folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mevsim Geçişleri Ve Durgunluk, Durağanlık.

Mevsim Geçişleri Ve Durgunluk, Durağanlık.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    HyP-X bunu yazdı

Muridin muride boyle eziyet yaptigi gorulmedi gece boyu okuyup okuyup salya akittim  bir saat daha gecince kebapcilara dayanip insanlara sok gecirticem. Biri kamu yararina banlasin ya sunu gozumun onune mangali monte etti gitti adam.

Edit. Az once dukkani acan kebapcidan SAAT KAC MUGAGOYIM DE GET ISINE YAAA diye kovuldum. Bi tarafi sismisler kulubunden Duygu bildirdi. Tesekkurler.

Ahahahah 😁 O değil de canım çekti ya la 😢😢

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

havalar ısınıyor ya ondandır hocam. soğuk diri tutuyodu ^^

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    HyP-X bunu yazdı

Muridin muride boyle eziyet yaptigi gorulmedi gece boyu okuyup okuyup salya akittim  bir saat daha gecince kebapcilara dayanip insanlara sok gecirticem. Biri kamu yararina banlasin ya sunu gozumun onune mangali monte etti gitti adam.

Edit. Az once dukkani acan kebapcidan SAAT KAC MUGAGOYIM DE GET ISINE YAAA diye kovuldum. Bi tarafi sismisler kulubunden Duygu bildirdi. Tesekkurler.

pamuğum sen boş bi gününde bana alo diyosun. gelip alıyorum seni ve mangal yakıyoruz. muridin anlattığı tarifi de yapıp mideye indiriyoruz :)) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    rui bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    HyP-X bunu yazdı

pamuğum sen boş bi gününde bana alo diyosun. gelip alıyorum seni ve mangal yakıyoruz. muridin anlattığı tarifi de yapıp mideye indiriyoruz :)) 

Ruim efsane olur! Havalar da guzellesiyor sahane olur ya valla.

sigara değil, balık olan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    :D @izzmarit " Edit. Az once dukkani acan kebapcidan SAAT KAC MUGAGOYIM DE GET ISINE YAAA diye kovuldum. "

gündüz iyide akşama doğru hava iyi bozuyor ha. şimdi biraz okudumda milliyet vs, sıcaklık ve basınç değişimi baya etkiliyormuş. ulan diyorum birkaç gündür kulaklarımda uğultu var @_@

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Olur öyle bazı insanlar etkilenir mevsim geçişlerinden saat değişimi havanın erken yada geç kararması vs.. , egzama bile belli mevsimlerde coşuyor sebebini bilemiyor doktorlar en ilgincide "reflü" bahar / sonbahar aylarında azar mesela sebebini sor doktora oda bilmez ama bu böyledir :D psikoloji neden etkilenmesin?

Kurtlar tasma takmaz....
Toplam Hit: 3128 Toplam Mesaj: 17
durağanlık mevsim geçişleri