Metronet
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
BosphorusPasha bunu yazdı:
mbit in ms ile ne alakası var ki?
-----------------------------alakası yok :D
-----------------------------e o zaman niye benim netim 8 mbit 10 ms başkasıda ne var benimkide 1 mbit ama 3 ms ahaha havalarına giriyo :|
-
ms birazda şans işi.Servera uzaklığına bağlı bizim yakınımızda ama 19 yaptım 8mbit le enteresan neyse sorun deil oyunlarda rahatsız edici olmuo :P
-
15 mb down / 15 mb up
-
ben aradım toplu konutlara yapıyolarmış komple siteye yani küçük yerlere daha sonraymış :)
-
canerator bunu yazdı:
-----------------------------hocam ping soran vardi 10ms
-----------------------------Vay be bende 8mbit var ttnet 19ms yaptım
Bu nerenin ip bu arada browserdan girmio
------------
Oyun sunucularımızın iplerinden biri.
sanane bunu yazdı:
3 ms yaptı benim net---------------------------
15 mb dl/up var demişsin + olarak nereden bağlanıyorsun ms de hatla birlikde mesafede çok önemli
verdiğim ip de istanbul avrupa yakası üzerinden 1 mbit ile ortalama 10-11 ms , 8mbit ile ortalama 6-7 ms alınıyor.
-
gebze hocam
-
"Hakkımızda
MetroNet, müşterilerine geleceğin teknolojisi olan BPL (elektrik hatlarından internet erişimi) üzerinden yeni nesil haberleşme hizmetleri sunmaktadır.
Metronet elektrik hatlarına internet, telefon ve video sinyali enjekte ederek,kullanıcıların evlerindeki veya işyerlerindeki tüm elektrik prizlerini birer haberleşme çıkış noktası haline getirmektedir.
Türkiye'ye internet, ses ve görüntü alanında hizmet vermek için kurumsal ve bireysel müşterilere SERVİS SAĞLAYICILIĞI amacıyla kurulmuş bir firmadır.
Teknolojik avantaj, fiyat, servis kalitesi ve özelleşme sürecinde olan Telekom pazarında yer alarak, lider operatörlerden biri olma hedefindedir."fiber gibi sinirli alanda servis , diger internet baglantilarina gore oldukca ucuz.