folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mezun Olunca Ne İş Yapmayı Düşünüyorsunuz?

Mezun Olunca Ne İş Yapmayı Düşünüyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek
    makine teknikeriyim ve diyaliz teknisyeni.benim yaptıgım iş gecerlı sonu yok ne mi yapıyorum iş arıyorum:S

'Sana sevmeyi öğretecek değilim. Doğuştan bir yetenektir bu. Tabii birde severek doğurmalı annen seni, yalnızca sevişerek değil...!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

Kreston bunu yazdı:
    -----------------------------
    Görünüşe göre kimse gelecekte tam olarak ne yapacağından emin değil. Tabi hayatın karşımıza neler çıkaracağı belli olmaz ama yine de neler yapabileceğimize dair daha bilgili olmamız gerekmez miydi? Daha kaç kişi böyle durumda acaba
    -----------------------------

aga ben ne yapmak istediğimi söledim şimdi uludağ üniyi bitirip amerikada master yaptıkmı süper olacak :D 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    İnşaat müh. okuyorum, heralde seneye biter. Aslında tam net olarak oturtmadım ama heralde projecilik yapamam saha mühendisliği şantiyecilik yaparım heralde ama daha böyle extreme yerlerde çalısmak istiyorum, rasgele 1-3-5-10 yada 20 konutluk şantiyelerde değil.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    Uluslar arası ticaret okuyorum.Bi kaç tanıdığı devreye sokup büyük şirketlerle bu alanda yer almayı hayal ediyorum.Sermayem olursa kesinlikle bi cafe türü birşeyde açarım.
Toplam Hit: 3958 Toplam Mesaj: 25