Mhp.Org.Tr Hacked :S
-
Geçen birinden bi link geldi mhp.org.tr hacked die baktım siteye index yok kaldırmıslar herhalde .zone buldum :) Gerçekten hacked ... :)
http://www.zone-h.org/component/option,com_mirrorwrp/Itemid,160/id,6777215/
-
FuCK PKK & U.S.A & Nicolas Sarkozy???
edit: ula hackleyen kimse tam malmış... mhp'yle yukardakilerin ne alakası var :D
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------çok garip :)
-
Bende hackleyip çok iyi şeyler (!) yazmak isterdim iyi olmuş... Elimde olsa tüm partilerin sitelerine iyi şeyler yazmak isterim
-
SawIV bunu yazdı:
Bende hackleyip çok iyi şeyler (!) yazmak isterdim iyi olmuş... Elimde olsa tüm partilerin sitelerine iyi şeyler yazmak isterim
çok iyi birisin demek ki :| -
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------jannissary bunu yazdı:
-----------------------------çok garip :)
bende anlamadım ne alaka amk -
akp nin sitesi tahribatça hacklense manyak olurudu
-
niye yemin töreninde o.ç ahmet türkün elini bir tek kim sıktı hı hatırlayın kim sıktı isterseniz ben cevap vereyim devlet bahçeli
-
XmV bunu yazdı:
niye yemin töreninde o.ç ahmet türkün elini bir tek kim sıktı hı hatırlayın kim sıktı isterseniz ben cevap vereyim devlet bahçeli
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de yapılan Cumhuriyet Bayramı törenleri sırasında kendisine tokalaşmak için hamle yapan DTP Milletvekili Sırrı Sakık'a sırtını dönerek tavır koydu ve tokalaşmadı.
Hatasız kul olmaz dermansız dert olmaz :) Önemli olan ayn ı hatayı 2 defa yapmamamak.İlginç dimi :) -
TorNaVida bunu yazdı:
XmV bunu yazdı:
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de yapılan Cumhuriyet Bayramı törenleri sırasında kendisine tokalaşmak için hamle yapan DTP Milletvekili Sırrı Sakık'a sırtını dönerek tavır koydu ve tokalaşmadı.
Hatasız kul olmaz dermansız dert olmaz :) Önemli olan ayn ı hatayı 2 defa yapmamamak.İlginç dimi :)
-----------------------------aynen kardeşimm takdir ettim...
-
nerden nereye :9