Mezun Olunca Ne İş Yapmayı Düşünüyorsunuz?
-
Kreston kardeşim 2 yildir yazilim mühendisliği okuyorum.Her nekadar dünyada nerdeyse siradan olsada türkiyede yeni yeni açilan bir bölüme benziyor ve
türkiye için önemli gibi gözüküyor yazilim mühendisleri.Bitirdikten sonra herkezin sandiginin aksine programci olarak degil Software Architecturer olarak calismayi
düşünüyorum ve buda yillardir calisman istedim alan ve sektör.
-
Ticareti severim de...
Sermaye nerde :\ -
ßilgisayar dükkanı açmak...
-
Makina müh. okyuorum okul bitince yurt dışına 6 aylık gidip dil eğitimi alıcam.Geldiğimde de Festo da hidrolik-pnömatik alanında çalışacağım...
-
bu sene lise bitiyo radyo tv sinema bölümü okumak istiyorum ama kolay iş bulurmuyum o bölümden hiç bi bilgim yok aslında düşününce hemen bulurmuşum gibi geliyo ama bakalım bi okuyalımda :)
-
iktisat okuyorum
limon satarım ama kendi işimi kurarım
(zaten şeyini sallasan iktisat mezununa çarpıyor çarmayanlarda işletme mezunu çıkıyor :))
-
inşaat mühendisliği okuyorum 3 seneye biter. dilde var okul zaten ingilizce bittikten sonra ilk etapta babamın yanında
inşaat şirketinde çalışacam
yanında mütehittlik falan fakat ben bunların harıcınde tek basımada birşeyler yapmak istiyorum ve şimdiden kendi
kurabileceğim bi iş aruyorum bi nevi ek iş olacak :)
-
bu sene lise bitiyor seneye kendimi yırtıp bi üniversite'de hukuk okumayı düşünüyorum o olmasa Öğretmenlik aklisik o ya hiç bi bok olmasa 7yıldır eczanede
çalışıyorum bi eczanede kalfa olarak işe başlarım ilerde kendi eczanemi açarım belki de ama sayısal loto ilk hedefim :)
-
mekatronik okuyom
şuan zaten cnc yapıyom
heralde devam ederim
-
CrAzY bunu yazdı:
-----------------------------bu sene lise bitiyor seneye kendimi yırtıp bi üniversite'de hukuk okumayı düşünüyorum o olmasa Öğretmenlik aklisik o ya hiç bi bok olmasa 7yıldır eczanede
çalışıyorum bi eczanede kalfa olarak işe başlarım ilerde kendi eczanemi açarım belki de ama sayısal loto ilk hedefim :)
-----------------------------Hocam sende de yelpaze epey genişmiş. Öğretmenlik kolay bişey değil. Bence herkes öğretmen de olmamalı. Öğretme konusunda iyi misin? Çocuklarla iyi anlaşır mısın? Öğretmen olduktan sonra okuttuğun bir çok öğrencinin belki de hayatına yön vericeksin. Bu sorumluluğu almaya hazır mısın?