folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mezun Olunca Ne İş Yapmayı Düşünüyorsunuz?

Mezun Olunca Ne İş Yapmayı Düşünüyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Kreston kardeşim 2 yildir yazilim mühendisliği okuyorum.Her nekadar dünyada nerdeyse siradan olsada türkiyede yeni yeni açilan bir bölüme benziyor ve

türkiye için önemli gibi gözüküyor yazilim mühendisleri.Bitirdikten sonra herkezin sandiginin aksine programci olarak degil Software Architecturer olarak calismayi

düşünüyorum ve buda yillardir calisman istedim alan ve sektör.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Ticareti severim de...
    Sermaye nerde :\

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    ßilgisayar dükkanı açmak...

Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek
    Makina müh. okyuorum okul bitince yurt dışına 6 aylık gidip dil eğitimi alıcam.Geldiğimde de Festo da hidrolik-pnömatik alanında çalışacağım...

https://www.fitnessaktif.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    bu sene lise bitiyo radyo tv sinema bölümü okumak istiyorum ama kolay iş bulurmuyum o bölümden hiç bi bilgim yok aslında düşününce hemen bulurmuşum gibi geliyo ama bakalım bi okuyalımda :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilnatsob
    ilnatsob's avatar
    Erkek

iktisat okuyorum

limon satarım ama kendi işimi kurarım

(zaten şeyini sallasan iktisat mezununa çarpıyor çarmayanlarda işletme mezunu çıkıyor :))

====>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

inşaat mühendisliği okuyorum 3 seneye biter. dilde var okul zaten ingilizce  bittikten sonra ilk etapta babamın yanında

inşaat şirketinde çalışacam

yanında mütehittlik falan fakat ben bunların harıcınde tek basımada birşeyler yapmak istiyorum ve şimdiden kendi

kurabileceğim bi iş aruyorum bi nevi ek iş olacak :)

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bu sene lise bitiyor seneye kendimi yırtıp bi üniversite'de hukuk okumayı düşünüyorum o olmasa Öğretmenlik aklisik o ya hiç bi bok olmasa 7yıldır eczanede 

çalışıyorum bi eczanede kalfa olarak işe başlarım ilerde kendi eczanemi açarım belki de ama sayısal loto ilk hedefim :) 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mekatronik okuyom

şuan zaten cnc yapıyom

heralde devam ederim

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

CrAzY bunu yazdı:
    -----------------------------

bu sene lise bitiyor seneye kendimi yırtıp bi üniversite'de hukuk okumayı düşünüyorum o olmasa Öğretmenlik aklisik o ya hiç bi bok olmasa 7yıldır eczanede 

çalışıyorum bi eczanede kalfa olarak işe başlarım ilerde kendi eczanemi açarım belki de ama sayısal loto ilk hedefim :) 

-----------------------------

Hocam sende de yelpaze epey genişmiş. Öğretmenlik kolay bişey değil. Bence herkes öğretmen de olmamalı. Öğretme konusunda iyi misin? Çocuklarla iyi anlaşır mısın? Öğretmen olduktan sonra okuttuğun bir çok öğrencinin belki de hayatına yön vericeksin. Bu sorumluluğu almaya hazır mısın?

Zimbabwe
Toplam Hit: 3956 Toplam Mesaj: 25