Mi4 Sürekli Yeniden Başlatma
-
Atlas bunu yazdı
Anakart bozulmuş bunun, anakartını nereden bulabiliriz ?
Nasıl anladınız AnaKart'ın bozuk olduğunu, daha doğrusu Sen mi Tamirci mi anladı AnaKart'ın bozuk olduğunu?
-
Atlas bunu yazdı
Anakart bozulmuş bunun anakartını nereden bulabiliriz
her boka anakart derler zaten asil olay anakarti onarmak, yeniden anakart almanin telefon almaktan farki yok
-
rom atabiliyorsan at. eşimde mi4 var bi kaç defa oldu rom attım düzeldi.
-
Hocam rom atılmıyor denemediğim yol kalmadı annem dedi telefoncuya götürdüm yazılım hatası dedim yazılımlık durum yok wipe moduna bile girmiyor ben yapamadıysam o hiç yapamaz telefonu aldı geldi telefoncu bakmış herşeyine anakart demiş
-
Bootloader kilidini açtınız mı?
-
bugrahan45 bunu yazdı
Bootloader kilidini açtınız mı?
Hocam telefon hiçbirşekilde açılmıyor miunlock ile açtım ama olmadı yine wipe modu da açılmıyor
-
Anakartı Aliexpress'te 30-40 dolara satıyorlar. Parasından ziyade imei numarası değişeceği için kayıt yaptırmak zorundasın. Mi 4'lere imei çakılıyor mu bilmiyorum.
Anakarta tamir olmaz. Tamir ediyorum diyen ustalardanda uzak durun. Orjinali gibi olmaz. Çok sürmez yine sorun çıkarır.
-
mkyb bunu yazdı
Anakartı Aliexpress'te 30-40 dolara satıyorlar. Parasından ziyade imei numarası değişeceği için kayıt yaptırmak zorundasın. Mi 4'lere imei çakılıyor mu bilmiyorum.
Anakarta tamir olmaz. Tamir ediyorum diyen ustalardanda uzak durun. Orjinali gibi olmaz. Çok sürmez yine sorun çıkarır.
hacı, şimdi youtube da iki adam var, biri louis rossman biri de "iphone rehab" diye bi kanal. biri macbooklarda biri iphone/ipadlerde anakart seviyesinde tamir yapıyo.mikroskopla falan. yaptıkları tamiratları da canlı yayında youtube da yayınlıyolar. zevkine izliyorum bu adamları ve işlerinde baya iyiler, arızayı tespit ediyolar arızalı ne varsa değişiyolar bordda falan. (az bişey ingilizcen varsa sen de izler anlarsın).
türkiyede neden bu kafada tamir yapan adam yok hiç? ya da var mı,
-
yolbulucu bunu yazdımkyb bunu yazdı
hacı, şimdi youtube da iki adam var, biri louis rossman biri de "iphone rehab" diye bi kanal. biri macbooklarda biri iphone/ipadlerde anakart seviyesinde tamir yapıyo.mikroskopla falan. yaptıkları tamiratları da canlı yayında youtube da yayınlıyolar. zevkine izliyorum bu adamları ve işlerinde baya iyiler, arızayı tespit ediyolar arızalı ne varsa değişiyolar bordda falan. (az bişey ingilizcen varsa sen de izler anlarsın).
Yov gardaşım getir hallederik vallah diyen doğulu tamirciler var bizde. Götürürsün cihazın içine daha beter sıçar sonrada işine gelirse çekip seni haksız çıkarır.
Bir telefona isterse dünyanın en iyi tamircisi olsun tornavida değdi mi bir daha dikiş tutmuyor. İlkin oldu dersin bir ay sonra elinde kalır.
-
yolbulucu bunu yazdımkyb bunu yazdı
Burada Kanal soran insanlar vardı, niye söylemedin la dâhâ önce. ``@ }
Sakinim sakinim sakin. ^^D`
/* "Füur'unu" diyesim geldi. O_//__∠ bende diyorum "fuur" ney lan. */
RitmFarbRacourci tarafından 10/Nis/19 08:55 tarihinde düzenlenmiştir