Mhp.Org.Tr Hacked :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkroasted
    Darkroasted's avatar
    Erkek

Geçen birinden bi link geldi mhp.org.tr hacked die baktım siteye index yok kaldırmıslar herhalde .zone buldum :) Gerçekten hacked ... :)

http://www.zone-h.org/component/option,com_mirrorwrp/Itemid,160/id,6777215/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

FuCK PKK & U.S.A & Nicolas Sarkozy???

edit: ula hackleyen kimse tam malmış... mhp'yle yukardakilerin ne alakası var :D

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

jannissary bunu yazdı:
    -----------------------------

çok garip :) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SawIV
    SawIV's avatar
    Erkek
    Bende hackleyip çok iyi şeyler (!) yazmak isterdim iyi olmuş... Elimde olsa tüm partilerin sitelerine iyi şeyler yazmak isterim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    SawIV bunu yazdı:
    Bende hackleyip çok iyi şeyler (!) yazmak isterdim iyi olmuş... Elimde olsa tüm partilerin sitelerine iyi şeyler yazmak isterim
    çok iyi birisin demek ki :|

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

jannissary bunu yazdı:

çok garip :) 

bende anlamadım ne alaka amk

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    akp nin sitesi tahribatça hacklense manyak olurudu

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    niye yemin töreninde o.ç ahmet türkün elini bir tek kim sıktı hı hatırlayın kim sıktı isterseniz ben cevap vereyim devlet bahçeli
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    XmV bunu yazdı:
    niye yemin töreninde o.ç ahmet türkün elini bir tek kim sıktı hı hatırlayın kim sıktı isterseniz ben cevap vereyim devlet bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de yapılan Cumhuriyet Bayramı törenleri sırasında kendisine tokalaşmak için hamle yapan DTP Milletvekili Sırrı Sakık'a sırtını dönerek tavır koydu ve tokalaşmadı.

Hatasız kul olmaz dermansız dert olmaz :) Önemli olan ayn ı hatayı 2 defa yapmamamak.İlginç dimi :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

TorNaVida bunu yazdı:
    XmV bunu yazdı:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de yapılan Cumhuriyet Bayramı törenleri sırasında kendisine tokalaşmak için hamle yapan DTP Milletvekili Sırrı Sakık'a sırtını dönerek tavır koydu ve tokalaşmadı.

Hatasız kul olmaz dermansız dert olmaz :) Önemli olan ayn ı hatayı 2 defa yapmamamak.İlginç dimi :)

aynen kardeşimm takdir ettim...

Orman Mühendisi //
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flayk
    flayk's avatar
    Erkek
    nerden nereye :9

aLLeSz VooR Me LaNd fl@yk De HaNdEn DiE AaN OnZe vLaG KoMeN MoGeN BrEkEn ToeN JiJ WeG WaS HeB Ik HeT BeGrEpEn DaT Ik Me ZelF NieT WaS ZoNdEr JoU MijN GeZiChT iS OuD GeWoRdEn zOaLs WijN En DaN BeLaNgRijK GeWoRdEn
Toplam Hit: 6395 Toplam Mesaj: 21