Metro Turizm Kedi Taşımak
-
Arkadaşlar merhaba, yarın Sakarya-Hendek'ten - İstanbul'a 1 saat 15 dakikalık bir yolculuğum var. Metro Turizm ile gideceğim. Kedinin taşıma kabı var bagajda gidecek. Fakat müşteri hizmetlerindeki dalyaprak kedinizi veterinere uyutturup o belgeyi şöföre vereceksiniz dedi. O masraf bir yana 2 aylık kediye uyutmak için iğne vurdurmak istemiyorum. Gerçekten bu uygulama yapılıyor mu ?
-
müşteri hizmetleri ile uğraşma, direk merkezi ara şikayet et, müşteri temsilcisi tarafından mağdur edildiğinden bahset. biraz bağırıp çağırman gerekebilir belki konuşmanın ilerisinde ama sorun çözülecektir. Tecrübe ile sabit.
-
Hayvan boğulur bagajda hocam. Taşıma kutusuyla kucağına alip gotur.
-
Benim kuzenle arkadaşı 2 kişi bagajda İstanbul'dan Rize'ye gittiler ölmediler.
-
DarkSkull bunu yazdı
:D hocam güldürdün gece gece
-
DarkSkull bunu yazdı
haha :D
-
Hocam isin yonetmelik sekli bu;
Karayolu Taşıma Yönetmeliği'nin yolcu taşımalarında bagaj başlıklı 40 ıncı maddesinin 1 inci fıkrasının 6 ncı bendinde ise "Özel kafeslerinde kedi, köpek ve kuş gibi evcil hayvanlar bagaj taşımaya mahsus bölümlerde taşınabilir. Taşıtın içinde yolcularla birlikte canlı hayvan taşınamaz. Gerekli hallerde, yolcu alınmaksızın evcil hayvanların taşıtın içinde taşınabileceği özel sefer ve servisler düzenlenebilir."
Biraz bastir. En baba, bos bi seferde ki otobusun en arka ikiliyi kendine al o sekilde goturecegini soyle belki insafa gelirler.
Ama bagajda tasitabilirsin, yonetmelik acik. S.kerler o isi bayiltma filan gecsinler onu.
-
ilginç bir uygulama kedi köpek bagajda bile ses çıkartıyor diye uyutuyorlar ama arabadaki veletlerin bağırıp çağırmaları ağlamalarına kimse bişey demiyor.
onlar daha çok rahatsız ediyor milleti
-
Mylitta bunu yazdı
Arkadaşlar merhaba, yarın Sakarya-Hendek'ten - İstanbul'a 1 saat 15 dakikalık bir yolculuğum var. Metro Turizm ile gideceğim. Kedinin taşıma kabı var bagajda gidecek. Fakat müşteri hizmetlerindeki dalyaprak kedinizi veterinere uyutturup o belgeyi şöföre vereceksiniz dedi. O masraf bir yana 2 aylık kediye uyutmak için iğne vurdurmak istemiyorum. Gerçekten bu uygulama yapılıyor mu ?
Metroda o hayvancagiza tecavüz eder hayvan herifler hocam uzak dur o firmadan öyle leş firma yok eskiden Kâmil koç a katil koç denirdi ama şimdi düzelme var
-
Firmalar almaz hoca geneli ama soyle bi yontem deneyebilirsin sehirler arasi araciyla gidipte paylasan adamlar vardi android uygulamasi falanda vardi onlari bulmaya calis rahat bi sekilde goturebilirsin.
-
blablacar a bak hocam