Meyveli Soda Manyaklığı (Bağımlılık Yapar)
-
Arkadaşlar gün geçtikçe sodaya ilgi çığ gibi artıyor. Buna paralel olarak bende "Damla Minera Elmalı Soda" ya sarmış bulunmaktayım. Günde pc başında, yemekle beraber, cafelerde sigara ile beraber gidebilen nadir içeceklerden oldu hayatımda. Sizlerde durum nasıl ?
Not: Sözlüklerde 15-20 içeni gördüm
-
sırma limonlu sodanın bağımlısıyım bende. bu işte bi gariplik var ama hayırlısı etrafımdaki çoğu insanda hastası bu meyveli sodaların
-
Soda iyidir de meyvelisi zararlı diye biliyorum hacı abi.
Sade soda'ya bende fena sardım ama günde 1 taneden fazla içmiyorum.
-
zararlı bunlar hoca
mideyi delebilir böbrek taşı fln yapabilir
misket limonlu maden suyu iyi gider -
Ben herzaman Sade Soda içiyorum...
Ortalama gunde 1 tane soda ıcerım bılemedın 2 gunde 1 tane ... Ama elımden geldıgınce SADE den yanayım. Sana da tavsıye ederım ...
Oynama yapılmış hersey , mutlaka saglıga zararlıdır ve o sodayı amacı ıcın tuketeceksen Sade içeceksın yok zevk ıcın , şekil için , vss ıcın ıceceksen envayi çeşidini içebilirsin ama unutmamalısın kı ona o aromayı vermek ıcın katkı maddelerınden gecırıyorlar :) -
En son 2 ay önce içtiğimi farkettim.
Ben de çilekli seviyorum bir de kavunlu. İkisi dışında içmem. Ayda yılda bir içerim. Nasıl bağımlı oluyonuz buna yav :D
-
Etrafimda fazla iceni yokta ben sade sodaya limon sıkıp birazda tuz ekledikten sonra iciyorum...
-
Narlısı en güzeli :D
-
telekom bunu yazdıEtrafimda fazla iceni yokta ben sade sodaya limon sıkıp birazda tuz ekledikten sonra iciyorum...
churchill deniyo hocam ona
-
telekom bunu yazdıEtrafimda fazla iceni yokta ben sade sodaya limon sıkıp birazda tuz ekledikten sonra iciyorum...
Biz onu yanardağ yapmak için yapıyoduk patlıyo köpürüyo böylr :D
-
Bende sade sodanın manyağıyım senelerdir.
Günde çok rahat 5 tane içiyorum. Meyveli de de favorim uludağın karpuz-çileklisi.