bilmiyorum.
-
abi netten film izlerken donma falan oluyormu ?