Mevsim Geçişleri Ve Durgunluk, Durağanlık.
-
izzmarit bunu yazdıHyP-X bunu yazdı
Muridin muride boyle eziyet yaptigi gorulmedi gece boyu okuyup okuyup salya akittim bir saat daha gecince kebapcilara dayanip insanlara sok gecirticem. Biri kamu yararina banlasin ya sunu gozumun onune mangali monte etti gitti adam.
Edit. Az once dukkani acan kebapcidan SAAT KAC MUGAGOYIM DE GET ISINE YAAA diye kovuldum. Bi tarafi sismisler kulubunden Duygu bildirdi. Tesekkurler.
Ahahahah 😁 O değil de canım çekti ya la 😢😢
-
havalar ısınıyor ya ondandır hocam. soğuk diri tutuyodu ^^
-
izzmarit bunu yazdıHyP-X bunu yazdı
Muridin muride boyle eziyet yaptigi gorulmedi gece boyu okuyup okuyup salya akittim bir saat daha gecince kebapcilara dayanip insanlara sok gecirticem. Biri kamu yararina banlasin ya sunu gozumun onune mangali monte etti gitti adam.
Edit. Az once dukkani acan kebapcidan SAAT KAC MUGAGOYIM DE GET ISINE YAAA diye kovuldum. Bi tarafi sismisler kulubunden Duygu bildirdi. Tesekkurler.
pamuğum sen boş bi gününde bana alo diyosun. gelip alıyorum seni ve mangal yakıyoruz. muridin anlattığı tarifi de yapıp mideye indiriyoruz :))
-
rui bunu yazdıizzmarit bunu yazdıHyP-X bunu yazdı
pamuğum sen boş bi gününde bana alo diyosun. gelip alıyorum seni ve mangal yakıyoruz. muridin anlattığı tarifi de yapıp mideye indiriyoruz :))
Ruim efsane olur! Havalar da guzellesiyor sahane olur ya valla.
-
:D @izzmarit " Edit. Az once dukkani acan kebapcidan SAAT KAC MUGAGOYIM DE GET ISINE YAAA diye kovuldum. "
gündüz iyide akşama doğru hava iyi bozuyor ha. şimdi biraz okudumda milliyet vs, sıcaklık ve basınç değişimi baya etkiliyormuş. ulan diyorum birkaç gündür kulaklarımda uğultu var @_@
-
Olur öyle bazı insanlar etkilenir mevsim geçişlerinden saat değişimi havanın erken yada geç kararması vs.. , egzama bile belli mevsimlerde coşuyor sebebini bilemiyor doktorlar en ilgincide "reflü" bahar / sonbahar aylarında azar mesela sebebini sor doktora oda bilmez ama bu böyledir :D psikoloji neden etkilenmesin?