Mhp.Org.Tr Hacked :S
-
o kadar tepkiyi ben alsam intihar ederdim iyi gene sırtını dönmüş :D
-
bilader hack isinden anlaya bilirsin ama siyaset senin isin deil ole yok sunla tokalasti sole yapti adam sonucta ülkücü hareketin reis i ayip oluyor daha seviyeli yazalim
-
bence hepsi saçmalık.. ne yani mhpnin sitesini hacklemişlerde ne olmuş ? ellerine ne geçti ki :D madem bu kadar bilgili kişiler var.. birleşsinlerde ülke için yararlı birşeyler yapsınlar..
-
MaL
-
varolsun yoldaş.. tebrikler
-
FuCK PKK & U.S.A & Nicolas Sarkozy??? Hemide mhp.org.tr de..
Ince bi mesaj olmasın sakın? İronik bi durum yani MHP li bi siteyi hackleyip oraya bunu yazmak trajikomik bi durum sonucta =))) Wardır bi bildigi cnm;) Yurdum Hacker i bos konusmaz =))
-
:| :S indexde bari neden caktı acıklasaymıs :| indexdekilerle mhp nın ne ısı olur :D
-
indextekilerle mhp nin ne işi olur kısaca acıklayayım size..
aslında pkk haric digerleriyle mhp(diğer tüm siyasi partiler gibi) zaten icli-disli..
kısacası listedekilerin hepsi mhp dahil amerikan emperyalizmine hizmet eden kurum kurulus ve orgütler.
-
Delegado_Zero bunu yazdı:
-----------------------------indextekilerle mhp nin ne işi olur kısaca acıklayayım size..
aslında pkk haric digerleriyle mhp(diğer tüm siyasi partiler gibi) zaten icli-disli..
kısacası listedekilerin hepsi mhp dahil amerikan emperyalizmine hizmet eden kurum kurulus ve orgütler.
-----------------------------
Tebrik ederek katılıyorum sana..Dikkat edin altta saydıklarının üçüne duyulan nefret üzerinden politika yapan partilerin basında Mhp gelir..Ama sunuda belirtmeden duramıcam , Pkk gibi teror orgutlerinin varlıgından en cok prim yapan partilerin basında Mhp gelir.. Kimsede yanlış anlamasın Pkk nın arkasında Mhp var demicem :) Ama bunların kullanılıp sömürülmesinin dogru olmadıgını dusunuyorum. -
Luci bunu yazdı:
Delegado_Zero bunu yazdı:
-----------------------------indextekilerle mhp nin ne işi olur kısaca acıklayayım size..
Tebrik ederek katılıyorum sana..Dikkat edin altta saydıklarının üçüne duyulan nefret üzerinden politika yapan partilerin basında Mhp gelir..Ama sunuda belirtmeden duramıcam , Pkk gibi teror orgutlerinin varlıgından en cok prim yapan partilerin basında Mhp gelir.. Kimsede yanlış anlamasın Pkk nın arkasında Mhp var demicem :) Ama bunların kullanılıp sömürülmesinin dogru olmadıgını dusunuyorum.
-----------------------------Burada yanlış konuştun hajı. Sen "prim yapan partılerin basında mhp gelir" demissin peki bende Sadece Türkiyeye sahip cıkan MHP'mi var desem ne diyeceksin? Devlet Bahceli veya herhangi bir mhp'li ne diye uğraşıyor? Para kazanmak mı? Yoksa Elden giden Vatanı kurtarmak mı? Öznel fikrim budur. Konusman yanlış..