Meyveli Soda Manyaklığı (Bağımlılık Yapar)
-
uludağ frutti vişne li 8 9 oluyor bazen
-
efsaneburak bunu yazdı
Narlısı en güzeli :D
freşa narlı içiyodum sanırım, markayı hatırlamıyorum da sadece bi markanın narlısı güzel. diğerleri fos
-
ben de limonlu soda seviyorum :) bazı hocalar demişti çok zararlı, bağırsakları genişletiyor emilimi azaltıyor tembelleştiriyor v.s. ama bazı hocalar da aksine yararlı olduğunu hergün bi tane içmek gerektiğini söylüyor.. birileri de soda değil maden suyu içilmeli diyor..
çek cumhuriyetinde limonlu sulara alıştım, türkiyede yok bildiğim kadarıyla bu tarz sular ama avrupada hemen hemen her ülkede var..
yemeğn yanında da bunu içiyordum, normal su olarak da içiyordum, yemekten sonra da :) benim için bulunmaz bir nimetti. Geçen çek e gittiğimde 6 tane şişesinden aldım, taşırken anam ağladı ama değdiğini düşünüyorum :) hala odamda 2 tanesini saklıyorum 1.5 lt bitmesn aman :)) bu arada tadı aynı freşanın limonlu sodası gibi.. hiç fark yok neredeyse..

unbalanced tarafından 28/May/14 19:47 tarihinde düzenlenmiştir -
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Bende sade sodanın manyağıyım senelerdir.
Günde çok rahat 5 tane içiyorum. Meyveli de de favorim uludağın karpuz-çileklisi.
Karpuz - Çileğe saygım sonsuz :D
-
soda dediğin sade olur günce 3 adet tüketirim :
-
günde 1 iyidir. Sade olmak koşulu ile
-
Bir limonlu soda manyağı da benim.. C+ sevmiyorum ama bi ara abarttım bu ara sade içiyorum 1 aya tekrar başlarım.. :)
-
Freşa kavunluya müptelayım.
-
meyveli değil meyve aromalı. gazozun bir diğer versiyonu, ayrıca şeker de var içinde. İçecekseniz sadesini için
-
Abi sırma falan çok boş geliyor bana , şu bimde satılan karlıtepe sodalarının limonlularından alıyorum 6lıklardan çok ta güzel tadı var insanın içtikçe içesi geliyo :)