Michael Jackson Vefat Etti... :(
-
severdim maykılı unutulmayacaklardan biri bence
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
Son şakasını yaptı :(
-----------------------------çok mu şaka yapıyodu önceden :/
-----------------------------
:D ulan bu konuda da güldürdünüz beni :) -
Dans stili olsun i yaldızlı eldivenleri , yaptığı idol şarkıları olsun yediden yetmişe herkesin gönlünde taht kurmuş dünya nüfusunun 100 de 99 unun bir kez olsun ismini duymuş olduğu yegane Hiper starlardan birisidir... Unutmayacağız...
-
efsane insan, bir mahalleyi bile etkilemek bu kadar zorken tüm dünyayı uzun yıllar etksi altında bırakmıştır
üzüldüm valla, avatarını eklersek fena olmaz..
çocukluumu hatırlıyorum :(
-
kendim için 24 saat boyunca yas ilan ediyorum
-
93'teki inönü konseri..Ahmet San'ın nokta atışı,star'dan konseri izlemek,moonwalk yapıcam diye ayna karşısında çalışmak : )
Üzüldüm
-
her ne kadar şarkılarını çok dinlemesemde herkesin bildiği gibi bende bilirdim...duyunca şok oldum :( toprağı bol olsun...
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi bu ölümden sonra fan sayısını da ikiye katlar...
Klasiktir,öleni tanımadan direkt sevmeye yöneliyoruz;bu da insanların ölüm korkusundan olsa gerek...
-----------------------------michael in normal zamandaki fan sayısı hakkında bir bilgin varmı hem öyle bir adamdıki sevenide sevmiyenide aynı kalır cinsten
-
DarkPrice bunu yazdı:
-----------------------------evet Efsaneydi
küçük kizlara tecevuz-mahkeme kararıyla suçsuz
ALLAHIN verdiği teni beyenmeyip teni değiştirme-hastalığı yüzünden zorunlu olarak geçirdiği bir dizi ameliyat
sakat kizlara tecevuz evet o bi efsaneydi cani cehenneme-bu tamamen yeni bir iddia bişi diyemiyorum artık
-
mykıl yandan kaylıkmış iyi adamdı bazı şarkılarını anlamasakda dinliyor manitalara mykıl dinliyorum diyorduk sene 1996 larda :)